Apa kucingku bisa turu karo aku?

Kucing turu ing kasur

Nalika mutusake nggawa kewan anyar, sadurunge bisa nggawa, kita kudu ngobrol karo kulawarga kanggo njupuk sawetara keputusan. Salah sawijining importir sing paling akeh apa kita bakal ngidini kucing turu karo kita ing amben.

Asring dianggep luwih becik yen wulu duwe dhewe, amarga kewan sing rambut rontog (kajaba jinis sing ora duwe, kayata Sphynx 🙂) lan mulane bisa nyebabake alergi, utawa malah kena infeksi. kita kanthi penyakit. Nanging nganti apa kasunyatane? Apa kucingku bisa turu karo aku?

Turu karo kucing, turu kanthi bantal wulu

Kucing ngalamun

Nginep ing wayah wengi karo kanca sikil papat sing paling apik iku pengalaman sing luar biasa, sampeyan wis bisa duwe kasur kanggo wong loro sing dheweke mung bakal nyelehake: ing jejere sampeyan, ing sikil utawa ing rai. Dheweke seneng turu karo manungsa sing peduli karo dheweke, sing peduli, lan sing peduli karo dheweke. Lan wong kasebut ... biasane cocog, amarga yen sampeyan wis turu ing wayah wengi karo kucing, Pancen angel dilalekake wayahe nyenengake banget sing sampeyan lakoni bebarengan.

Norma kebersihan

Kucing ngresiki awake dhewe

Nanging mesthine, kita kudu ngetrapake pirang-pirang aturan higienis dhasar supaya bisa terus ngimpi bareng karo wulu tanpa kudu njupuk risiko sing ora perlu. Dadi kang ana

  • Penting banget ayo sikat saben dinaKanthi cara iki kita bakal ngindhari akumulasi rambut ing selembar kita. Kanthi cara iki, kita bakal njaga amben sing resik lan ora nganggo rambut.
  • Kita bakal ngganti sepre sepisan seminggu. Selimut lan sprei paling ora sewulan sepisan.
  • Dadi, klambi turu uga kudu asring dikumbah.
  • Kita bakal nyelehake pipet utawa produk insektisida (alami utawa kimia, sanajan luwih alami amarga nglindhungi kesehatan kewan amarga ora ana risiko keracunan) kanggo ngusir lan / utawa ngilangi parasit internal lan eksternal.
  • Kita kudu priksa manawa sampeyan duwe kabeh vaksin paling anyar, luwih-luwih yen kita menehi idin menyang luar negeri. Dadi, yen sampeyan duwe kontak karo kucing sing lara, mula kanca kasebut bakal angel banget kena infeksi.
  • Pancen penting lan disaranake ngresiki kamar turu "sak tenane" seminggu pisan, lan saben dina paling ora nyapu. Yen ana anggota kulawarga sing alergi, utawa mikir yen nandhang lara, mula luwih disaranake vakum mula rambut lan rambut ora 'pindhah' saka kamar menyang ruangan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana sing ora sampeyan lakoni. Dadi sampeyan ora kudu ngowahi apa-apa. Nanging, sampeyan kudu eling nyikat saben dina kanggo ngilangi rambut sing wis mati, kanthi cara "sampeyan ngilangi bobot" wulunen, rasane luwih entheng, lan uga ngindhari panas sing gedhe banget nalika musim panas.

Sepira kerepe sampeyan kudu nyikat kucing?

Kucing kasare ing kasur

Rambut kucing bisa entek ing endi wae: sandhangan, prabotan, rak ... lan mesthine ing kasur. Salah sawijining cara kanggo nyuda jumlah sing diluncurake dening kanca yaiku kanthi nyikat saben dina, minangka kirik. Kanggo iku, Kita bakal njupuk sikat rambut sing alus yen sampeyan duwe rambut cekak, utawa angel yen sampeyan duwe rambut separo dawa utawa dawa lan bakal diwenehake antara 1 lan 3 kaping saben dina. Sajrone wulan sing paling monjo, amarga bakal ana ing musim molting, kudu disikat antara 2 lan 5 kaping saben dina. Dadi, luwih disaranake supaya biyasa wiwit cilik, amarga kita kudu nindakake asring, sajrone urip sampeyan.

Nanging iki luwih gampang saka swarane: sampeyan mung kudu mbantu dheweke nggandhengake sikat karo sing positif (panganan, dolanan, ngelus-elus). Dadi kita bakal nyelehake obyek kasebut ing lemah lan nalika dheweke browsing kita bakal menehi hadiah. Kanthi cara iki, kita bakal ngerti manawa ora ana kedadeyan sing ala, malah kosok baline: dheweke bakal nampa sing disenengi, mula dheweke bakal rumangsa luwih kepenak karo sikat kasebut ing sacedhake.

