Kepiye cara tuku omah kucing njaba?

Kucing sing urip ing lurung-lurung butuh papan sing aman kanggo turu

Yen sampeyan ngurus koloni kucing utawa ngrancang, salah sawijining pitakon pisanan sing bakal muncul yaiku: ing endi kewan-kewan kasebut turu? Wis dingerteni kabeh, ora suwe suwene wektu lan pengalaman apa sing dipikolehi, ing manca negara ana pirang-pirang bebaya sing angel banget dienggo: mobil, wong ala, adhem lan panas , keluwen lan ngelak lsp.

Dadi, supaya duwe kualitas urip sing cukup apik, dheweke kudu bisa ing wilayah sing aman, dirawat kanthi apik lan uga bisa ngaso kanthi bener. Dadi Sabanjure aku bakal nerangake cara milih omah kucing ing njaba ruangan; Kanthi cara iki, sampeyan bakal ngerti apa sing kudu dipikirake nalika tuku.

Pilihan omah kucing njaba

Milih sing bener yaiku ora gampang. Ana akeh ing pasar, lan liya-liyane yen sampeyan uga ndeleng katalog kenalan kanggo segawon (sing bisa digunakake kanggo kucing, sanajan khusus kanggo dheweke ... luwih becik entuk salah siji). Dadi yen sampeyan ora ngerti apa sejatine, ing kene sampeyan duwe pilihan:

Model Fitur Rega
Maisonnette Pemandangan omah kucing Maisonette

Digawe saka kayu, diobati supaya kucing ora adhem, panas utawa kudu kuwatir udan utawa angin.

Ukuran total yaiku: 70 x 50 x 73cm, kanthi lawang 16 x 18cm, lan tangga 20cm amba.

67,21 €

Tuku ing kene

VivaPet

Omah Vivapet kanggo kucing njaba

Omah sing digawe saka kayu iki nyedhiyakake papan sing garing lan anget kanggo kucing sing pengin nglindhungi awake dhewe saka hawa sing ora apik.

Ukurane: 50 x 42 x 43cm, lan uga duwe ramp kanggo nggampangake mlebu.

37,33 €

Tuku kene

PaylesswithSS

Omah kayu sing dicet kanthi teal sing apik kanggo kucing

Iki minangka omah omah kanggo kucing kanthi lantai loro lan sunroof sing nglindhungi wulu saka suhu sing sithik, uga saka udan.

Ukurane yaiku: 92 x 71,5 x 82,2cm, mula cocog kanggo loro utawa malah telu kucing yen cilik.

89,64 €

Tuku ing kene

Bisnis kelinci

Model Bunny Business, omah kucing njaba

Iki minangka omah sing paling apik kanggo jajahan sing paling cilik, utawa kanggo kucing cilik. Iki digawe saka kayu tahan, sing bakal nglindhungi saka kadhemen lan udan.

Ukurane 51 x 44 x 42cm, kanthi ramp 25 x 16,5cm.

46,87 €

Tuku ing kene

eCommerce Keunggulan

Tampilan omah unggulan kanggo kucing

Omah iki bakal nyenengake kucing sing ana ing taman utawa bagean saka koloni. Dheweke ora mung duwe papan kanggo turu, nanging uga bisa turu ing srengenge.

Ukuran total 132 x 85 x 86cm, yaiku interior 62 x 63cm.

189 €

Tuku ing kene

Primavera

Pemandangan omah kucing sing apik

Iki minangka model kanthi desain unik, elegan banget, lan tanpa ragu, gampang didhelikake ing antarane cabang, mula kucing sing kesasar bakal seneng.

Ukurane 55 x 45'5 x 41cm, kanthi lawang ukuran 21,5 x 18cm.

69 €

Tuku ing kene

TTF

Pemandangan omah kucing ruangan biru

Digawe saka kayu padhet kanthi ketebalan 1,8cm lan biru sing dicet, bisa dadi papan perlindungan kanggo pirang-pirang kucing, musim salju lan musim panas.

Ukurane 55 x 70 x 55cm.

154 €

Tuku ing kene

Apa omah kucing paling apik ing njaba?

