Apa sampeyan bisa main nganggo petunjuk laser?

Kucing

Akeh manungsa sing urip karo kucing milih Dolanan karo dheweke Kanthi pitunjuk laser. Ana akeh video ing YouTube sing nduduhake iki. Nanging apa gunane muter pitunjuk karo kanca kucing kita? Iki dolanan sing rupane ora mbebayani, nanging penting banget ngetutake sawetara tips supaya kanca ora frustasi utawa ngrusak mripat.

Mesthi wae sampeyan kudu muter karo kucing kanggo nyegah sampeyan bosen lan / utawa nindakake perkara sing ora bisa ditindakake amarga saka bosen kasebut.

Anak kucing

Kucing minangka kewan sing kepengin weruh kanthi alami, lan yen sampeyan nuduhake petunjuk laser, dheweke ora bakal ragu-ragu ngupayakake. Nanging sampeyan kudu ngerti iku lampu sing bisa ngrusak paningalan kewan, kalebu kita yen kita nyawang luwih saka 10 detik. Mula penting banget supaya kita ora nate ngarahake laser ing mripat, amarga bisa nyebabake kerusakan.

Sampeyan uga kudu ngerti manawa dheweke mburu, lan yen ora bisa mburu mangsane kanthi cara apa wae, bisa uga dheweke bakal frustasi. Siji trik kanggo ngindhari iki yaiku arahake lampu ing sawetara dolanan. Supaya sampeyan bisa "mburu" soko lan seneng-seneng.

Kucing

Kanggo safety, disaranake aja nyiksa pointer laser; yaiku nggunakake jinis dolanan liyane utawa nggabungake loro-lorone, lan aja dawa-dawa sesi dolanan. Kanggo kepuasan kucing dhewe, disaranake mungkasi game kanthi hadiah kanggo kewan kasebut; kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, supaya sampeyan rumangsa wis bisa ngrampungake naluri pamburu sampeyan.

Njawab pitakonan judhul, ya, sampeyan bisa muter karo pitunjuk laser. Nanging tanpa nyalah gunakake lan nuruti saran sing wis dikutip ing artikel iki. Sanajan ora ana panelitian sing ana gandhengane, penyalahgunaan pointer laser utawa ngarahake cahya menyang kucing bisa nyebabake masalah penglihatan ing jangka pendek lan medium.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.