Apa sing diarani Feliway lan apa sing digunakake?

feliway

Apa kucing sampeyan stres? Apa sampeyan pancen ora nyenengake nalika ana ing operator kasebut? Yen mangkono, ana produk sing bakal mbantu sampeyan supaya luwih tenang: ing feliway, didol minangka diffuser utawa minangka semprotan. Gumantung saka sing sampeyan tuku, sing sejatine luwih dianjurake kanggo kahanan tartamtu, sanajan produke padha.

Nanging apa sejatine Feliway kasebut? Digawe saka apa? Lan sing paling penting, Apa sing digunakake kanthi tepat? 

Apa sing diarani Feliway?

Iki produk sing minangka salinan sintetis pheromones kucing kanggo kucing. Yen sampeyan ndeleng kanthi raket, kanca-kanca asring nyedhaki kita, lan nutupi rai, saengga bisa menehi feromone. Iki minangka cara, dhisik, supaya ngerti manawa kita kalebu keluargane, lan uga supaya bisa, kanthi cara apa wae, menehi ngerti manawa dheweke bisa rumangsa dilindhungi lan aman karo kita.

Amarga alasan kasebut, disaranake banget ing kahanan stres nggunakake produk iki, kayata mbantu sampeyan santai akeh.

Kanggo opo iki

Kucing santai

Saliyane kahanan sing ngepenakke, kasunyatane uga disaranake kanggo akeh kasus liyane. Nanging kaya sing wis diandharake sadurunge, diffuser lan semprotan ora mesthi digunakake ing kahanan sing padha:

Diffuser

Kanggo kasus sing ana omah, utawa owah-owahan omah (tekane anggota kulawarga anyar, kayata wong utawa kewan), nalika ana pengunjung, utawa yen sampeyan rumangsa ora kepenak nganti saiki saka dandan banget.

semprotan

Produk iki luwih digunakake kanggo plancongan, menyang dokter kewan, supaya tenang ing omah kucing nalika isih adoh, mandheg menehi tandha cipratan utawa ngeruk prabotan.

Kanthi produk iki, kemungkinan kanca bakal ngrasakake seneng kaya sing ana ing gambar dhuwur banget 😉.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   magnolia ngandika

    Halo, aku duwe kucing ireng ayu sing kita tresnani wiwit dheweke mulih, minangka bocah dheweke seneng banget dolanan, aku duwe loro asu cilik lan apik banget, utamane karo pria, nyatane saiki dheweke wis setaun, lan wiwit umur 6 luwih utawa kurang watake wiwit agresif nalika kepengin lan mandhiri banget, dheweke ora ngorok maneh kaya biyen lan asu kasebut ngalahake dheweke, dheweke ora pengin main , uga lan yen wong mulih dheweke ora bakal. Dheweke seneng ngambung, aku ora ngerti sebabe lan saiki amarga aku duwe teras lan musim panas aku mbukak lawang lan dheweke metu ing wayah wengi liwat atap tanpa nggatekake, kaping telu kita kudu nggawa dheweke metu saka teras tanggane amarga dheweke ora ngerti carane metu nalika mlebu ing omah, arang banget aku ora ngerti, sampeyan ngelus-elus lan godhong sampeyan mung yen mbesuk sampeyan goresan, aku kepengin ngerti apa sing bisa daklakoni lan kenapa saiki kaya nalika kita nuwuhake rasa tresna.

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Magnolia.
      Yen ngono, sing pertama sing dak saranake yaiku nggawa dheweke menyang dokter hewan kanggo ujian lengkap. Kayane katon aneh, nanging kadhang kala owah-owahan dumadakan amarga kewan kasebut krasa lara utawa rasa ora nyaman sacara.
      Yen kabeh apik, kudu dingerteni manawa kucing kasebut ngalami pengalaman sing ora apik ing omah, kayata ana segawon utawa wong sing wedi utawa ngganggu dheweke akhir-akhir iki. Yen ngono, kucing kasebut kudu disosialisasikake maneh karo segawon utawa karo wong kasebut, nyoba supaya seneng-seneng nalika ngurmati papane dhewe-dhewe (wong kasebut kudu menehi kucing supaya dheweke bisa dipercaya; nanging , yen dadi salah sawijining asu sing ora seneng karo dheweke, sampeyan kudu menehi hadiah loro-lorone saben bareng).
      Bisa uga dheweke tumindak kaya ngono yen krasa stres utawa kewalahan. Ing kasus kasebut, produk sing tenang kayata Feliway bisa mbantu sampeyan, utawa Kembang Bach (khusus, Obat Nylametake: njupuk 4 tetes ing feed basah).
      Yen ora ana sing bisa digunakake, mula kudu diarani ahli etologi kucing.
      A Salam.

  2.   Mirta ngandika

    Aku wis maca ing pandhuan Feliway babagan panggunaan sing nuduhake supaya diffusor "ing kamar omah sing disenengi kucing." Intine yaiku ruangane kucing sing disenengi mung kamarKU. Aku takon, apa hormon kasebut ora mengaruhi manungsa? ora masalah kanggo kula?
    Aku njlentrehake manawa aku pengin nginstal diffuser amarga kucingku jilat banget tanpa ngalami masalah kesehatan. Iki nyebabake bintik-bintik botak sing gedhe banget lan aku ora pengin iki subur.
    Dheweke minangka kucing sing isin, ora kuwat banget nanging cukup tenang lan nyenengake, dheweke malah asring nesu kanthi lembut. Intine yaiku rong taun kepungkur kita nggunakake kucing (nylametake saka planggaran, crita dawa) lan dheweke dadi angel dipahami, adoh, kurang mangan, nyelehake kabeh awak kanthi komprehensif, kaping pirang-pirang dina lan ngentekake sedina turu ing kasur. Dheweke ora akur karo kucing, dheweke kepengin main lan dheweke nyerang. Singkat, aku ngelingi Feliway.

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Mirta.
      Ora, ora ana pengaruh sing mbebayani tumrap manungsa. Aja padha sumelang.
      Thanks!

  3.   sandra ngandika

    halo, aku duwe kucing sing nggaruk mebel anyar, pos sing ora digatekake ora digatekake ... apa sing kudu dakwenehake feliway menyang pos sing digosok, saengga butuh tresno utawa prabotan supaya ora nyedhaki dheweke?

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Sandra.
      Kanggo sinau babagan nggunakake scraper, aku nyaranake sampeyan maca artikel iki.
      Babagan feliway, ing kasus tartamtu sampeyan kudu nyelehake ing perabotan.
      A Salam.