Dina naon umur anak ucing tuang nyalira

Anak ucing orok tuang nyalira ti sasih kahirupan

Nalika ucing lahir, éta sacara naluri bakal ngaraosan tuangeun kahijina: susu indung. Éta ngan hiji-hijina hal anu anjeun tuang dugi huntu anjeun mimiti asup, hal anu bakal kajadian saatos sakitar opat minggu. Ngan maka indungna bakal laun ngeureunkeun nyusu anjeunna.

Janten penting pikeun terang dina naon umur anak ucing tuang nyalira, sareng tuang naon anu tiasa urang pasihkeun ka aranjeunna janten siap nalika waktuna sumping.

Dina umur sabaraha ucing tuang nyalira?

Anak ucing kedah tuang susu gaganti

Éta bakal gumantung pisan kana balapan, tapi umumna antara bulan satengah satengah dua bulan aranjeunna parantos ngagaduhan rahang anu cukup kuat pikeun didahar. Naon anu kajantenan nyaéta dina yuswa éta aranjeunna masih keneh ngora teuing pikeun tuangeun aranjeunna gumantung kana naon, janten disarankeun nawiskeun aranjeunna tuang baseuh supados langkung gampang pikeun aranjeunna tuang.

Upami anjeun milih masihan aranjeunna tuang, éta kedah khusus pikeun anak ucing, kusabab bijilna langkung alit. Salaku tambahan, penting pikeun anjeun henteu nyandak séréal, sabab éta tiasa nyababkeun alergi.

Kumaha terang umur anak ucing?

Pikeun ngajantenkeun tulisan ieu langkung kapaké pikeun anjeun, kuring badé ngawartosan anjeun kumaha terang umur ucing ngora, kusabab saminggu teu tuang sami sareng anu sanés sabulan.

  • 0-3 dinten hirup: parantos nutup panon, nguping ceuli sareng tunggul tali umbilik.
  • 5-8 dinten: ceuli muka. Éta tiasa ngamimitian ngarayap tapi sakedik.
  • 2-3 minggu: mimiti muka panonna, anu bakal biru (anjeunna bakal bérés muka dina akhir minggu katilu). Dina umur ieu huntu orok kaluar, anu mimiti mangrupikeun sisis.
  • 3-4 minggu: anjing na kaluar, sareng anjeunna parantos leumpang kalayan wani, sanaos anjeunna goyah sakedik.
  • 4-6 minggu: Prémolars, anu mangrupakeun huntu anu perenahna diantara anjing sareng molar, kaluar. Warna panungtung panon bakal mimiti nembongan. Dina umur ieu sato hirup sapertos anak anjing nakal: éta maénkeun, lumpat, bobo, sareng kadang tuang.
  • 4 ka 6 bulan: kahirupan normal. Anjeun tiasa gaduh anu munggaran celo, sareng huntu permanén kaluar:
    • 6 incisors dina rahang luhur sareng 6 dina rahang handap
    • 2 anjing dina rahang luhur sareng 2 dina rahang handap
    • 3 premolar dina rahang luhur sareng 2 dina rahang handap
Tulisan anu aya hubunganana:
Tumuhna ucing

Naon anu didahar anak ucing énggal?

Sakumaha urang disebatkeun, anak ucing pas lahir, anjeunna sacara naluri bakal milari indung indungna pikeun tuangeun susu na. Ieu kedah janten tuangeun munggaran anjeun, sabab éta anu paling penting. Éta mangrupikeun hiji-hijina anu ngagaduhan sadaya nutrisi anu anjeun peryogikeun pikeun gaduh awal anu saé pikeun kamekaran sareng, ogé, kaséhatan anu saé.

Sarta éta susu ibu saleresna kolostrum salami dua dinten munggaran, anu mangrupikeun sumber pisan imunoglobulin (antibodi anu ngajaga tina virus, baktéri, sareng sajabana anu nyababkeun panyakit) (pikeun masihan anjeun ideu: dina susu konsentrasi kirang ti 1 gram per liter, dibandingkeun sareng 40-50g / l tina fos colostrum). Upami anak anjing henteu gaduh kasempetan kanggo nginumnaBoh kusabab indungna maot, gering atanapi henteu hoyong ngurus éta - hal anu bakal langka, ku jalan -, bakal ngagaduhan waktos anu langkung hésé pikeun hirup.

Naon anu kuring tiasa masihan ucing orok?

Ieu kumaha anjeun kedah masihan anak ucing sabotol

Anak ucing kuring Sasha nginum susu na, dina 3 Séptémber 2016.

Éta pisan umum pikeun mendakan anak ucing di jalan, tanpa indung. Kaponakan lalaki kuring mendakan ucing kuring Sasha di 2016 di lapangan, sareng kuring sorangan mendakan Bicho anu kuring resep di gigireun puskesmas. Anjeunna yuswa sababaraha dinten; nyatana, anjeunna henteu acan muka panonna; di sisi anu sanésna, anjeunna parantos yuswa sabulan. Tapi ogé, nyandak aranjeunna maju éta henteu gampang.

Urang kedah seueur ngendalikeun diri urang sorangan, nyobian ulah tiis atanapi panas teuing, sareng langkung ti sadayana tuang saé, upami teu kitu aranjeunna tiasa janten gering. Ieu naha nalika anjeun pendak ucing orok, penting pisan anjeun masihan anjeunna susu gaganti yén anjeun bakal mendakan dijual di klinik hewan atanapi toko ingon-ingon, sareng anjeun nuturkeun pitunjuk anu ditulis dina surat éta, unggal 3-4 jam (kacuali peuting upami anjeunna séhat: upami anjeunna lapar anjeunna bakal ngabéjaan anjeun, tong hariwang).

Upami teu aya cara pikeun milarian susu gaganti, anjeun tiasa masihan campuran susu anak ucing buatan handap ieu:

  • 250 ml susu bébas laktosa
  • 150 ml krim beurat
  • 1 konéng endog (tanpa bodas)
  • 1 séndok madu

Pastikeun haneut, sakitar 37ºC. Upami tiis atanapi langkung panas, anjeunna moal hoyong, sareng éta teu disebatkeun yén moal lumrah pikeun mikeun ka anjeunna sapertos kitu.

Kumaha cara nyapih anak ucing?

Kitty kedah mimitian tuang tuang padet anu lemes sakitar minggu kaopat katilu lahir. Dina yuswa ieu panon na bakal kabuka, warna biru anu saé, sareng anjeunna bakal leumpang kalayan beuki aman sareng percaya diri. Malah aya anu disorong ngaji, janten aranjeunna moal hoyong deui kana bokor / boks.

Upami anjeunna sareng indungna, anjeunna bakal jaga ngawartosan yén anjeunna henteu badé masihan susu iraha waé anjeunna hoyong, yén parantos waktosna kanggo anjeunna ngadahar katuangan anu sanés. Tapi upami anjeunna sanés untung, maka anjeun kedah janten jalma anu masihan anjeunna susu sareng kuring pikir silih gentosan. Kuring bakal nyaritakeun kumaha kuring tumaros:

  • Minggu kahiji nyapih: 4 botol + 2 porsi patés kanggo anak ucing per dinten
  • Minggu kadua: 3 botol + 3 porsi patés
  • Minggu katilu: 2 botol + 4 porsi patés
  • Ti minggu kaopat sareng dugi ka yuswa dua bulan: 6 porsi patés, aya anu direndem dina susu

Naon anu didahar ucing umur sabulan?

Anak ucing umur hiji bulan tuang susu sareng tiasa tuang patés

Nganggap yén, sacara umum, anak ucing mimiti nunjukkeun minat tuang sasasih saatos aranjeunna lahir (sanaos panginten aya sababaraha anu henteu hoyong lirén nginum susu dugi ka dua bulan), disarankeun pisan éta, saatos 30 dinten, anjeun badé mikeun aranjeunna patés (dahareun baseuh) kanggo anak ucing. Supados aranjeunna ogé ngagaduhan pangembangan anu saé, kuring nyarankeun anjeun milih anu kualitas saé anu ngagaduhan kandungan daging anu tinggi (henteu kirang ti 70%).

Anjeun ogé tiasa masihan anjeunna pakan direndem dina susu pengganti, tapi tina pangalaman kuring mamatahan anjeun mikeun kaléng, sabab bakal langkung gampang pikeun anjeunna ngadahar éta.

Kumaha cara ngajar ucing tuang nyalira?

Anak ucing diajar ku niru indung jeung dulur-dulurna. Upami anjeunna henteu cicing sareng aranjeunna, ucing sanés tiasa janten guruna, tapi upami ieu alit ngan ukur hiji licik anu anjeun gaduh di bumi, mungkin mimitina anjeun kedah ngabantosan anjeunna diajar tuang.

Upami anjeun mendakan diri dina kaayaan ieu, candak sakedik tuangeun - ampir teu nanaon, sapertos sirah pertandingan - teras lebetkeun kana sungut anjeun teras tutupkeun hipu tapi pageuh. Nalika naluri, anjeunna bakal ngelek teras kamungkinan bakal tuang nyalira.

Ti umur sabaraha kuring pikir ucing tuang?

