Tips ngrawat rambut kucing

Dandan kucing bikik

Kucing kasebut nggunakake wektu siyap kanggo ngresiki awake dhewe. Nalika turu esuk, sawise mangan, sawise sampeyan ngeterke, sawise mlebu kamar mandhi ... Cekakipun, saben dheweke rumangsa yen dheweke reged utawa dheweke bisa uga. Dadi, kebersihan minangka perkara sing penting banget kanggo kewan iki; Nanging, Yen lara banget utawa ringkih, sampeyan bisa uga ora ngresiki awake dhewe, lan yen kedadeyan, urip sampeyan bisa uga bahaya.

Kanggo ngindhari, aku bakal menehi sawetara tips kanggo ngrawat rambut kucing.

Cara sing paling efektif kanggo ngindhari masalah mbesuk yaiku antisipasi. Ing kasus iki, sing kudu kita lakoni yaiku ngetren wulunen wiwit cilik nganti adus lan nyikat, wiwit cara iki, sesuk yen ana kedadeyan, bakal luwih gampang kita njupuk dheweke, nggawa dheweke menyang bak mandi utawa wastafel, lan adus (yen sampeyan ora ngerti kepiye, Kene kita nerangake carane sampeyan kudu nerusake).

Penting kanggo ngerti sampeyan ora bisa adus kucing luwih saka sepisan sewulan, kulit bisa pungkasane ilang lapisan pelindung dhewe. Yen wis reget sadurunge 30 dina kepungkur, kita bakal ngresiki nganggo gombal utawa andhuk cilik sing dicelupake ing banyu anget (adhem ora panas), tanpa sampo. Banjur kita bakal sikat.

Adus kucing

Nanging saliyane kebersihan pribadi (utawa kucing, luwih becik 🙂), kita uga kudu ngurus panganan. Panganan kanthi protein sing akeh asale saka kewan lan ora ngemot jinis sereal utawa turunan, bakal mbantu rambut kucing katon mengkilap, sehat. Sampeyan uga bisa nyampur panganan karo minyak salmon kanggo ngurus wulune (lan uga, supaya dheweke luwih seneng panganan).

Kanthi tips iki, kucing sampeyan bisa nuduhake wulune.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.