Cara milih amben kucing

Kucing ing amben

Kanca anyar sampeyan bakal turu pirang-pirang jam, luwih-luwih yen isih kirik sampeyan butuh amben sing kepenak, nanging uga gampang diresiki. Nanging kadhang kala angel banget milih salah siji, amarga ana akeh model lan ana sawetara sing ayu banget.

Mula, aku arep crita carane milih amben kanggo kucing, saengga sampeyan bakal luwih gampang nggawa ing omah sing mesthi bakal dadi papan istirahat sing disenengi.

Luwih amben loro tinimbang siji

Kucing kasebut ora mesthi turu ing papan sing padha, mula luwih becik diwenehi kasur loro utawa luwih diselehake ing sudhut omah sing beda-beda. Kajaba iku, yen sampeyan manggon ing iklim sing panas banget ing musim panas lan adhem ing mangsa adhem, sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye dheweke turu ing papan sing adhem utawa luwih anget gumantung saka suhu.

Mangkene, »amben musim panas» mesthine kalebu jinis karpet, mbukak, digawe nganggo bahan sing ora nyedhot panas awak (kayata wol, kayata). Nanging, »amben mangsa» bisa dadi jinis guwa, digawe saka bahan alus, kayata katun utawa wol.

Apa kasur cukup gedhe?

Kucing gedhe ing amben cilik

Yen sampeyan nggawa anak kucing mulih, saiki dheweke bisa turu kanthi tenang ing amben cilik, nanging… yen wis gedhe, apa dheweke isih bakal ngawula? Sanajan angel kanggo dheweke misahake saka »crib», kayane kedadeyan wulu kaya gambar ing ndhuwur, Luwih becik tuku kasur kanthi mikir ukuran diwasa sing bakal digayuh sawetara wulan. Iki ngirit akeh dhuwit, sing mesthi apik, amarga sampeyan ora prelu tuku kaya bocah.

Milih model utawa pirang-pirang kasur kucing kalebu pribadi. Nanging kanthi tips iki, sampeyan lan kucing bakal seneng ngaso 🙂.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.