Abans de portar a casa a el gat s'ha de tenir una sèrie de articles essencials que necessita perquè tingui una estada agradable a la llar.
El gat necessita una sèrie d'articles essencials, alguns en diuen el 'aixovar' de l'gat perquè són articles imprescindibles, a part de l' sorral perquè faci les seves necessitats i el raspall per raspallar el mantell de pèl per treure-li els pèls morts i donar-li vitalitat al seu mantell, hi ha una altra sèrie d'articles que no poden faltar com els que pas a detallar a continuació perquè el gat es senti més segur:
transportí
Hi ha molts tipus diferents, de plàstic, vímet o metall folrat. També varia la seva grandària, així que l'important és comprar el correcte, i recorda que si el gat és jove el més probable és que creixi; cal comptar amb això a l'elegir-lo, perquè el farà servir durant tota la seva vida, per anar a veterinari oa la residència, o fins i tot si es va mudara, així que és millor triar un robust, de bona qualitat i mida suficient.
llit
Hi ha molts tipus de documentació. I sempre que siguin de l' mida i la resistència adequats la majoria li valdrà. La tradicional llit de vímet amb manta o l'iglú són molt populars. Els llits amb coixins desmuntables i rentables són especialment adequades, perquè el rentat regular evita la propagació de paràsits i fa que facin olor a net.
Per retallar costos, gairebé tots els gats serien feliços en una caixa de cartró sense la part frontal. Pots posar-li roba o mantes velles perquè estigui còmode i calentet. Probablement, el major luxe és una hamaca de llana d'ovella que es fixa sobre un radiador. A l'hivern, amb el radiador encès, el seu gat apreciarà enormement el luxe i la calor addicionals.
Utensili de menjar
N'hi ha a molts mides, però no és estrictament necessari comprar-los; un vell trasto de cuina servirà. No obstant això, els plats dels animals deuen ser fàcilment identificables: no és bona idea barrejar amb estris usats per les persones, Per raons d'higiene, i han de rentar-se i assecar-se per separat. El plat de l'gat s'ha de rentar cada vegada que es faci servir. També cal tenir-li un altre amb aigua sempre fresca.