Gambar placeholder Laura Torres

Aku wis dadi Asisten Teknis Hewan wiwit saiki, nanging jabatan kanggo kewan wis dakwenehake wiwit aku ora matur suwun karo simbah. Nganti saiki, aku terus latihan ing sektor iki lan aku ing kene kanggo nulungi sampeyan lan menehi informasi babagan kabeh sing ana gandhengane karo peludine.