Sawise sawetara dina, kita bakal sikat, nanging sithik banget, lan alus. Kita bakal nggawe cekak cekak, ngamati reaksi sampeyan lan menehi hadiah saben saben. Kaya iki suwene seminggu, nganti pungkasane bisa sikat kabeh.

Mesthi, sanajan sampeyan wis biasa, Apike sampeyan terus menehi hadiah paling ora sewulan supaya dadi wektu sing nyenengake yen sampeyan ndeleng sikat sampeyan pengin disikat.

Kudu pira amben kucing?

Kucing turu

Apa sampeyan mutusake yen ngidini dheweke turu karo sampeyan utawa ora, sampeyan kudu tuku kasur supaya bisa ngaso. Iki kewan sing turu ing pojok sing kepenak, dheweke ora duwe area istirahat siji-sijine.

Mula, aku menehi saran supaya sampeyan tuku amben kucing dhewe, lan paling ora ana siji scraper sing paling ora duwe siji pos kanthi bantal amben.

kesimpulan

Kancing kucing

Ngidini kucing sampeyan turu karo sampeyan minangka keputusan pribadi, nanging sampeyan kudu ngerti yen pancen mung pancegahan khusus kudu ditindakake yen kewan lara. Ing kasus iki, dianjurake supaya sampeyan duwe amben, nanging ora kudu ing ruangan liya yen sampeyan ora pengin, kajaba yen penyakit nular, kayata kudis.

Tipku yaiku turu karo kucing yen sampeyan pengin. Saka pengalamanku dhewe, aku bisa ngandhani yen iki minangka wayah sing paling apik ing wayah awan (uga, wengi 🙂). Aku turu karo 2 kucing, lan kadang liyane melu. Ing mangsa adhem, aku kadang nemokake salah sijine ing ngarepe rai. Delengen manawa ana kamar ing kasur, ya ora, dheweke kudu turu cedhak karo aku. Lan seneng. Iki minangka jam weker sing paling apikYa, esuk esuk nggawe sampeyan eseman. Yen sampeyan ora ngandel, aku bakal nggawa sampeyan video kucing sing mutusake wayahe tangi saka kasur:

Ngimpi sing nyenengake, sampeyan lan kucing.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

26 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gustavo ngandika

    Aku duwe cacar air, bisa disebar menyang kucing.

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Gustavo.
      Prinsip ora, nanging luwih becik konsultasi karo dokter hewan kanggo ngonfirmasi.
      Salam lan sampeyan dadi luwih apik!

  2.   maurice ngandika

    Aku duwe kucing lan kucing ... lan dheweke turu ing kasur kita. Iku maksimal. Rumangsa wis cedhak menehi rasa tentrem sing luar biasa.

  3.   norma ngandika

    Aku duwe anak kucing lan ing sawijining dina bocah cilik kasebut seneng banget lan wiwit meow kaya ana wong sing nyerang dheweke lan medeni banget saka ngendi dheweke ngrusak rambut lan dheweke kaya bocah cilik lan nalika dheweke ngomong ujar nononono lan mula dheweke wis rada suwe, aku mikir sapa sing nyerang dheweke bisa kedadeyan? ……………

  4.   Monica santos ngandika

    Hello!
    Mauricio: ya, turu karo dheweke pancen apik banget. Pengalaman sing luar biasa.
    Norma: apa sing sampeyan omongake penasaran. Apa sing ditindakake nalika semana: turu utawa mung ngelingi kedadeyan ing sekitar dheweke? Yen sampeyan turu, sampeyan bisa uga ngimpi nggawe sampeyan dadi ora enak lan menehi reaksi kaya ngono, kaya nalika ngimpi sing jelas banget. Lan yen sing terakhir ... bisa uga ana sing (swara, wong liwat, ..) sing wedi.
    Aku uga ngerti yen dheweke lagi main. Kadhangkala kucing duwe tumindak sing, ing mripat kita, iku aneh.
    Salam lan matur nuwun sampun nderek.

  5.   Monica santos ngandika

    Hai Ines.
    Ya lumrah. Iki minangka ekspresi maksimal rasa seneng lan nyenengake.
    Thanks!