Éta gumantung kana jinis feed naon éta: upami beueus, di patés, anjeun tiasa tuang ti minggu katilu atanapi kaopat; Di sisi anu sanésna, upami éta garing, nalika anjeun kedah nyapek éta, anjeun kedah ngantosan dua bulan pikeun ngamimitian mikeunana, malahan anjeun kedah ngaleueut ku cai supados gampang pikeun anjeun.

Anak ucing tiasa tuang tuang tina sabulan satengah ka dua bulan

Penting pikeun terang yén entong buru-buru misahkeun indung sareng anak ucing. Anjeunna bakal terang iraha budak leutikna tiasa ngeureunkeun nginum susu - biasana, dina 2 bulan, tapi tiasa langkung lami, utamina upami aranjeunna breed ageung sapertos Maine Coon atanapi anu Leuweung Norwegia-. Ti 3-4 bulan, anak ucing tiasa tuang tuang garing tanpa masalah, sabab huntu na bakal bérés ngembang lengkep pisan: dina umur sataun.

Nalika waktosna gancang kalangkung, urang nyarankeun ka anjeun supaya siap-siap kaméra anjeun candak momen lucu éta ti budak leutik sobat anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

141 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonella Bazan cenahna

    Halo, abdi gaduh opat anak ucing anu nembé yuswa sabulan sareng salah saurang ti aranjeunna hoyong tuang tuangeun indungna, naha éta mangrupikeun tanda yén aranjeunna siap tuang tuangeun sareng nyerah susu?

  2.   Monica sanchez cenahna

    Halo Antonella.
    Leres, leres. Ayeuna anjeun tiasa ngamimitian masihan anjeunna tuang direndem dina cai, atanapi kaléng kanggo anak ucing. Tapi dugi ka dua bulan diperyogikeun kanggo anjeunna nginum susu indungna ti jaman ka jaman.
    Salam 🙂.

  3.   Leidy cenahna

    Halo, kuring nembé ngadopsi anak ucing sakitar sabulan, aranjeunna ninggali anjeunna, anjeunna henteu terang kumaha tuang nanaon atanapi resep ngalakukeun éta, kuring nawiskeun pakan direndam sareng daging taneuh sareng teu nanaon, kuring kedah mésér susu khusus kanggo anak ucing sareng pasihan botol, Naon anu kuring terang Éta hésé pikeun kuring kumargi kuring damel sadidinten, naon anu kuring tiasa tuang nyalira ??? Anjeunna katingalina lumayan séhat sareng super waspada, hiji-hijina masalah nyaéta nalika ngeunaan tuang, anu gumantung ka kuring 100%.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo rapih.
      Dina yuswa éta anak ucing anjeun meryogikeun anu tuangeun, sahenteuna dugi ka yuswa 2 minggu deui. Langkung saé naros ka anu dipikacinta ningali naha aranjeunna tiasa ngambil alih. Anjeun tiasa nyobian nyayogikeun ucing ucing baseuh nya, atanapi tuang ucing garing direndem dina susu, tapi anjeunna masih keneh ngora teuing kanggo anjeunna tuang nyalira.
      Tong sedih.

  4.   Alejandra cenahna

    Halo, kuring gaduh ucing umur 2 bulan tapi anjeunna tetep henteu tuang nyalira. Kuring nempatkeun tuang ucing anu direndem dina cai, susu ucing sareng anjeunna henteu resep pisan ... Abdi kedah masihan botol sareng tuangeun. Abdi parantos cape kusabab kuring ngalaman kaayaan ieu saprak umur 10 dinten, sareng kadang teu gaduh waktos.
    Éta ngabantosan kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun anjeunna tuang nyalira. Kuring ogé parantos ngagabungkeun tuangeun sareng kaléng kanggo ucing sareng anjeunna tuang sakedik tapi henteu sadayana.
    Naon anu abdi lakukeun??

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Alejandra.
      Kadang anak ucing kedah nginum susu ucing langkung lami. Dupi anjeun nyobian masihan anjeunna tuna? Janten katuangan lemes, éta moal keuna masalah mamah.
      Bisi wae, kunjungan ka dokter hewan henteu nganyenyeri, sabab anjeunna tiasa ngalaman nyeri sungut atanapi burih.
      Salam sareng sumanget pisan.

  5.   m. panonpoé cenahna

    Migatita ngalahirkeun tanggal 11 sareng kuring ngagaduhan 2 anak ucing geulis Mugi aranjeunna sapertos anjeunna salami 3 minggu anjeunna mimiti hoyong tuang sup sareng kaldu sanaos anjeunna henteu pernah ngantep indungna nguseup indungna ngadopsi yorsai kuring

    1.    Monica sanchez cenahna

      Dina yuswa éta sawatara mimitian hoyong nyobian jinis sanés anu sanés, tapi dugi ka 2 bulan atanapi langkung aranjeunna bakal teras-terasan nginum susu ti jaman ka jaman.

      1.    Sandra cenahna

        Halo, anak ucing kuring ngalahirkeun 5 anak ucing 15 dinten ka pengker, aranjeunna dina kotak caket daérah dapur, tapi ayeuna anjeunna hoyong mindahkeun éta ka tempat handapeun ranjang, naon sababna? Naha anjeun teu resep rohangan atanapi éta kusabab aranjeunna langkung sepuh?

        1.    Monica sanchez cenahna

          Halo Sandra.
          Anjeun tiasa henteu resep rohangan éta. Dapur mangrupikeun kamar dimana jalma nyéépkeun seueur waktos, tapi teu aya anu aya dina handapeun ranjang 🙂.
          Hiji salam.

  6.   Nuria cenahna

    Halo, sababaraha dinten ka pengker urang tepang ucing sakitar sabulan atanapi sabulan satengah, kuring mimiti masihan botolna unggal tilu jam tapi anjeunna ngan ukur nyandak éta dua atanapi tilu dinten kahiji sareng anjeunna henteu hoyong éta deui, urang mimitian nganggo pate sareng kibble kanggo ucing sareng anjeunna tuang pisan masalahna nyaéta kami henteu terang sabaraha sering tuangeunana, upami urang masihan anjeunna seueur atanapi sakedik

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Nuria.
      Langkung saé kanggo ngantepkeun tuang sok pinuh, kumargi sato ieu tuang sakedik sakalian sadinten 🙂.
      Bisi wae, upami anjeun henteu kersa atanapi henteu tiasa ngantepkeun éta bebas aya, jumlah anu disarankeun numutkeun umur sareng beurat anjeun dituduhkeun dina kantong pakan, tapi langkung atanapi kirang bakal pakait sareng 25 gram per dinten (kedah aya 5 porsi unggal 24 jam).
      Hiji salam.

      1.    Francisco de la Fuete cenahna

        5 porsi tina 25grs. sapopoé henteu aranjeunna kaleuleuwihan?

        1.    Monica sanchez cenahna

          Halo Fransisco.
          Hatur nuhun pikeun naros, sabab ku cara éta kuring tiasa ningali yén kuring nyerat komentar kuring salah. Abdi hoyong nyarios, sakitar 25 gram sapoé sumebar dina 5 porsi.
          Ayeuna kuring lereskeun.
          Hiji salam.

  7.   Yasna cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing anu kuring ninggali indungna salaku énggal, anjeunna badé ngancik sabulan sareng tuangeun ku susu anu ngejat, tapi kumargi anjeunna henteu kersa nginum, naha langkung saé ngamimitian masihan anjeunna rasa tuang ?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Yasna.
      Leres, dina yuswa éta anjeun tiasa ngamimitian tuang ucing ucing baseuh, atanapi pakan direndem dina susu atanapi cai.
      Hiji salam.

  8.   rocio cenahna

    Halo, kuring gaduh 5 anak ucing umur hiji bulan sareng aranjeunna tuang nyalira sareng nginum cai, aranjeunna henteu cicing sareng kaluar tina kotakna sareng indungna henteu merhatoskeun pisan, anjeunna hoyong terang naha kuring tiasa nganteurkeunana ka pamilik. Hatur nuhun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Rocio.
      Anak ucing kedah sareng indung sareng dulur-dulurna sahenteuna dua bulan. Sanaos aranjeunna parantos tuang nyalira sareng henteu cicing, aranjeunna kedah terang naon watesan sosialna, diantarana: kumaha sareng iraha kuring tiasa maén sareng batur, kumaha kuatna gigitanana, nalika kuring kedah lirén ngaganggu sepuh, jst. .
      Tanpa yayasan ieu, kamungkinan anjeun bakal nyiptakeun masalah pikeun kulawarga énggal anjeun luhur pisan.
      Hiji salam.

