Monica sanchez

Kuring nganggap ucing sato megah ti mana urang tiasa diajar seueur ti aranjeunna, sareng ogé ti diri urang sorangan. Disebutkeun yén felines leutik ieu mandiri pisan, tapi anu leresna aranjeunna sahabat sareng babaturan anu hébat.