  6.   ariadna garcia ngandika

    Halo, piye kabare? Suwene sawetara wulan, aku duwe anak kucing lan saiki dheweke lagi ngandut, lan aku nembe nggunakake kucing disterilisasi, nanging dheweke ora bisa ndeleng siji-sijine, dheweke pengin gelut sanajan aku durung ngiwa, apa amarga dheweke meteng??… Apa aku bakal mulihake anak kucing sing dakkanggo?… Kalorone umure udakara setaun

  7.   Monica santos ngandika

    Halo Ariadna.
    Tingkah laku kasebut lumrah ing antarane kucing sing ora kenal. Simpen ing kamar sing beda, kanthi kemul, lan saben rong dina telung dina sampeyan ijolan. Yen sampeyan ngerti manawa dheweke wis kepenak, mula sampeyan bisa pindhah menyang langkah sabanjure, yaiku ndeleng dheweke, nanging saka papan sing aman. Ing koridor sampeyan bisa nyelehake alangan kanggo bayi, supaya dheweke bisa ndeleng siji lan sijine nanging wis aman. Sithik mbaka sethithik sampeyan bakal entuk, paling ora, dheweke ditampa.
    Thanks!

  8.   Florencia ngandika

    Halo kabeh! Aku turu ngrangkul kucing Siamku suwene 8 taun: aku turu lan dheweke teka ngrangkul lan nutupi dheweke. Nganti tangi, dheweke ora tangi. Seneng banget yen turu turu ngrungokake purr, rasane tentrem iku unik. Salam!

  9.   Catalina ngandika

    Hai Aku duwe anak kucing umur 3 wulan, lan dheweke wis biasa turu ing kasur. Ora suwe wong tuaku bakal teka lan aku kudu menehi kasur supaya bisa turu ing kana, amarga umure tetep 1 wulan. Masalahe yaiku dheweke ora seneng turu karo kucing. Apa sing bisa tak lakoni?

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Catalina.
      Aku nyaranake supaya sawetara dina, sampeyan nyelehake kemul utawa malah amben kucing ing amben sampeyan, supaya kucing sampeyan bisa turu. Sawise seminggu, lebokake kemul utawa amben supaya turu nalika wong tuwa teka, lan dijaluk supaya lawang kamar turu ditutup. Sampeyan uga migunani kanggo nyelehake obat nyepetake kucing ing sisih ngarep ruangan.
      Kanthi cara iki kucing sampeyan ora bakal nyedhaki kamar.
      Nalika dheweke lunga, sampeyan mung kudu ngresiki nganggo sabun lan banyu kanggo ngambu.
      A Salam.

  10.   Gissela ngandika

    Sugeng siang, aku duwe kucing umur rong wulan lan dheweke pengin turu ing crib putra-putrane sing umure rong taun, dheweke kandha yen ala nanging sampeyan matur nuwun

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Gissela.
      Aku dudu ahli 🙂, nanging bisa dakkandhani, yen ponakanku loro wis akeh karo kucing nalika bayi, lan ora ana sing nate kedadeyan.
      Sing penting yaiku loro-lorone - bayi lan kucing - sehat banget, lan kucing kasebut diwenehi embun, ing njero njaba. Nanging yen ora, ora kudu ala, suwalike. Sing wulu seneng turu ing kasur sing anget ing jejere manungsa cilik. Mesthi wae, sampeyan kudu nonton dheweke kadang-kadang supaya ora nglarani awake dhewe - sing jelas, yen kedadeyan, ora disengaja.
      A Salam.

  11.   Nataly Patio ngandika

    Aku duwe bocah cilik sing ora pengin turu ing paturone lan aku kuwatir kepiye cara nggawe dheweke turu ing kasur, critakake marang aku.

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Nataly.
      Butuh wektu, nanging mbaka sethithik sampeyan bakal tekan kana 🙂. Sampeyan kudu ngalangi supaya ora munggah ing kasur, lan jupuken supaya digawa menyang kamar sanalika dheweke lagi turu. Sawise iku, wenehi rasa kucing kanggo nggandhengake amben karo sing positif - yaiku perawatan.
      Sampeyan kudu kakehan nindakake, nanging pungkasane dheweke bakal ngerti yen dheweke kudu turu ing kasur. Sampeyan bisa nyemprotake perabotan lan amben karo obat nyepetake kucing; mula ora bakal mandheg maneh.
      Sumangga.

  12.   Joel perez ngandika

    Halo !! Berkah !! Aku duwe anak kucing wiwit biyen. Dina iki umure meh 2 wulan lan sanajan wis turu lan uga turu ing prabotan, kadang dheweke kepengin turu karo aku ing kasur. Aku kuwatir manawa sampeyan ujar manawa ora ana masalah yen sampeyan divaksinasi. Pitakonanku yaiku, ing umur pira aku bakal divaksinasi? Pira vaksin sing disaranake? Apa aku bisa turu karo dheweke yen durung divaksinasi? Wis resik banget. Aku manggon ing lantai loro lan ora ngerti dalane. Jenenge yaiku Mohamed Ali hehehe

