Tips kanggo nggunakake bocah kucing

Kucing tabby enom

Ngadopsi kewan minangka pilihan sing paling disaranake saben-saben pengin nggedhekake kulawarga, amarga ora mung mbantu asu cilik sing bakal digawa mulih, nanging uga menehi ruangan kanggo wong liya sing urip, utawa luwih becik ujar, urip ing dalan . Nanging kanggo dadi pengalaman sing apik kanggo kalorone, aku bakal menehi sampeyan tips kanggo nggunakake anak kucing.

Ngopo Amarga biasane kewan enom iki diadopsi lan sawise rampung saya gedhe, dheweke bali maneh menyang papan perlindungan utawa dalan. Penting banget kanggo elinga yen, wiwit wayahe mlebu kontrak adopsi, kita entuk komitmen kanggo kucing sing ora bisa dipecah, amarga alesan sing gampang kucing minangka wulu sing duwe perasaan.

Mikir yen sampeyan bisa ngurus dheweke

Kucing bisa urip rata-rata 20 taun. Ora bisa dingerteni ing endi lan kepiye kita sajrone rong puluh taun, nanging ... yen kita kudu kuwatir, mesthine ora bakal ana sing ngerti. Nalika ana anggota anyar ing kulawarga, wong tuwa nindakake kabeh sing bisa ditindakake lan luwih akeh supaya dijaga kanthi becik. Kanthi tekane bocah kucing sampeyan kudu nindakake perkara sing padha.

Yen sampeyan seneng kucing, yen sampeyan bisa ngrawat bocah cilik, yen sampeyan bisa nggawa dokter kewan ing dokter kewan saben butuh, mula sampeyan bisa nggunakake bocah cilik.

Siapke omah sadurunge tekane

Anak kucing pancen nakal. Sejatine dheweke ngenteni pirang-pirang jam - udakara 18 taun - turu, nanging sajrone dina padha mlaku, dolanan, lan tumindak ala ... Dheweke duwe akeh energi, lan energi kasebut bakal ngobong apa wae. Dadi yen sampeyan arep nganggo wulu sampeyan kudu nyiyapake omah sadurunge, kanthi scratchers, dolanan, lan mesthi wae karo kabeh sing dibutuhake: amben, ngombe, pakan lan nampan higienis.

Mirsani sadurunge mutusake babagan iki

Sadurunge milih siji, aku nyaranake sampeyan nggunakake sawetara bocah cilik. Dadi sampeyan bisa ndeleng kepiye polah tingkah lakune, karakter apa sing ana, lan apa sing dipikirake manungsa... Kanthi cara iki, sampeyan bakal luwih gampang nggawa anak kucing sing paling disenengi ... utawa sing paling disenengi, sing uga bisa kedadeyan 🙂.

Kucing akeh

Sawise ing omah, sampeyan mung kudu nindakake siji, uga, loro: ngurus dheweke lan nikmati perusahaane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.