Saiki sampeyan wis ndeleng sawetara, sampeyan bisa uga takon sing endi sing paling cocog lan kenapa, bener? Dadi, kita angel milih, nanging pungkasane kita bakal tetep milih siji iki:

Pros

  • Kanthi atap diantrekake karo kain khusus, nawakake panas marang kucing.
  • Kalebu lawang Pet Aman, tegese mung mbukak nalika kewan »nyurung» nalika mlebu / metu, lan nutup nalika mlebu / metu. Kanthi cara iki, bisa dilindhungi saka draf.
  • Wis sikil, dadi tetep diisolasi lemah
  • Bisa dilebokake ing desain kebon tanpa masalah, tanpa pinunjul.
  • Sampeyan wis jendhela yen wulune pengin ndeleng lanskap.
  • Es gampang dirakit, lan tahan banget digawe saka kayu pinus Eropa.
  • Bisa pas karo kucing loro, utawa telu yen isih cilik.

Contra

  • Su rega. Gumantung saka jumlah kewan, sing tuku sawetara omah kanthi model iki ora nguntungake, kajaba yen sampeyan duwe anggaran sing cukup.
  • Sanajan kayu lan wis dirawat, butuh pangopènan. Paling ora saben rong taun (sing paling cocog saben taun) ora rugi yen diwenehake karo minyak kayu (sampeyan bisa didol Kene).

Kepiye cara tuku omah kucing njaba?

Supaya tuku dadi sukses, prelu dipikirake ing ngisor iki:

Cacahe kucing lan ukurane

Ora padha yen tuku siji kanggo kucing cilik, bobote 2,5kg contone, tinimbang siji kanggo kucing liyane sing bobote 10kg; uga ora bakal tuku siji tinimbang pirang-pirang. Gumantung saka iki, sampeyan bisa mutusake arep tuku kios sing rada cilik, utawa sing luwih gedhe.

Kanthi jubin siji utawa loro?

Kucing seneng banget ing papan sing dhuwur, amarga dheweke bakal ngamanake luwih aman. Opo maneh, Yen dirawat loro utawa luwih felines, omahé kudu jubin loro utawa luwih, Supaya saben wong duwe pojokan dhewe-dhewe.

Nanging ya, omah siji-lantai uga apik, uga luwih terjangkau.

Rega

Cetha yen anggaran kasebut yaiku "bos." Nanging, untunge, ana omah sing cocog banget kanggo kucing njaba, sing murah uga regane larang. Dadi, sampeyan ora bakal angel golek sing dikarepake 😉.

Napa tuku siji?

Kucing sing kesasar butuh papan sing aman kanggo turu

Ana sawetara sebab kenapa menarik (lan kasunyatane) kudu entuk siji utawa luwih:

Sampeyan tanggung jawab kanggo kucing sing kesasar utawa semi-liar

Apa kewan sing wes gedhe ing dalan, utawa sampeyan duwe kucing sing urip ing negara semi-bebas Dheweke kudu bisa nduwe papan kanggo ngungsi, adhem uga panas, uga udan. Gagal nindakake iku bakal meksa supaya ora kena cuaca sing surem, lan bisa nyebabake kesehatane.

Gabungan kanthi sampurna karo kebon, teras utawa teras

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, ana akeh model, mula gampang yen sampeyan nemokake sing paling cocog karo sampeyan lan sampeyan. Dadi sampeyan ora usah kuwatir babagan tata letak papan kasebut.

Ana macem-macem rega

Sampeyan duwe omah cilik sing murah, sing liyane kurang lan liyane sing regane larang. Iki tegese sampeyan bisa tuku sing paling terjangkau kanggo sampeyan, amarga saben rega regane akeh sing bisa dipilih 😉.

Pangopènane ora rumit

Kanthi mbuwang saka wektu ke wektu lan menehi pass karo minyak kayu saben rong utawa telung wulan, sampeyan bakal duwe omah sing bakal katon kondhang ing kabeh taun.

Dadi, apa sing sampeyan ngenteni supaya bisa entuk?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.