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Joel.
      Iku gumantung ing saben negara. Contone, ing Spanyol, diwenehi 4 vaksin, sing kaping pisanan umure rong wulan. Nanging ing papan liya, 2 sijine.
      Babagan pitakon pungkasan: yen anak kucing ora apa-apa, mula ora bakal ana masalah. Aku dhewe turu karo bocah kucing sing umure wis umure pirang-pirang dina, saiki umure wis pitung minggu, lan tanpa masalah.
      Salam. 🙂

  13.   Cristina ngandika

    Halo Monica. Aku duwe anak kucing umur rong wulan lan dheweke wis turu udakara 4 dina karo aku. Nanging, dheweke wis percaya banget lan saiki dheweke nemplek mripat karo tangan cilik nalika wengi lan nyekel punggungku. Cara dakdeleng yaiku dheweke kepengin main nanging dheweke nglarani aku ... .. lan dheweke ndhelikake irungku karo kukune sing super landhep ...
    Miturut sampeyan, apa umume bayi nindakake iki utawa apa aku salah mulang?
    muchas gracias
    Pelukan saka Bogotá, Kolombia

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Cristina.
      Ya wis lumrahe yen dheweke tumindak kaya ngono. Nanging mesthine, yen sampeyan nglarani awake dhewe kudu mulang manawa dheweke ora bisa nindakake. Pitakonane, kepiye?
      Kanthi sabar, akeh, sabar banget. Saben-saben dheweke nindakake perkara kasebut marang sampeyan, jupukna saka kasur. Sampeyan bakal munggah maneh, bakal munggah maneh, lan sampeyan bakal mudhun maneh.
      Sampeyan kudu nyuda kaping pirang-pirang yen ora tumindak salah. Sampeyan bisa kaya iki setengah jam, nanging pungkasane sampeyan bakal sinau, dakkandhani saka pengalaman . Sawise ngilangi pirang-pirang kali, saiki ora.
      Iki minangka masalah sing tetep lan, paling penting, sabar.
      Sumangga.

  14.   Tunggal ngandika

    Halo, aku duwe kucing loro umur 4 wulan, dheweke wis divaksinasi lan aku sijine pipet kanggo kalorone amarga duwe kutu. 4 dina kliwat lan dina iki aku wis weruh siji-sijine kutu siji-sijine. Vakum apartemenku nganti saiki, saben dina, olesake ecthol. Apa kutu butuh wektu suwe kanggo dibasmi? Aku ora ngerti apa bakal nyemprot larvox kanthi gampang, utawa ora apa-apa?

  15.   Mario ngandika

    Sugeng enjing, dina iki aku mung nggunakake bocah cilik umur 2 wulan, sing pertama nalika mulih yaiku mburu tikus lan wiwit dolanan mayit kasebut, anak kucing kasebut nemplek banget karo aku lan ora turu yen dudu sisihanku.
    Aku pengin ngerti apa iki bisa mengaruhi aku, penyakit utawa liyane.
    Gracias

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Mario.
      Ora ing wiwitan. Yen ngono, cukup kanggo ngresiki cangkeme nganggo banyu, lan nggawa dheweke nampa vaksin. Nanging ora liya.
      Aku dhewe turu karo mburu kucing, lan ora ana kedadeyan apa-apa. 🙂
      A Salam.

  16.   Maria Guerda Céspedes Bañon ngandika

    Halo! Aku duwe kucing loro, kucing diwasa nembe duwe bayi lan kucing liyane sing umur 7 wulan mandheg nalika dheweke nglairake (kanthi bayi luwih ala) dheweke gelut lan aku ngerti yen dheweke rada sedhih lan ora arep mangan. Iku lumrah? Apa bakal meri? Apa sing bisa tak lakoni?

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Maria.
      Apa sampeyan neuter? Aku takon amarga nalika semana kucing wiwit panas, lan bisa uga dheweke agresif karo dheweke lan karo anak kirik amarga dheweke pengin dipasang.
      Pituturku supaya dheweke dikebiri. Iki bakal tenang lan kahanan bakal nambah.
      A Salam.

  17.   Grace ngandika

    Halo, aku duwe kucing lan kucing lan aku bakal neuter kucingku dina Rebo iki. Apa sampeyan bisa turu karo aku minggu iki utawa ora? Matur nuwun

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Rahmat,

      Mesthi wae, ora ana masalah. Kabeh kucing sing wis dakalami lan wis turu lan turu mesthi uga, ing endi sing dikarepake hehehe Sawise dikebaki, aku seneng nutup ing wayah wengi, supaya bisa dikontrol.

      Siji-sijine barang, nalika diuncalake, pasang kemul lawas ing amben utawa, yen sampeyan duwe, seprei / rendhem supaya sprei utawa apa wae ora reget, lan utamane supaya kewan kasebut ana ing papan sing steril lan isih ana infeksi suntingan sing resiko.

      Greetings.