Tips kanggo adus kucing pisanan

Sanajan akeh wong sing nganggep kucing ora kena adus Amarga dheweke dhewe kudu ngurus kebersihan saben dinane, kudu dielingi, sanajan dheweke adus nganggo ilat saben dina, sawayah-wayah, kita kudu nulungi lan adus kanthi rutin. Grooming penting banget supaya kulit lan wulune tetep tanpa cacat lan supaya ora ana penyakit utawa ambune sing ora enak.

Nanging, penting kanggo mesthekake ngurus nalika adus, Amarga kucing duwe kulit sing cukup alus, uga jas sing kudu dijaga, mula supaya awake tetep sehat lan ayu, kita kudu menehi tips babagan menehi siram pertama kanggo pet.

Yen kucing wis umure telung wulan, sampeyan kudu ngerti yen wis siyap nampa bathine sing pertama. Penting, sajrone ngresiki lan ngresiki, coba coba tliti kanthi tliti, nyoba milih produk paling apik, luwih seneng sing dianjurake dening dokter hewan supaya ora ana masalah kulit utawa alergi.

Sampeyan uga penting banget, uga sampeyan kontak pertama karo banyu, aja cepet banget amarga bisa medeni sampeyan. Coba coba alon-alon, saéngga kewan alon-alon nyetel banyu, sing bakal mbantu dheweke rumangsa luwih aman lan aman. Elinga yen kucing kudu adus saben 2 wulan, nanging ana reresik, kayata kanggo kuping, sing paling ora kudu paling ora saben rong minggu.


2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Joan ngandika

    Apik banget, kaca kasebut nyritakake babagan kabeh dhasar sing kudu sampeyan jaga kanggo kewan kewan

    1.    Monica santos ngandika

      We seneng sampeyan seneng, Juana.