Tanduran beracun kanggo kucing

Oshi browsing ing kebon

Saiki kita wis ngerti panganan iku beracun kanggo kucing kita lan supaya kita ngupayakake supaya bahan kimia lan insektisida ora bisa tekan, kita aja lali tanduran sing mbebayani tumrap kewan ingon. Ing musim semi lan musim panas, kucing seneng main lan peck tanduran ing omah utawa kebon kita, amarga sampeyan kudu ngresiki kanggo nyingkirake bola rambut sing dikonsumsi siyap nganggo ilat saben dina.

Yen kita manggon ing flat, kucing bakal ngrasakake tanduran ijo sing bisa digayuh, iku dadi prelu, mula kita kudu waspada amarga akeh tanduran ing njero ruangan sing iritasi utawa beracun  lan bisa nyebabake masalah gastrointestinal, muntah, diare lan uga bisa nyebabake pati. Yen kita urip ing deso, pangowahan bakal owah, amarga kucing (kajaba sawetara) ngerti cara ndeleng tanduran sing paling cocog, mula kudu didokumentasikake kanthi apik.

ing tanduran beracun umume (sanajan dhaptar kasebut dawa banget) sing bisa ditemokake ing omah utawa kebon yaiku Potos, Dieffembachia, batang Brasil, pakis, Holly, Oleander, Amaryllis, Cyclamen, Clivia miniata, Croton, Poinsettia, Ivy, Hydrangea, Hyacinth, Marijuana, Narcissus, Castor bean, Azalea, Tulip lan Lili sing bisa nyebabake mematikan.

Minangka alternatif kanggo tanduran beracun, kita bisa nyelehake suket kanggo germin, panci kanthi "rumput kucing" germin Utawa sijine pot "Ribbons" (Chloris Chloris), tanduran iki disenengi lan apik kanggo kucing, mula ora bakal gosip lan nyoba wong liya sing mbebayani.

Informasi luwih lengkap - Panganan mbebayani kanggo kucing aku, Bola rambut sing mbebayani

Sumber - Foto Cat Life,


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.