Kuping kucing lan basa awak

SONY DSC

Kupinge kucing yaiku arupa 32 otot sing ngidini sampeyan ngrungokake kanthi arah. Kucing duwe kemampuan mindhah saben kuping kanthi mandhiri lan mobilitas ngidini muter 180º, golek mangsa, ngindhari bebaya, bungah nalika mbukak panganan sing disenengi bisa utawa mung nglindhungi pangrungon sampeyan.

Kucing bisa mindhah awake ing arah lan kupinge tumuju arah liyane. Miturut posisi kuping ngirim pesen sing beda-beda sing bakal luwih ngerti kanca, tegese sing paling umum yaiku:

  •     Kuping mudhun, nuduhake agresivitas.
  •     Kuping, santai lan obah, minangka tandha yen kucing santai utawa njajahi wilayah kasebut.
  •     Kuping dilipat maneh, bocah cilik nesu.
  •     Kuping kanthi posisi horisontal, minangka tandha perlindungan yen ana gelut utawa pengajuan, kanthi cara iki nglindhungi saluran kuping.
  •     Kuping miring lan kaku, dheweke ora tenang.

Kanggo gerakan kasebut ditambahake liyane kayata gerakan buntut, posisi awak, lsp. Kabeh yaiku bagean saka basa awake kucing, sing uga nggunakake swara kanggo komunikasi. Yen kucing sampeyan ana ing mburi, nanging kupinge bali tegese sampeyan lagi ngawasi, apik tenan?

Bentuk kupinge dirancang kanthi sampurna supaya bisa ngenali swarane kanthi presisi tinggi. Pancen kepengin weruh yen kupinge pancen salah sawijining bagean saka awake kucing sing  sansaya seneng pijetYen sampeyan ora ngerti, coba, kucing sampeyan bakal seneng

Ayo ora lali  kuping resik kanthi bener saka felines kita, takon dokter kewan sampeyan carane nindakake supaya ora ngrusak. Sing apik reresik pangrungon Penting banget kanggo nyegah penyakit utawa kuping ing kuping ing mbesuk.

Informasi luwih lengkap - Kabeh babagan kuping kucing, Reresik lan disinfeksi kuping kanthi otitis

Sumber - Foto dening Trako Antonio


4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Raquel ngandika

    Aku bakal ujar manawa ora gelisah, dheweke tliti nalika kupinge maju.

  2.   Laura Orfila ngandika

    Ya, sampeyan bener, aku bakal nampa interpretasi loro, matur nuwun banget Raquel :)

  3.   Cristina ngandika

    Halo! Yen sampeyan bisa, mangga tambahake informasi iki luwih lanjut. Makna posisi buntut, lsp. 🙂

  4.   Laura Orfila ngandika

    Mesthi wae Cristina, kita bakal mriksa basa awak kucing 🙂