Maria Jose Roldan

Amarga aku kelingan aku bisa nganggep aku seneng karo kucing. Aku kenal banget amarga wiwit cilik aku duwe kucing ing omah lan aku nulungi kucing sing duwe masalah… Aku ora bisa ngerteni urip tanpa rasa tresna lan katresnan tanpa syarat! Aku terus latihan terus-terusan supaya bisa sinau luwih akeh babagan kucing kasebut lan kucing sing dadi panjalukku, mesthi duwe ati-ati sing paling apik lan tresnaku sing paling tulus kanggo dheweke. Amarga iku, muga-muga bisa ngirim kabeh ilmu kanthi tembung lan migunani kanggo sampeyan.