  9.   Lucia Estraño cenahna

    Halo, kuring gaduh tilu anak ucing umur hiji bulan sareng kuring henteu terang naha kuring tiasa ngamimitian tuang tuangeun padet sapertos gatarina atanapi croquette ... Kuring ogé hariwang yén aranjeunna gaduh kutu sareng aranjeunna seueur ngeruk yén kuring tiasa ngajantenkeunana atanapi upami kuring tiasa ngamandian aranjeunna ku sababaraha depulgent. hatur nuhun sareng salam.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Lucia.
      Leres, ku sabulan aranjeunna tiasa ngamimitian katuangan padet, tapi langkung saé dimimitian ku pakan anu baseuh atanapi direndem dina cai.
      Pikeun kutu, urusanana nyaéta ngantosan dugi umur dua bulan, tapi tangtosna, aranjeunna moal sareng aranjeunna salami sasasih. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu: potong lemon kana irisan teras lebet kana pot ku cai, dugi ka ngagolak. Teras, tuang cai éta (tanpa keureut) kana baskom, antosan dugi ka haneut sareng ngamandian anak ucing.
      Penting pisan pikeun anjeun ngagaringkeun aranjeunna saé saatosna, utamina upami anjeun dina usum salju, sabab upami éta tiasa tiis.
      Hiji salam.

  10.   Lucia cenahna

    Halo bulan payun ieu kuring hoyong nyandak anak ucing anu aranjeunna parantos ditawarkeun ka kuring. Kuring henteu terang naha kuring kedah nampi éta kusabab kuring henteu diwartosan sareng kuring sieun yén budak leutik bakal ngagaduhan masalah nalika misahkeun anjeunna ti indungna anjeunna bakal lirén tuang atanapi anjeunna kedah nginum susu sareng moal ngagaduhan indungna nyusuan anjeunna.
    Iraha anak ucing tiasa papisah sareng indungna?
    Naon anu kuring pikir tiasa masihan anjeun?
    hatur nuhun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Lucia.
      Ucing tiasa dipisahkeun ti indung ku dua bulan. Dina yuswa éta aranjeunna parantos tiasa tuangeun anak ucing tanpa masalah.
      Salam 🙂

  11.   Jorge cenahna

    Salam kuring gaduh anak ucing yuswa 2 minggu, naon anu kuring kedah tuang anjeunna? Parantos dina yuswa éta ngalakukeun kabutuhanna nyalira?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Jorge.
      Dina umur éta anjeun kedah nyandak botol sareng susu kanggo anak ucing, sareng ti minggu ka-3 atanapi ka-4 anjeun tiasa ngamimitian masihan éta tuang kanggo anak ucing anu direndem dina susu-kanggo ucing-.
      Anjeunna masih peryogi sakedik bantosan pikeun meredihkeun dirina, leres. Saatos unggal tuang, anjeun kedah ngalirkeun kasa atanapi katun baseuh ku cai haneut kanggo kiih sareng najis.
      Hiji salam.

      1.    Jorge cenahna

        Hatur nuhun pisan kana inpormasi na.

        Sabaraha lami kuring kedah nyebarkeun kapas ka anjeunna?

        1.    Monica sanchez cenahna

          Pikeun samenit éta bakal cekap. Salam sareng hatur nuhun.

  12.   Mariana cenahna

    Halo, saminggu kamari kuring mendakan anak ucing di buruan buruan kuring, panginten henteu keuna sabab kuring anggap éta dicandak ku indungna. Henteu lami saatos kuring ningali indung, anu téritorial. Kuring masihan anjeunna dahareun baseuh janten marahmay sareng ramah ... anjeunna tuang. Sababaraha waktos ka pengker nalika kuring pendak sareng anak ucing nyalira, anjeunna ogé ngambek ka kuring. Abdi henteu hoyong misahkeun aranjeunna sareng kuring terang yén ucing mangrupikeun piaraan batur. Naha kuring tiasa nyamar anak ucing éta milik kuring sanaos ajaran indungna anu curiga ka manusa? Kuring henteu hoyong ngaganggu anjeun dina kucing anu dinamis sadulur anjeun ... Naon anu kuring ngarepkeun?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Mariana.
      Anjeun tiasa kéngingkeun kapercayaan budak leutik anjeun ku maturan tuangeun anu baseuh, sabab bau langkung ti garing sareng raoseun pikeun aranjeunna. Saeutik saeutik anjeun bakal ningali kumaha éta bakal ngadeukeutan ka anjeun.
      Wani, anjeun bakal ningali yén anjeun bakal ngahontal éta 🙂

  13.   SgiAlo cenahna

    Wilujeng sonten, hatur nuhun kanggo catetan ieu, kuring ngan ukur ngadopsi anak ucing anu kuring kapendak di jalanan nyalira, kuring nyandak anjeunna ka dokter hewan sareng anjeunna ngawartosan yén anjeunna yuswa 18 dinten, kuring ngagaleuh anjeunna formula na sareng kuring nyangka yén anjeunna moal salamet wengi munggaran, untungna didieu masih saminggu sareng abdi, janten kuring ngalieuk ka dieu nalika kuring tiasa tuang tuang padet, salam!

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hatur nuhun ka anjeun, sareng selamat pikeun anggota anyar kulawarga 🙂

  14.   Juliana cenahna

    Tilu dinten ka pengker munculna judi di kebon kuring. Kami nyandak anjeunna ka dokter hewan sareng anjeunna ngawartosan anjeunna yuswa sakitar 20 dinten, tapi anjeunna henteu ngajelaskeun yén kuring kedah ngabantosan anjeunna ngaleungitkeun dirina. Naon anu kedah abdi lakukeun? peuting munggaran anjeunna ngintip tapi anjeunna henteu acan ngalakukeun deui

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Juliana.
      Kalayan 20 dinten anjeun kedah tuang unggal 3-4 jam, sabotol sareng susu kanggo anak ucing, atanapi gagal anjeun kedah nyampur sacangkir susu utuh (langkung saé bébas tina laktosa), konéng endog (sanés bodas) sareng séndok tuang krim susu. Saatos unggal tuang, anjeun kedah ngabantosan anjeunna ngaleupaskeun diri ku ngalirkeun kasaéan haneut kana daérah kelaminna, tina tungtung beuteung na ka handapeun suku.

      Dina yuswa anjeun anjeun tiasa ngamimitian masihan tuangeun anak ucing kaléng, tapi éta kedah dikenalkeun sakedik-sakedik. Dugi ka anjeunna sabulan satengah, anjeunna kedah teras-terasan nyandak sabotol.

      Hiji salam.

  15.   barina cenahna

    Wilujeng énjing! Kuring gaduh 4 anak ucing sabulan, indungna maot Sun kuring alit. Patarosan abdi upami kuring tiasa masihan aranjeunna tuang, aranjeunna nyandak dua botol sareng dua deui henteu hoyong nyandak ...

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Karina.
      Hapunten pisan kanggo leungitna ucing anjeun 🙁
      Budak leutik anjeun kalayan sabulan parantos tiasa ngamimitian tuang tuang padet, sapertos tuangeun basah kanggo anak ucing atanapi tuang -kanggo anak ucing- direndem dina cai.
      Bisi wae, sahenteuna dugi umur genep minggu disarankeun ngagaduhan piring sareng susu -kara anak ucing- kusabab ti waktos ka waktos aranjeunna resep nginum. Tangtosna, ti minggu ka-7 atanapi ka-8 aranjeunna kedahna ukur nginum cai.
      Tong sedih.

  16.   Yeimy cenahna

    Halo!! Kuring gaduh tilu anak ucing umur hiji bulan, anak ucing kuring, indungna maot sareng tempat judi henteu hoyong nginum susu atanapi tuang naon-naon, tapi anak awéwé kuring masihan aranjeunna roti anu lemes pikeun anjeunna tuang sareng ruang judi tuang geuwat. tuang roti? Atanapi nyeri tuangeunana? Kusabab éta kumaha jurus sapertos 🙁
    Henteu kedah dilakukeun ......

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Yeimy.
      Nya, éta henteu goréng sapertos kitu, tapi saatos sabulan aranjeunna kedah ngamimitian tuang kadaharan ucing lemes, sapertos anu kuring anggap baseuh. Tangtosna, direndem pisan ku susu atanapi cai haneut, sabab upami henteu, aranjeunna moal tuangeun.
      Sanaos kitu, samentawis éta aranjeunna biasa sareng supados henteu lapar, langkung saé aranjeunna teras-terasan tuang roti lembut. Tapi badé ngenalkeun tuang baseuh baseuh sakedik-sakedik. Anjeun tiasa ogé nyobaan katuangan anak ucing garing, ogé direndos.
      Tong sedih.

  17.   Suzanne cenahna

    Hai! Kuring gaduh tilu anak ucing sakitar sabulan, indungna maot sareng kuring parantos masihan susu skim kusabab kuring henteu kénging susu kanggo anak ucing, kuring ngaleos aranjeunna konséntrasi dina susu sareng dua tuang saé, tapi anu sanés henteu sareng ceurik seueur, sareng sasarengan kuring nyangka yén aranjeunna ngalakukeun anu goréng kusabab aranjeunna tos birit ayeuna. Naon anu abdi lakukeun? Abdi rumaos henteu leres-leres ngurus aranjeunna.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Susan.
      Susu sapi atanapi domba condong goréng pikeun ucing. Tapi nalika anjeun teu tiasa mendakan anu khusus pikeun anak ucing, teu aya pilihan sanés tapi pikeun ngajantenkeun nyalira ... di bumi Catet resep ieu:

      150ml sakabeh susu
      50ml cai
      50ml yoghurt alami
      Konéng endog atah -tanpa bodas-
      Séndok téh krim beurat

      Campur sadayana saé, panaskeun sakedik dugi ka haneut, sareng sayogi.

