Tim editorial

Kucing Noti minangka situs web sing wis wiwit 2012 ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni kucing: penyakit, prekara sing dibutuhake, cara milih panganan, penyakit apa sing bisa diduweni, lan luwih-luwih sampeyan bisa seneng perusahaan nganti pirang-pirang taun. Luwih akeh sing luwih apik.

Tim editorial Noti Gatos arupa editor ing ngisor iki. Yen sampeyan kepengin nggarap kita, sampeyan mung kudu jangkepi formulir ing ngisor iki lan kita bakal njaluk kontak karo sampeyan.

Penerbit

  • Monica santos

    Aku nganggep kucing kewan sing luar biasa sing bisa disinaoni, lan uga saka awake dhewe. Ditulis manawa kucing cilik iki independen banget, nanging sing sejatine kanca lan kanca sing hebat.

  • Maria Jose Roldan

    Amarga aku kelingan aku bisa nganggep aku seneng karo kucing. Aku kenal banget amarga wiwit cilik aku duwe kucing ing omah lan aku nulungi kucing sing duwe masalah… Aku ora bisa ngerteni urip tanpa rasa tresna lan katresnan tanpa syarat! Aku terus latihan terus-terusan supaya bisa sinau luwih akeh babagan kucing kasebut lan kucing sing dadi panjalukku, mesthi duwe ati-ati sing paling apik lan tresnaku sing paling tulus kanggo dheweke. Amarga iku, muga-muga bisa ngirim kabeh ilmu kanthi tembung lan migunani kanggo sampeyan.

Mantan editor

  • Viviana Saldarriaga Quintero

    Aku wong Kolombia sing seneng kucing, lan aku kepengin banget ngerti tumindak lan hubungane karo wong liya. Dheweke kewan sing cerdas banget, lan ora sepi kaya sing diarepake.

  • Rosa Sanchez

    Aku bisa ujar manawa kucing bisa dadi kanca sing paling apik ing manungsa. Tansaya dikelilingi wong-wong mau, dheweke gumun lan gumun marang aku amarga kapasitas adaptasi lan, utamane, rasa sayang tanpa syarat sing dituduhake. Sanajan wis mandheg lan duwe reputasi mandhiri, sampeyan bisa uga sinau akeh, yen sampeyan sabar sinau.

  • Maria

    Aku kepengin banget ngerti babagan jagad kucing sing nuwuhake aku kanggo nyelidiki lan pengin nuduhake ilmu. Ngerti karaktere, basa awak, lan cara urip iku penting kanggo urip bebarengan.