Cara nambani kucing sampeyan

Cara nambani kucing sampeyan

Nalika arep menehi hasil karo a kucing kita kudu Elinga yen dheweke butuh perawatan 'khusus'. Coba elinga yen kucing dudu bocah, dudu segawon, uga kucing ... tegese iki sawetara prekara sing katon jelas ora bisa digunakake.

Conto sing jelas yaiku paukuman, nanging ora prelu ditindakake. Nalika ana masalah, kita kudu nggunakake pangerten lan kerja positif. Sanajan kita angel pracaya, kita kudu mikir manawa kucing duwe masalah prilaku, mula ana prekara sing kedadeyan.

Kanthi istilah 'ora', kita menehi tembung pangisian daya negatif sing kuwat banget, sing ing kewan iki ora ana gunane. Kucing ngerti tumindak sing sampeyan lakoni lan energi kebak negatif. Kucing ngerti tumindak sampeyan, nesu lan sing medeni. Siji-sijine sing bakal ditindakake yaiku ngrusak hubungan karo dheweke.

Kucing ora butuh pinunjul hirarkis, ora prentah utawa ora gelem prentah. Dheweke minangka kewan sing ditangani dhewe, bisa dadi intoleransi kucing liyane lan teritorial banget.

Ing paningale, kita dudu kucing nanging manungsa. Dheweke luwih ngerti sampeyan tinimbang sing sampeyan bayangake, dheweke ora bakal nate ndeleng sampeyan minangka panguwasa. Kasunyatan nuduhake manawa ana kucing sing ora manut, nanging luwih becik wong sing ora ngerti cara ngobati kucing kasebut. Kanggo srawung karo sampeyan, sampeyan kudu ngerti sebabe tumindake tumindak, aja mikir yen dheweke nindakake kanggo ngganggu sampeyan amarga ora kaya ngono.

Informasi luwih lengkap - Apathy ing kucing


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.