      Pokokna, dina yuswa éta anjeun tiasa ngawitan masihan tuangeun baseuh pikeun anak ucing, dicincang ogé. Atanapi kadaharan ucing uih baseuh direndem dina cai.

      Tong sedih.

  18.   terjun cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing anu aranjeunna pasihkeun salami sasasih atanapi langkung, kuring hoyong terang naha éta tiasa tuang tuangeun padet (tuna, hayam, daging cincang), atanapi naha masih alit pisan, sareng upami teu tiasa pasihkeun, naon kadaharan nyarankeun kuring. hatur nuhun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Dalma.
      Leres, kalayan sasasih anjeun tiasa ngamimitian tuangeun anak ucing padet, sapertos kaléng.
      Sareng genep dugi ka tujuh minggu bakal tiasa masihan anjeunna daging cincang.
      Hiji salam.

  19.   Hector david cenahna

    Anak ucing kuring umurna 15 dinten .. Tapi indungna henteu ngagaduhan susu naon anu anjeun nyarankeun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hola Héktor.
      Langkung saé nginum susu anu disiapkeun pikeun anak ucing, dijual di klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan sareng toko piaraan.
      Upami anjeun henteu kéngingkeunana ku cara naon waé, anjeun tiasa nyiapkeun ieu kanggo anjeunna:

      -150 ml susu sakabeh (bébas laktosa, langkung saé)
      -50 ml cai
      -50 ml yoghurt alami
      -Ray endog endog (tanpa bodas)
      -Séndok téh krim beurat

      Campur sadayana, sareng panas sakedik, dugi ka haneut (sakitar 37ºC).

      Salam, sareng dorongan 🙂.

  20.   Silvia Petrone cenahna

    Halo, kuring gaduh ucing sareng orokna, anak ucing yuswa 1 bulan sareng aranjeunna kaluar sareng ulin. Abdi hoyong terang naha perlu masihan aranjeunna tuangeun ti tuangeun anu dipasihkeun ku indungna sareng lamun éta kedah dibéré cai. hatur nuhun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Silvia.
      Leres, dina umur hiji bulan aranjeunna parantos tiasa tuangeun anak ucing. Éta ogé disarankeun pisan pikeun ngamimitian masihan cai.
      Hiji salam.

  21.   Daniel cenahna

    Halo, kumaha kabarna? Kuring nyalametkeun anak ucing kamari sareng kuring badé ngadopsi, anjeunna masih kasieun kana sagala hal kumargi anjeunna ampir ditabrak, abdi henteu terang naon anu kedah dipasihkeun ku anjeunna kusabab anjeunna henteu kantos gaduh ucing , naon anu anjeun nyarankeun nyaéta sakitar sabulan satengah, kuring miharep waleran anjeun, hatur nuhun.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Daniel.
      Dina yuswa éta anjeunna parantos tiasa tuang tuang padet (lemes), sapertos kaléng kanggo anak ucing atanapi anak ucing anu direndem dina cai.
      Salam, sareng wilujeng 🙂.

  22.   Jennifer cenahna

    Halo, kuring gaduh dua anak ucing umur hiji bulan anu kuring parantos tuang susu pikeun ucing ti saprak lahir, kuring mimiti masihan aranjeunna saur sareng Latin, salah sahijina tuang sumur tuang sareng inuman cai tapi anu sanésna teu aya jalanna pikeun tuang naon-naon, anjeunna ngan ukur hoyong botol Kuring parantos nyobian ngajalankeun susu dina feeder tapi ogé, kuring boro masihan botol pikeun ningali upami lapar ngahakanana tapi henteu nanaon. Henteu pikasieuneun yén anjeunna tuang sakedik sareng henteu tuang saé
    Naon anu kuring tiasa lakukeun?
    Nuhun salam

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Jennifer.
      Dupi anjeun nyobian masihan anjeunna tuang tuang kanggo anak ucing? Upami kitu, cobian pasihan anjeunna kaldu hayam (henteu nganggo boneless), atanapi kenalkeun anjeunna (sakedik maksa tapi henteu nganyenyeri anjeunna) tuangeun anu baseuh. Buka sungutna, lebetkeun teras tutupkeun. Tetep ditutup dugi ka ngelek.
      Ieu anu kuring kedah lakukeun sareng anak ucing kuring, sareng ayeuna anjeunna tuang naon anu aranjeunna pasihkeun ka anjeunna. Resep sadayana: s
      Sareng upami anjeun ningali yén teu aya jalan, bawa anjeunna ka dokter hewan pikeun ningali naha anjeunna ngalaman teu ngarareunah anu nyegah anjeunna tuang.
      Tong sedih.

  23.   Mary cenahna

    Halo . Kuring gaduh anak ucing anu umurna 3 minggu sareng anjeunna ngagaduhan 4 anak ucing tapi ngagaduhan dua dinten atanapi langkung tibatan nalika anjeunna tuangeun éta nyeri sareng anjeunna ngadu'a ngeunaan nyeri na, naon anu kuring tiasa lakukeun? Hatur nuhun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Mary.
      Upami anak ucing umurna 3 minggu, aranjeunna tiasa ngamimitian tuang padet anu lemes, sapertos kaléng tina anak ucing baseuh.
      Anjeun tiasa masihan aranjeunna sakedik - pisan, sakedik - ku ramo, nempatkeun tuangeun dina sungutna, tanpa mencétan. Anjeun ngan saukur muka sungutna sareng ngenalkeun tuangeun.
      Upami aranjeunna henteu hoyong éta, sareng ngémutan yén indungna parantos mimiti ngaraos nyeri nalika nyusuan éta, urang kedah keukeuh.
      Pilihan sanésna nyaéta mésér susu kanggo anak ucing - dijual di klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan - sareng nyobaan sina nginum tina palung.
      Hiji salam.

  24.   Monica sanchez cenahna

    Halo Leon.
    Dina dua bulan, anak ucing tiasa tuang nyalira, tuang atanapi kaléng tuangeun ucing baseuh. Upami anjeun henteu hoyong, anjeun tiasa ngaleueutkeun kana cai atanapi kaldu hayam (tanpa tulang).
    Hiji salam.

  25.   Monica sanchez cenahna

    Hatur nuhun ka anjeun, Luis. 🙂

  26.   GUADALUPE NGERI cenahna

    Dua bulan ka pengker kuring gaduh 5 anak ucing anu ngurus kuring, indungna saatos aranjeunna dilahirkeun, kuring ninggalkeun aranjeunna tapi aranjeunna hésé pisan, aranjeunna sieun ku sadayana sareng unggal-unggal kuring datang ngantepkeun tuangeun aranjeunna aranjeunna lumpat dimana-mana, patarosan kuring naha aranjeunna tiasa tuang cookies? '

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Guadalupe.
      Kalayan dua bulan anjeun tiasa masihan anjeunna tuang kanggo anak ucing anu direndem dina cai. Ku cara ieu aranjeunna bakal biasa nginum tuangeun anu berharga.
      Upami aranjeunna henteu hoyong, pasihan tuangeun baseuh pikeun anak ucing, teras lebetkeun piring cai di gigireunna supados aranjeunna tiasa inuman iraha waé anu dipikahoyong.
      Hiji salam.

  27.   Victor cenahna

    Kuring ragu, kuring gaduh dua anak ucing anu umurna tilu minggu (numutkeun ka indung kuring), sareng numutkeun naon anu kuring baca di dieu aranjeunna parantos tiasa ngamimitian tuang barang anu direndem, tapi numutkeun indung kuring, henteu dugi taringna kaluar (anu ceuk pikir aranjeunna henteu gaduh). Naon anu kuring tiasa lakukeun?
    Indung ucing teu merhatoskeun aranjeunna 4 atanapi 5 dinten kapengker. Sareng ayeuna kami masihan anjeun gaganti susu kanggo ucing. Urang pasihan nganggo jarum suntik. Naha kuring kedah ngaganti botol?
    Iraha kuring kedah lirén ngabantosan anjeunna ka kamar mandi?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Victor.
      Upami ucing indung parantos merhatoskeun aranjeunna kalayan saé dugi ka ayeuna teu acan aya masalah, kanyataan yén anjeunna parantos teu maliré ka anu alit nyaéta kusabab anjeunna terang yén aranjeunna tos cukup umur pikeun tuang nyalira. Tangtosna, kuring pikir kadaharan baseuh pikeun anak ucing atanapi tuang garing pikeun anak ucing anu direndem dina cai.
      Kalayan tilu minggu teu perlu masihan aranjeunna botol.
      Hiji salam.

      1.    Victor cenahna

        Hatur nuhun pisan Monica

        1.    Monica sanchez cenahna

          Salam kanggo anjeun.

  28.   Julissa Fernandez Cueva cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing umur 2 bulan, kuring hariwang yén anjeunna tuang seueur teuing teras éndah, abdi ngalayanan sakedik sareng janten anjeunna terus utah, ngawartosan naha normal? Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring hariwang kusabab kuring muja gebukan kuring

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Julissa.
      Anjeun tiasa ngagaduhan parasit peujit. Naséhat kuring nyaéta anjeun nyandak anjeunna ka dokter hewan pikeun dirawat.
      Hiji salam.

