Jinis kasur apa sing disenengi kucing?

Kucing

Kucing ngentekake pirang-pirang jam turu: antarane 12 lan 15 jam saben dina. Dheweke kewan sing tetep aktif utamane ing wayah wengi, nalika turu. Nalika srengenge surup, kanca kucing kita wiwit mlayu ngubengi omah, dolanan karo kewan liya yen dheweke urip karo siji,… uga tumindak kaya dheweke: kucing. Nanging, turu nganti pirang-pirang jam, kita manungsa kuwatir yen dheweke ngalami istirahat sing kepenak. Mula, kenapa kita ora gampang golek kasur sing cocog, sanajan kadang dheweke luwih seneng turu karo kita.

Ana macem-macem jinis kasur ing pasar, nanging ... Apa sing kudu dadi cita-cita kanggo kanca?

Amben

Kanggo kucing, umume, dheweke pancen seneng duwe konco: bantal, tembok, ... apa wae. Iki menehi keamanan. Mula dheweke luwih seneng turu ing sandhinge tinimbang ing sisih amben amben sampeyan. Yen dheweke rumangsa aman, dheweke bakal enggal turu.

Ngerti iki, kasur sing digawe nganggo kain minangka salah siji sing paling cocog, amarga, saliyane dadi kepenak banget, bisa nglindhungi dheweke saka adhem ing mangsa adhem lan dheweke bakal enggal dadi sudut turu. Kajaba iku, bisa gampang dicuci.

Amben

Guwa gawenan tangan iki ora gampang dibersihake, nanging nganggo bantal sing apik ing njero ruangan, manawa kucing sampeyan bakal seneng. Cocog banget kanggo musim panas lan musim salju, amarga suhu tetep nyaman.

Ana jinis kasur liyane sing uga dadi pilihan sing apik, nanging mung yen kita cedhak ing tembok. Yaiku kasur jinis karpet. Yen sampeyan milih tuku salah sawijining, luwih becik nyelehake kemul ing ngisor, supaya kucing ora krasa lemah sing adhem.


2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Langkawi ngandika

    Aku pengin ngerti jinis kain apa ...

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Vero.
      Bisa uga jinis kain. Siji-sijine sing kanggo musim panas luwih milih kain sing apik, lan kanggo kain mewah nalika wulan adhem.
      A Salam.