Уреднички тим

Ноти мачки е веб-страница која ве информира од 2012 година за сè што треба да знаете за да се грижите за вашата мачка: болести, работи што и се потребни, како да ја изберете нејзината храна, кои се болестите што може да ги има и многу, многу повеќе можете да уживате во вашето друштво многу години. Колку повеќе толку повесело.

Уредничкиот тим на Ноти Гатос е составен од следниве уредници. Ако сте заинтересирани да работите со нас, вие само мора да пополнете ја следнава форма и ние ќе стапиме во контакт со вас.

Издавачи

 • Моника санчез

  Сметам дека мачките се прекрасни животни од кои можеме да научиме многу од нив, а исто така и од нас самите. Се вели дека овие мали мачкици се многу независни, но вистината е дека тие се одлични придружници и пријатели.

 • Марија Хозе Ролдан

  Бидејќи се сеќавам, можам да се сметам за catубител на мачки. Јас многу добро ги познавам затоа што уште од мали нозе имав мачки дома и им помагав на мачки кои имаа проблеми ... Не можам да замислам живот без нивна наклонетост и безрезервна loveубов! Отсекогаш сум бил на континуиран тренинг за да можам да научам повеќе за нив и дека мачките што се од моја надлежност, секогаш имаат најдобра грижа и моја најискрена loveубов кон нив. Затоа, се надевам дека моето знаење ќе го пренесам со зборови и дека ќе ви бидат корисни.

Поранешни уредници

 • Вивиана Салдаријага Квинтеро

  Јас сум Колумбиец кој сака мачки, од кои сум исклучително curубопитен за нивното однесување и за односот што го имаат со луѓето. Тие се многу интелигентни животни и не се толку осамени како што би сакале да веруваме.

 • Роза Санчез

  Можам да кажам дека мачката може да биде најдобриот пријател на човекот. Секогаш опкружени со нив, тие ме импресионираат и ме воодушевуваат од нивниот голем капацитет за адаптација и, пред сè, од безрезервната наклонетост што ви ја покажуваат. И покрај тоа што сте многу одвоени и имате репутација на независен, секогаш можете да научите многу од нив, ако имате трпеливост да ги проучувате.

 • Марија

  Чувствувам голема curубопитност за светот на мачките што ме тера да истражувам и сакам да го споделам моето знаење. Познавањето на нивниот карактер, говорот на телото и нивниот начин на живот е важно за добар соживот.