Kepiye cara nggawe kalung Elizabethan krasan?

Iker-iker rasukan Elizabethan kanggo kucing

Yen ana kucing sing sengit sing dilebokake, mesthine Kalung Elizabethan. Dheweke ora kepenak yen dheweke nggawa plastik ing sirahe, ora liya yen dheweke duwe akeh masalah ngresiki awake dhewe ing wilayah kasebut. Nanging, kadang-kadang kita ora bisa milih apa-apa, yen kesehatan sampeyan bisa saya parah.

Dokter hewan bisa menehi (adol) sing wis digawe, nanging cara sing luwih apik tinimbang nindakake ing omah? Cathet kanggo ngerti carane nggawe kalung Elizabethan krasan.

 Kapan sampeyan kudu nganggo krah Elizabethan?

Kucing ngapusi tanpa krah Elizabethan

Aku isih kelingan kaya wingi nalika njupuk kucingku supaya ora katut. Dheweke gugup banget, sanajan dudu pisanan njupuk kéwan kanggo ngilangi organ seks. Nanging saben intervensi beda, amarga wulu uga. Kabeh dadi apik, lan nyatane ora suwe efek anestesia bisa sirna, nanging dheweke enggal pengin ndilat wilayah kasebut, mula kita kudu sijine krah Elizabethan ing dheweke sing tak tuku ing klinik.

Aku kudu ujar manawa aku rada wegah nganggo, amarga iku plastik sing nyebabake rasa ora nyaman. Nanging prelu. Kita njupuk salah sawijining kucingku kanggo operasi ing taun 2006 lan amarga dheweke ora nyandhang, tatu mau kena infeksi lan dheweke turu ing amben suwene seminggu. Aku ora pengin ngalami perkara sing padha maneh, mula Aku kudu nyoba supaya ora dijupuk.

Saliyane neuter utawa spay, dheweke uga kudu nganggo kerah Elizabethan yen:

  • Wis nandhang a patah tulang.
  • Dheweke duwe infèksi, ing kuping utawa ing bagean awak liyane.
  • Se cilaka awake dhewe (contone, yen duwe kudis lan goresan mula wis lara).
  • Lan uga ing acara kasebut kudu nganggo perban sedhela.

Alternatif kanggo kalung Elizabethan

Ing pasar, sampeyan bakal nemokake sawetara jinis krah sing bakal mbantu kucing supaya luwih kepenak tinimbang nganggo Elisabethan, kayata kalung karet sing nglindhungi tatune kewan utawa Luwih apik, sing bakal ngidini sampeyan turu kanthi luwih nyaman.

Nanging yen sampeyan pengin ngirit dhuwit sithik utawa bisa ngatur kerah sing bakal disandhang kucing, Disaranake sampeyan nggawe Elizabethan krasan dhewe.

Cara nggawe kalung Elizabethan krasan

Bahan sing dibutuhake

Kucing nganggo krah Elizabethan

Sadurunge miwiti, kudu nyiyapake kabeh perkara sing bakal dibutuhake kanggo ngirit wektu. Kanggo nggawe kalung iki, sampeyan kudu Wadhah banyu 2 liter (gumantung saka ukuran kucing), gunting sewing apik, stapler lan kalung wulu sampeyan.

Langkah demi langkah

  1. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan kudu motong sisih ndhuwur wadhah, sing paling sempit, lan uga sisih ngisor; kanthi cara iki, kita mung bakal duwe pérangan tengah. Elinga yen ukuran kontainer sing digunakake bakal gumantung karo ukuran kucing, mula yen sampeyan ndeleng kontainer 2 liter ukurane gedhe banget utawa bisa uga sithik, kita kudu golek sing luwih cocog karo ukurane.
  2. Saiki, kita kudu gawe potongan bujur, lan kanthi mangkono kita bakal entuk jinis plastik.
  3. Banjur kita bakal menehi bentuk kerucut, saengga bagean sing mlebu ing gulu kudu cukup jembar supaya ora sempit, lan kudu paling ora 4 slot sing bisa dilewati krah kucing. Bagean liyane kudu luwih jembar, supaya kewan bisa kepenak; aja lali pancing nganggo staples.

Pungkasan, sampeyan bisa nutupi nganggo kain utawa tape supaya ora nyaman. Utawa malah larik dhisik nganggo katun banjur nganggo kain. Nanging, ya, yen sampeyan nindakake, sampeyan kudu kalung kasebut supaya luwih jembar, yen kanca sampeyan gedhe, bisa uga botol 2l cilik banget.

Lan yen sampeyan wis duwe kalung Elizabethan ... 

Yen sampeyan diwenehi kalung Elizabethan, sampeyan uga bisa ngatur. Sampeyan mung kudu nutupi karo bahan sing sampeyan seneng lan sijine ing kucing. Dheweke yakin ora seneng, utawa paling ora, dheweke kaya wong Elizabeth biasa 😉.

Kepiye supaya aku bisa nyandhang paling bisa

Kepiye cara nggawe kalung Elizabethan krasan?

Nggawe kucing setuju kanggo nganggo krah kaya ngono iku pancen angel. Nanging amarga kadang-kadang kita ora duwe pilihan liyane, nanging dheweke ora bakal bisa milih apa-apa. Nanging, kita bisa mbantu sampeyan dadi luwih apik yen diwenehake hadiah (kucing nambani, petting) anggere kita ngerti yen dheweke ora nyoba metu saka dheweke. Mula, sethithik mbaka sethithik sampeyan bakal ngerti manawa tumindak sing apik, sampeyan entuk sing disenengi.

Kita uga bisa nulungi sampeyan kanthi entuk minyak esensial jeruk ing semprotan (utawa ing lilin) ​​supaya sampeyan santai.

Ora ana sing seneng karo kerah Elizabethan: kewan ingon uga manungsa. Nanging muga-muga tips iki migunani supaya sampeyan bisa nggunakake dina iki kanthi cepet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Maritza ngandika

    Dheweke menehi anak wadon kucing karo jamur ing buntut, aku wis duwe kucing sing sehat banget ing omah sing disaranake. Kasunyatan sing dicritakake nganti saiki yaiku manawa kita nglumpukake. Apa sing bisa tak lakoni

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Maritza.
      Sing paling apik yaiku nggawa dheweke menyang dokter hewan kanggo mriksa lan perawatan.
      Yen sampeyan pancen duwe jamur, ora bakal ana obat ngarep sing efektif kanggo ngilangi.
      Sumangga.