Kuku palsu kanggo kucing sing mbebayani

kucing palsu

Oke, aku ngakoni, sanalika ndeleng produk iki kanggo kucing sing dakkandhani, iki mesthi dingerteni kabeh wong amarga wis aksesoris dadi aneh, ora dingerteni lan asli dheweke kudu ngomong babagan dheweke.

Mesthi saka judhul sampeyan wis ngerti apa: kuku gawean sing dipasang ing kucing supaya ora ngrusak perabotan lan kain pelapis nalika ngasah kuku.

Kuku iki yaiku isine transparan (supaya ora katon banget lan kucing bisa uga pengin nyopir) digawe saka polimer vinil sing alus lan alus, saengga ora ngganggu kewan kasebut, sing bisa mlaku, ndawakake cakar lan uga ngeruk biasane

ing pandhuan sing diwenehake supaya bisa disandhang gampang banget:

  • Kita ngresiki kuku
  • Kita ngethok sithik (utamane pucuke)
  • Kita sijine lem ing tutup
  • We sijine tutup ing pucuk.

Kaya sing sampeyan ngerteni, cara efektif nglindhungi kerusakan. Sanajan aku ngira kabeh kucing kudu mbiyantu dheweke.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.