  29.   Patricia cenahna

    Halo, kuring gaduh ucing anu 40 dinten ka pengker anu ngagaduhan anak anjing, kuring kedah masihan kontraséptif kusabab anjeunna parantos mimiti panas, dugi ka operasi masih nyusuan anak anjing, kanyataan yén anjeunna nginum pil bakal ngalakukeun naon-naon ka aranjeunna. ???

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Patricia.
      Sacara prinsip kuring bakal nyarios henteu, tapi langkung saé anjeun konsultasi dokter hewan.
      Hiji salam.

  30.   Veronica cenahna

    Halo!!!! Aranjeunna badé masihan kuring anak ucing sabulan satengah sareng kuring panasaran naha perlu masihan susu khusus kanggo anjeunna dina botol, sanaos anjeunna parantos tuang saur abdi ... ..?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Veronica.
      Kalayan sabulan satengah anjeun parantos tiasa tuang padet (tuangeun ucing baseuh, atanapi tuangeun ucing garing direndem dina cai).
      Hiji salam.

  31.   Carina cenahna

    Halo, urang ngadopsi anak ucing, aranjeunna nyarioskeun yén anjeunna yuswa 2 bulan, tapi beuratna 250 gram, éta normal sareng normal yén anjeunna henteu maén, anjeunna bobo teras-terasan, anjeunna ngan ukur mindahkeun tuang tuangeun sareng nepi ka kotak kotoran pikeun meredihkeun dirina sorangan. Kuring bakal ngahargaan jawaban anjeun. Carina

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Carina.
      Beuratna henteu kunanaon, sareng lumrah pikeun anjeunna nyéépkeun seueur waktos bobo, tapi upami anjeunna henteu maén ampir nanaon, éta kusabab aya kajadian anu kajantenan. Anjeun panginten gaduh parasit peujit. Anjeun kedah nyandak anjeunna ka dokter hewan pikeun mariksa dirina sareng masihan pangobatan anu paling pas.
      Hiji salam.

  32.   Evelyn cenahna

    Hai, tingali, kuring gaduh 5 anak ucing anu parantos umur sabulan ... aranjeunna gaduh huntu sareng kuring mutuskeun mésér tuangeun anak ucing ... aya anu tuang ... sareng ucing masihan aranjeunna susu sami ... henteu kunanaon aranjeunna nginum susu sareng tuang hiji atanapi séréal anu sanés ... henteu Aranjeunna tuang seueur, aranjeunna ngan ukur tuang séréal ... éta henteu ngaraheutkeunnana ... granit anu kuring mésér éta leutik pisan ... sareng aranjeunna nyandak kotoran dina kotak pasir. hatur nuhun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Evelyn.
      Upami indung masih masihan susu, henteu kunanaon. Tapi enya, ku sabulan aranjeunna kedah ngamimitian tuang katuangan anu langkung padet 🙂.
      Hiji salam.

  33.   Rossana Parada cenahna

    Halo, kuring gaduh ucing umur 16 bulan, anjeunna ngagaduhan hypoplasia, sanaos ieu anjeunna hirup normal, bakal nganyenyeri nya nginum susu, anjeun kedah ti waktos ka waktos, salam

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Rossana.
      Susu sapi tiasa janten goréng pikeun ucing. Nanging, upami bébas laktosa atanapi khusus pikeun aranjeunna, anjeun tiasa nyandak éta ti jaman ka jaman.
      Hiji salam.

  34.   elia cenahna

    Hai! Kirang saminggu ka pengker kuring ngadopsi anak ucing, kusabab ucing rerencangan gaduh anak ucing sareng anjeunna henteu tiasa cicing sareng sadayana, kuring néwak anjeunna nalika anjeunna mimiti tuang sigana mah baseuh, tapi tina hal-hal anu kuring baca, kuring henteu terang naha urang parantos ngalakukeun anu saé pikeun misahkeun anjeunna janten gancang ti indungna (sakitar sabulan sareng saminggu katukang), anjeunna caket ampir sadayana dinten meong, abdi henteu terang naha aya anu lepat sareng anjeunna atanapi ngan ukur orok, Abdi resep anjeun masihan nasihat, hatur nuhun!

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Elia.
      Anak ucing kedah sareng indung sahenteuna dua bulan. Kalayan sabulan sareng saminggu aranjeunna tiasa tuang kaléng kadaharan ucing baseuh; pakan garing tetep teu tiasa di kunyem ogé.
      Upami anjeunna nangis éta pasti tina kalaparan, atanapi kusabab anjeunna tiris. Dina umur ieu aranjeunna tetep teu tiasa ngendalikeun suhu awakna kalayan saé pisan.
      Hiji salam.

  35.   Yuningsih cenahna

    Abdi gaduh hiji bulan sareng sakedik sakedik tapi anjeunna henteu tuang ampir-ampiran tina PEPAS, anjeunna ngan ukur hoyong tuang tuang manusa sapertos roti.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo William.
      Dina sabulan satengah langkung saé tuang tuangeun anak ucing baseuh, sahenteuna salami dua minggu.
      Dina dua bulan anjeun tiasa masihan katuangan anak ucing, dibaseuhan ku sakedik cai atanapi dicampur sareng tuang baseuh.
      Hiji salam.

  36.   Armando Florez cenahna

    Naha mungkin ucing janten haneut nalika nyusu?
    Anak ucingna ngagaduhan anak ucing umur 1 bulan.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Armando.
      Henteu, éta moal mungkin. Dina umur éta anjeunna henteu acan ngahontal kematangan séks, hal anu bakal anjeunna laksanakeun dina 5-6 bulan.
      Hiji salam.

  37.   Delaila cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing sakitar 3 bulan, anjeunna parantos ngagaduhan huntu lengkep, tapi anjeunna niténan yén anjeunna henteu tuang nyalira sareng indungna nembé maot, naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun tuang?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Delaila.
      Dina umur éta penting yén anjeunna parantos tuang nyalira. Kaléng pikeun anak ucing, dicincang ogé. Candak sababaraha teras lebetkeun kana sungut anjeun; teras tutupna pageuh. Ku naluri sorangan bakal ngelek.
      Ieu nyalira kedahna cekap pikeun ngarangsang napsu na, tapi upami henteu, lakukeun deui sababaraha kali.
      Tong sedih.

  38.   Bastien cenahna

    Hai, kuring ngagaduhan masalah ageung sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Kami sareng kulawarga ngukut ucing ti jalan, anjeunna reuneuh sareng anjeunna ngagaduhan ucing di bumi urang sakitar sabulan satengah ka pengker, tadi wengi ucing angkat sareng teu acan mulang. Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng anak ucing, aya genep diantarana sareng teu saurang ogé di dieu gaduh waktos kanggo tuangeun unggal dua atanapi tilu jam, éta ngabantuan, kuring henteu terang naon anu kedah tuangeunana atanapi naon.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Bastien.
      Dina yuswa éta aranjeunna kedah tuang tuang ucing baseuh (kaléng), atanapi tuangeun anak ucing anu direndem dina cai.
      Upami anjeun henteu tiasa ngurus éta, anjeun tiasa teras nempatkeun tanda "anak ucing anu dipasihkeun". Meureun aya anu resep.
      Hiji salam.

  39.   Astrid cenahna

    Wilujeng wengi, kuring hoyong terang naon katuangan dina mérek anu tiasa kuring pasihkeun pikeun anak ucing kuring umur dua bulan sareng kumaha kuring kedah ngajar anjeunna pikeun ngégél diri dina keusik. Hatur nuhun.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Astrid.
      Kalayan dua bulan, cita cita nyaéta tuang tuangeun baseuh paling henteu tilu bulan. Éta langkung awis tibatan garing, tapi ku sabab huntu anjeun masih tumuh, panginten rada sesah kanggo mamah.
      Pilihan sanésna nyaéta ngaleueutkeun tuang garing ku cai.
      Henteu paduli naon anu anjeun pasihkeun, éta kedah janten khusus kitty.
      Ngeunaan mérek, kuring nyarankeun anu henteu nganggo séréal, sapertos Applaws, Acana, Orijen, Rasa liar, Daging Asli Leres Naluri, jsb.

      Ngeunaan patarosan terakhir anjeun, di Artikel ieu Kami ngajelaskeun kumaha carana ngajar anjeun.

      Hiji salam.

  40.   Stephanie cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing sabulan sareng 5 dinten indungna maot ngababarkeun janten kuring nganut anjeunna alit pisan. Anak ucing kuring nginum susu khusus kanggo anak ucing anu teu tiasa disusuan ku indungna tapi sababaraha dinten ka pengker kuring ngalih kana tuangeun orok padet, kuring parantos nyobian ngabaseuhan salaku puri sareng ngenalkeun sakedik kana sungutna, tapi anjeunna nolak sareng kuring akhirna tuangeun kana botol. Naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngabantosan anjeunna diajar tuang nyalira?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Estefania.
      Kuring nyarankeun kasabaran sareng tetep keukeuh. Salaku conto, anjeun tiasa masihan sabotol énjing-énjing, tapi siangna cobian nempatkeun sakedik kadaharan ucing lemes kana sungutna. Tetep ditutup ku mencét hipu dugi ka anjeunna ngelek, hal anu kedahna naluriah dilakukeun.
      Sakali parantos, anu normal nyaéta engké anjeunna hoyong tuang nyalira, tapi upami anjeun ningali yén anjeunna tetep henteu hoyong, pasihkeun sakedik deui.
      Sakedik-sakedik anjeunna kedah tuang nyalira, tapi upami dinten-dinten ngalangkung sareng anjeunna henteu, bawa ka dokter hewan pikeun ningali aya masalahna.
      Hiji salam.

  41.   Stefanny cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing chinchilla Persia umur 3 bulan sareng anjeunna henteu terang kumaha tuang, anjeunna ngaletak tuangeun sareng nalika nyobian néwak éta, éta murag tina sungutna, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun deui ... Kuring pohara prihatin yén henteu janten orok sapertos kitu anjeunna ngan ukur susu.
    Abdi peryogi bantosan, hatur nuhun!

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Stefanny.
      Hal anu pangpayunna kedah ningali naha anjeun ngagaduhan masalah dina sungut anjeun, sapertos nyeri contona. Janten hal anu pangpayunna kuring nyarankeun nyaéta nyandak anjeunna ka dokter hewan pikeun dipariksa.
      Upami sadayana henteu kunanaon, cobian dicampur tuangeun anak ucing baseuh (kaléng) sareng susu. Rendang ogé janten anjeun bieu kedah mamah. Upami anjeunna tetep moal tuang, candak sakedik tuang anu direndem dina susu teras lebetkeun kana sungutna. Teras tutupkeun pageuh tapi henteu disakiti.
      Ku naluri, anjeunna kedah ngelek, sareng nalika ngalakukeun éta anjeunna sigana bakal sadar yén anjeunna resep sareng ngamimitian tuang nyalira.

      Upami henteu, cobian deui nempatkeun sakedik tuang dina sungutna. Sareng upami henteu, éta panginten yén anjeun tiasa masihan anjeunna tuang ngalangkungan jarum suntik (tanpa jarum).

      Tong sedih.

  42.   Loren azcarate cenahna

    Halo, ngadopsi anak ucing, kuring nyandak anjeunna ka dokter hewan sareng urang mésér anjeunna susu khusus tapi anjeunna bobo sadidinten sareng nalika urang nyandak anjeunna kaluar ti imahna anjeunna seueur nangis, anjeunna yuswa 30 dinten.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Loren.
      Dina umur éta normal pikeun aranjeunna bobo 18-20 jam. Upami anjeunna bobo langkung seueur, anjeunna panginten ngagaduhan masalah kaséhatan anu meryogikeun perhatian Pangajaran sarta Palatihan Atikan. Éta panginten henteu nanaon, tapi upami ngeunaan anak ucing anu alit, tong bungah teuing.
      Hiji salam.

  43.   Johan andres cenahna

    Punten, anak ucing kuring mendesak, indungna maot nalika kuring kagungan aranjeunna sareng kuring muja salah sahiji yuswa 15 dinten sareng henteu ngantunkeun salami 5 dinten tapi anjeunna tuang saé sareng bobo normal, naon anu kedah kuring laksanakeun? bisi nyeri najan kuring henteu ningali hayu anjeunna ngawadul

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Johan.
      10 menit saatos tuang anjeun kedah ngarangsang daérah kelamin kelamin kalayan katun beueuseun dina cai haneut, kumargi dina yuswa ieu anjeunna henteu terang kumaha meredihkeun dirina.
      Pikeun ngabantosan anjeunna, pijet beuteung na (bunderan jarum jam) 5 menit saatos tuang.

      Sareng upami henteu, campur dahareun anjeun sareng sakedik minyak (sababaraha tetes).

      Hiji salam.

  44.   Alejandra cenahna

    Hai! Ucing kuring janten kabogoh sareng nyandak kabogohna ka bumi sareng ngalahirkeun 3 anak ucing. Aranjeunna gaduh 20 dinten. Kamari kuring muka toko lauk sareng nyandak sababaraha steak kanggo dipasihkeun ka sepuh énggal salian ti tuang garing. Iraha kuring tiasa masihan lauk (abdi badé ngorehan ogé) ka orok?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Alejandra.
      Nya dicincang ayeuna anjeun tiasa ngamimitian masihan aranjeunna, tapi langkung saé ngantosan dugi ka aranjeunna gaduh 10 dinten deui 🙂
      Hiji salam.

  45.   Jose cenahna

    Halo abdi gaduh masalah. Ucing abdi ngagaduhan opat anak ucing, umurna parantos 17 dinten sareng ucing henteu hoyong deui nyusuan aranjeunna sareng kuring prihatin pisan sabab aranjeunna sering nangis, kadang-kadang nahan ucing ku paksaan teras ngan ukur anak ucing tuang. Atanapi tiasa ucing henteu ngahasilkeun susu?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Jose.
      Dina umur 17 dinten aranjeunna tiasa ngawitan tuang padet, lemes pisan, sapertos tuangeun ucing baseuh. Hurung Artikel ieu éta ngajelaskeun kumaha carana ngabijilkeun aranjeunna kana tuang padet.
      Pokokna, upami aranjeunna tiasa nginum susu salami tilu dinten deui, dugi ka umur 20 taun, éta bakal janten hal anu saé pisan pikeun aranjeunna.
      Hiji salam.

  46.   Sandra cenahna

    Wilujeng wengi, kuring gaduh anak ucing, anjeunna disterilkeun tanggal 21 Juli 2017 tapi anjeunna ngagaduhan bal leutik dina bagian operasi, éta aya dina burih, éta bakal normal.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Sandra.
      Upami ucing nyiptakeun kahirupan anu normal pisan, anjeun panginten ngarujuk kana tatamba anu kapok. Kana waktosna anjeun bakal perhatoskeun kirang.
      Hiji salam.

  47.   Brian Becerra cenahna

    Halo, ieu henteu aya hubunganana sareng ieu tapi kuring miharep anjeun nyarankeun yén kuring cicing nyalira sareng indung kuring sareng énjing-énjing kuring angkat ka sakola sareng indung kuring damel anu kajadian nyaéta anak ucing kuring (anu lima taun) parantos 4 minggu sepuh sareng Indung kuring katingali gering kumargi anjeunna henteu hoyong tuang sareng akhir-akhir ieu kuring henteu hoyong nyusuan aranjeunna sareng ogé anak ucing kabur tina kotakna sareng mimiti meong pisan sareng kuring henteu terang upami dina 4 minggu anak ucing tiasa tuang. Anjeun tiasa ningali yén aranjeunna henteu hoyong ngantunkeun tit indungna, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring sieun yén éta bakal gering atanapi aya kajadian anu kajantenan sareng kuring ogé hariwang ngeunaan kaséhatan ucing kuring

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Brian.
      Anak ucing dina 4 minggu parantos tiasa tuangeun anak ucing baseuh, atanapi tuang garing anu dibasuh ku cai.
      Sedengkeun pikeun indung, anjeunna paling katingali ku dokter hewan. Anjeunna bakal tiasa ngawartosan anjeun naon anu salah sareng kumaha cara ngubaranana.
      Hiji salam.

  48.   Monica sanchez cenahna

    Hai Allizon.
    Kalayan 20 dinten anjeun tiasa ngawitan masihan tuangeun baseuh pikeun anak ucing, dicincang kalayan saé, tapi dina kaayaan ieu hal anu pangsaéna nyaéta nyandak éta ka dokter hewan pikeun ngahindaran langkung paéh.
    Hiji salam.

  49.   Carmen cenahna

    Anak ucing kuring umur hiji bulan opat dinten. Anjeunna tanpa indung sareng koméntar tapi anjeunna henteu ngadadak, naon anu kuring lakukeun? ??

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai carmen.
      Anjeun kedah ngalangkungan bal katun direndem dina cai haneut kana area kelamin dubur na sapuluh menit saatos tuang.
      Upami henteu, pasihan sakedik cuka (satengah séndok alit). Kieu carana anjeunna kedah tiasa meredihkeun dirina.
      Hiji salam.

  50.   Hannah cenahna

    Anak ucing kuring ngagaduhan opat anak ucing sareng sadayana jalan saé tapi dugi ka ayeuna rambutna kaleungitan normal atanapi anjeunna janten gering.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Hannan.
      Henteu, éta henteu normal. Abdi nyarankeun nyandak anjeunna ka dokter hewan pikeun pamariksaan.
      Hiji salam.

  51.   Yira cenahna

    Halo, ucing pipah kuring 4 anak ucing, dinten ayeuna aranjeunna umurna 17 dinten, aranjeunna henteu kunanaon, aktip, tapi kuring hariwang yén unggal dinten aranjeunna hudang sareng panonna lem ku lagañas sareng ...

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Yira.
      Anjeun tiasa ngabersihkeunana ku kasa anu dibobos ku infus chamomile, tilu kali sapoé.
      Upami aranjeunna henteu ningkat dina saminggu, kuring nyarankeun nyandak aranjeunna ka dokter hewan.
      Hiji salam.

  52.   Monica restrepo cenahna

    Hai! Kuring gaduh dua anak ucing kirang langkung sabulan satengah sareng aranjeunna henteu hoyong tuang padet, ngan ukur sabotol, aranjeunna nangis siga anu gélo tapi bahkan henteu nyobian milari katuangan padet ... aranjeunna nyarankeun kuring! Nuhun !!!

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Monica.
      Abdi nyarankeun mésér katuangan ucing baseuh. Anjeun nyandak sakedik nganggo ramo, sareng anjeun nempatkeun kana sungutna (pageuh tapi henteu nganyenyeri anjeunna). Saatos dua atanapi tilu usaha, anjeunna kedah naluri dahar nyalira. Upami henteu, anjeun tiasa nyampur sareng sakedik susu bébas laktosa.
      Hiji salam.

  53.   Luisa cenahna

    Halo, mugia anjeun tiasa ngabantosan abdi, ucing abdi henteu hoyong deui nyusuan anak ucing sareng aranjeunna yuswa 13 dinten kénéh, kuring kedah maksa anjeunna sareng aranjeunna nangis tina kalaparan, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Luisa.
      Pastina, anak ucing kedah nginum susu sakurang-kurangna saminggu deui.
      Upami indungna henteu hoyong masihan, anjeun kedah masihan sabotol unggal 3 jam sareng ngarangsang daérah séks-séks sareng kasa anu dibasahi dina cai haneut pikeun nyéépkeun dirina.
      Susu alternatip anu pangsaéna nyaéta anu aranjeunna jual siap di klinik hewan sareng toko ingon-ingon, tapi upami anjeun henteu kéngingkeun, anjeun tiasa nyampur ieu:

      150ml sakabeh susu
      50ml cai
      50 ml yoghurt polos (henteu diamis)
      Konéng endog atah (tanpa bodas)
      Séndok téh krim beurat

      Hiji salam.

  54.   Francisca lillo cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing umur 1 bulan sareng 1 minggu sareng anjeunna parantos tuang tuangeun padet tanpa masalah tapi kuring hariwang yén huntu na bakal ngalaman sababaraha karusakan, sabab éta henteu acan pinuh dikembangkeun. Naon anu kuring tiasa lakukeun?
    Salam 😄

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Francisca.
      Anjeun tiasa masihan dahareun anak ucing baseuh, atanapi nyampur kibble sareng cai sakedik. Tapi tong hariwang ngeunaan waos na: upami anjeun ningali yén mamah mamah ogé, tanpa komplain, teu aya masalah.
      Salam 🙂

  55.   Elizabeth cordoba cenahna

    Halo, ucing abdi ngagaduhan 4 anak ucing, sareng unggal dinten ucing tatangga yén nalika gaduh aranjeunna kuring ninggalkeun aranjeunna, anu kami nempatkeun anak anjing di gigir kuring sareng kuring ningali ucing abdi capé sareng ambek dina nyusuan aranjeunna . Aya 8 ... sareng aya anu nyéépkeun 20 dinten, naha kuring tiasa ngabantosan aranjeunna anu sipatna teu lapar sareng ucing abdi langkung tenang ???

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo, Elizabeth.
      Kalayan 20 dinten anjeun tiasa ngawitan masihan tuangeun ucing beueus (kaléng), naha nyalira atanapi direndem dina cai haneut.
      Upami aranjeunna henteu tuang, candak sakedik nganggo ramo teras lebetkeun kana sungut anjeun. Ku naluri aranjeunna bakal ngelekna. Ti dinya aranjeunna panginten tiasa tuang nyalira, tapi panginten diperyogikeun deui tuangeun dina sungutna.
      Ngalakukeunana pageuh tapi hipu, tanpa menyakiti aranjeunna.
      Hiji salam.

  56.   Nuria cenahna

    Halo, anak ucing kuring umur 5 minggu, kuring parantos masihan tuangeun ucing, anjeunna inuman sareng susu ucing sahingga kuring ngan ukur nyoco waé sapeupeuting. Tapi kuring ningali yén sadidinten kuring langkung resep tibatan bibi. Éta ngan ukur tiasa dipasihkeun sakali sapoé saur kuring henteu acan? Dina kantong orok kanin karajaan éta nempatkeun 30gr unggal 24 jam
    Hatur nuhun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Nuria.
      Kalayan 5 minggu anjeun parantos tiasa tuang tuang padet anu lemes, 2-3 kali sapoé. Campur sareng susu ucing dugi ka yuswa dua bulan.
      Hiji salam.

  57.   Brian cenahna

    Halo, sendi kuring yuswana sabulan sareng nyandak susu tina botol. Dupi waktuna lirén masihan?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Brian.
      Saatos sabulan anjeun parantos tiasa tuang tuang ucing baseuh (kaléng), tapi campur sareng susu, janten langkung gampang pikeun anjeun biasa.
      Hiji salam.

  58.   paty cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing 1 bulan sareng dua minggu sareng mamang abdi nyaéta nalika siang éta ngadamel kencing sareng kotoran na aya alusna dina kotak ku sampah tapi dina wengi éta ngajantenkeun kuring sareng kuring henteu terang naha ... Sareng anu sanés masihan éta susu tanpa laktosa sareng kuring nyandak éta kuring sadar yén éta dilakukeun sababaraha kali sapoé sareng lemes pisan ... Susu perlu

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Paty.
      Kalayan genep minggu henteu, henteu susu henteu diperyogikeun 🙂. Tangtosna, anjeun kedah ngamimitian nginum cai. Anjeun tiasa ngaleueutkeun tuangeunana dina cai haneut janten henteu raoseun teuing.
      Hiji salam.

  59.   Viviana Veliz cenahna

    Halo, dua minggu ka pengker kami mendakan sababaraha anak ucing dina korsi panangan lami di teras bumi indung kuring, kami henteu terang iraha aranjeunna dilahirkeun atanapi saha juragan na, indung masihan aranjeunna susu tapi tétéla anjeunna dieureunkeun sumping dinten ka pengker na ngan ayeuna kami sadar éta kusabab aranjeunna ngan ukur nangis sareng boro gerak, bapak kuring nyésa susu dina cangkir tapi saurang murag sareng pupus, abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun sabab sigana bakal maot

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Viviana.
      Anak ucing ngora ieu kedah aya di tempat anu raoseun sareng haneut, kumargi aranjeunna moal ngawitan ngatur suhu awakna dugi ka umur dua bulan.
      Salaku tambahan, aranjeunna kedah nginum susu bébas laktosa tina botol unggal 3 jam, sareng aya anu kedah ngarangsang aranjeunna pikeun meredihkeun diri. Anjeun gaduh inpormasi lengkep di dieu.
      Hiji salam.

  60.   Marcela cenahna

    Abdi mendakan tilu anak ucing sakitar tilu minggu. Sareng aranjeunna nganggo panon anu lem sareng inféksi naék pisan sareng kuring henteu terang naon anu kedah tuangeun aranjeunna. Tulungan!

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Marcela.
      Anjeun tiasa ngabersihkeun panonna ku kasa anu beueus dina infus chamomile, tilu kali sapoé.
      Kalayan tilu minggu aranjeunna tiasa tuang katuangan ucing baseuh (kaléng) dicampur sareng sakedik susu kanggo ucing anu dijual di klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi nganggo cai haneut, unggal 3-4 jam.
      Hiji salam.

  61.   Florencia cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing umur 40 dinten. Kuring masihan anjeunna susu suda ku cai hungkul. Sareng anjeunna ngintip tapi henteu kotoran. Kuring parantos ngaraosan éta salami tilu dinten sareng kuring henteu terang naha normal ngan ukur nyeupan susu, atanapi upami henteu. Hatur nuhun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Florence.
      Dina yuswa éta anjeun parantos tiasa tuang tuang ucing baseuh (kaléng), dicampur sareng sakedik susu anu dikocok ku cai, atanapi ku cai nyalira.
      Bisi wae, upami anjeunna henteu buang air besar, stimulan daérah séks-séks sareng kasa anu dibasahi cai haneut 10 menit saatos tuang. Anjeun kedah ngadu sahenteuna sakali sapoé.
      Upami éta henteu, kuring nyarankeun nyandak ka dokter hewan.
      Hiji salam.

  62.   Maria Patricia Pena cenahna

    Punten bantosan abdi! Kuring nganut anak ucing, umurna kira-kira dua bulan, saminggu kamari.
    Dina waktos ieu anjeunna ngan hoyong nginum susu. Minggu ayeuna, anjeunna nembé buang air besar 5 kali (kuring angkat dina dinten Rebo, 1 November sareng buang air besar dina dinten Jumaah, 3 Nopémber, Saptu, 4 Nopémber, Senén, 6 Nopémber (2 kali) sareng Salasa, 7 Nopémber (1 waktos). diusahakeun tuang tuna na, wiskas ucing baseuh, daging atah, ucing ucing, tapi anjeunna henteu hoyong ngaraosan, ogé henteu nginum cai.
    Kuring nyandak anjeunna ka dokter hewan dina Senén, 6 Nopémber, aranjeunna nyandak suhunya, aranjeunna ngawartoskeun kuring yén sadayana henteu kunanaon sareng yén anjeunna ngan sigana pinuh, tapi henteu kabebeng, tetep waé anjeunna nyarankeun campuran susu na ku minyak zaitun, leres, Tapi éta ngan ukur dinten éta anjeunna buang air besar dua kali sareng sakali deui énjingna (Salasa).
    Anjeunna sering maén, anjeunna henteu katingalina gering, tapi kuring sieun yén éta bakal kaserang gering kusabab anjeunna henteu buang air besar atanapi tuang tuangeun padet.
    Hatur nuhun pisan!

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Maria Patricia.
      Kalayan dua bulan leres, kuring kedah tuang tuangeun anak ucing 🙁
      Mahal pisan, tapi kuring nyarankeun masihan Kucing Orok Royal Canin. Kibble leutik pisan sareng, dibungkus ku susu, anak ucing condong resep pisan. Upami anjeun henteu kéngingkeun atanapi henteu mampuh (saleresna hargana lumayan tinggi), milari krokét sapertos kitu, kalayan susu.
      Pilihan sanésna nyaéta ngaleos tuangeunana dina susu anu anjeun pasihkeun.
      Kadang-kadang perlu "maksa" aranjeunna tuang. Candak sapotong tuangeun - éta kedahna alit pisan - teras-lebetkeun kana sungut anjeun. Teras tutupkeun hipu tapi pageuh. Ku naluri éta bakal ngelek. Teras sigana mah éta parantos tuang nyalira, tapi panginten tiasa sababaraha kali deui.
      Tong sedih.

  63.   Agnes cenahna

    Wilujeng énjing. Dinten ayeuna opat minggu ka pengker kuring nyalametkeun dua anak ucing anu umurna sakitar dua minggu (énjingna aranjeunna muka panonna). Kusabab tadi wengi aranjeunna henteu hoyong nginum botol atanapi tuang konséntrasi anu direndem dina susu, tapi aranjeunna resep tuang garing. Aranjeunna henteu resep nginum cai, naon anu kuring kedah lakukeun? Hatur nuhun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Ines.
      Kalayan bulan hirup aranjeunna kedahna tuang tuangeun padet. Upami aranjeunna nunjukkeun minat kana jenis kadaharan ieu, éta mangrupikeun tanda anu saé.
      Hayu aranjeunna tuang, tapi nganggo nganggo sakedik susu atanapi cai, bahkan sakedik. Atanapi, nempatkeun palung pikeun aranjeunna supados aranjeunna tiasa diajar nginum cai nyalira.
      Hiji salam.

  64.   Lilly cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing anu umurna ampir dua bulan (2 Desember) sareng teu hoyong tuang nanaon, kuring parantos nyobian masihan pate atanapi cookies anu direndem teu nanaon .. Kuring hariwang kusabab ucing kuring (indungna) henteu langkung lami anu kedah nyusuan sareng kaleungitan beurat Hal anu sanés, naha normal kuring nembé ngabubarkeun dinten ayeuna? (Nov 25) Naon anu anjeun nyarankeun ka kuring?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Lilly.
      Coba pasihkeun dahareun anak ucing baseuh anu direndem dina susu atanapi cai haneut. Atanapi, milari katuangan anak ucing di toko ingon-ingon anu direndos ku susu, sapertos Royal Canin Baby Cat.
      Tong sedih.

  65.   iteuk cenahna

    Hai! Kami nyoko kana ucing saminggu katukang. Aranjeunna gaduh 2 bulan sareng 1 minggu, tapi aranjeunna ngan ukur hoyong tuang susu khusus kanggo ucing, kami nyobian masihan aranjeunna eupan khusus kanggo anak ucing sareng patés tapi aranjeunna henteu merhatoskeun, hiji-hijina hal anu kuat anu aranjeunna tiasa tuang di York Ham, urang nyobian nyumputkeun sababaraha pelet pakan di York Ham, sakapeung aranjeunna tuangeun éta, nalika sanésna aranjeunna nyiduh éta, tapi aranjeunna tetep henteu narik perhatian aranjeunna, kuring badé nyobaan merendam croquette dina susu khusus sakumaha anu kuring tingali dina sababaraha koméntar. Tapi upami éta henteu jalan, abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun deui! Naon anu anjeun nyarankeun kuring lakukeun? Kami ngarep pisan aranjeunna tuang nyalira ayeuna, kumargi urang teu tiasa nyéépkeun sadayana dinten sareng aranjeunna sabab urang damel. Sing salamet.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Pau.
      Upami kuring ngartos anjeun. Salah sahiji anak ucing anu kuring gaduh di kebon ogé ngaliwat hal anu sami sareng ucing anjeun.
      Tapi éta direngsekeun rélatif gancang kalayan masihan anjeunna dahareun anak ucing anu ngandung susu.
      Kuring henteu resep pisan masihan mérek ieu, tapi ieu kumaha éta tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun biasa: Royal Canin First Age. Mahal pikeun naon éta (éta ngagaduhan séréal sareng séréal henteu seueur pencernaan pikeun ucing, ditambah éta mirah pisan), tapi saé. Salaku tepung padet anu munggaran panginten éta pantes.
      Hiji salam.

  66.   Antonio Gonzalez cenahna

    Halo, patarosan, kuring gaduh 2 anak ucing sareng aranjeunna umurna 31 dinten sareng kuring henteu terang naon anu kedah tuangeun sareng sabaraha dinten kuring tiasa némpél aranjeunna.

    1.    Monica sanchez cenahna

      Halo Antonio.
      Anjeun tiasa masihan tuangeun anak ucing baseuh dicampur sareng susu anak ucing haneut atanapi cai.
      Anjeun ayeuna tiasa némpél aranjeunna.
      Hiji salam.

  67.   yamile cenahna

    Halo Abdi gaduh anak ucing umur 27 dinten, indungna ninggali anjeunna nalika yuswa 3 dinten, abdi hoyong terang naha kuring tiasa masihan anjeunna padet kadaharan sareng dugi ka sabaraha umur kuring kedah nambihan tuangeun sareng susu, kumargi kadang anjeunna nolak botol atanapi ngegel hatur nuhun

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Yamile.
      Dina umur éta anjeun parantos tiasa masihan anjeunna padet (lemes) tuangeun. Rendepkeun kana susu dugi ka sabulan satengah langkung atanapi kirang, teras lebetkeun palung ku cai supados biasa.
      Hiji salam.

  68.   santy cenahna

    Halo, kuring gaduh anak ucing umur hiji sasih dina 16/9/2018 anjeunna yuswa 2 bulan tapi ayeuna anjeunna tuang nyalira, henteu aya kajadian upami anjeunna tuang nyalira Abdi masihan dahareun ucing anak anjing na sareng tuangeun bakal ditumbuk janten langkung lemes sareng anjeunna ogé nginum susu formula teu aya kajadian upami anjeun tuang tuangeun?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hello.
      Leres, dina yuswa éta aranjeunna parantos tiasa tuang nyalira.
      Hiji salam.

  69.   Simona cenahna

    Halo, 2 dinten kamari kuring nyandak ucing umur 2 bulan, kuring mésér tuangeun anu garing sareng garing kanggo kiih, tapi anjeunna henteu hoyong tuang, anjeunna ngambeu sareng voila, sanaos anjeunna lapar anjeunna henteu tuang, janten Abdi mésér susu bubuk anu leyur sareng cai haneut, kuring hoyong ngajaga yén susu ieu mangrupikeun gaganti susu ibu sareng didahar nyalira tina mangkok, henteu peryogi botol atanapi naon-naon ... patarosan kuring nyaéta. Kumaha carana abdi tiasa ngajar anjeunna tuang padet sareng nyerah susu?

    1.    Monica sanchez cenahna

      Hai Simona.

      Mimiti, ucapan salamet kana tambahan éta anyar pikeun kulawarga. Pasti anjeun bakal resep pisan 🙂

      Ngeunaan patarosan anjeun, jam 2 bulan anjeun tiasa ngamimitian tuangeun anak ucing baseuh. Anjeun kedah ngorondang na cekap supados langkung gampang pikeun anjeunna nyah.

      Upami anjeun henteu maliré atanapi ditolak, beueus ku susu anu anjeun nginum. Upami anjeunna tuang, sampurna. Nalika saminggu ngalangkung, anjeun kedah nambihan kirang sareng kirang susu.
      Upami anjeunna henteu tuangeun éta, sareng kumargi, tangtosna, penting pisan yén anjeunna tuang, anjeun kedah maksa anjeunna sacara lembut tapi ogé pageuh. Candak sakedik tuangeun baseuh nganggo ujung ramo, teras lebetkeun kana sungut anjeun. Kusabab éta tiasa ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngusirna, anjeun kedah tetep sungutna ditutup sababaraha detik, dugi ka tungtungna ngelek.

      Saatos éta, anjeunna tiasa tuang nyalira, sakedik-sakedik.

      Salam.