Samson, kucing sing paling gedhe ing New York

Simson kucing

Asring dicritakake babagan New York manawa kabeh gedhe banget. Kutha iki gedhe, panganan biasane uga ... Ing kene, kaya ing papan liya, wong-wong sing urip banget seneng banget marang kucing, mula dheweke ngrusak ... bisa uga kakehan, sanajan manawa kucing kasebut bisa ngomong bisa ngomong critakake yen dheweke seneng banget karo perhatian sing diwenehake, kaya Samson.

Samson dikenal minangka kucing paling gedhe ing New York. Dheweke dadi Maine Coon sing begja bobote ora luwih lan ora kurang saka 13 kilo, lan sing nggawe kulawargane dadi gila (kanthi katresnan).

Samson, kucing sing paling gedhe ing New York

Protagonis kita Yaiku bal rambut sing dawane udakara 1,20 meter sing urip ing New York karo Jonathan Zurbel lan garwane. Beda karo apa sing bisa dideleng, dudu kewan sing lemu utawa kakehan. Awak sehat lan otot, sing nambah karakter apik lan apik, nggawe dheweke dadi »kucing ngimpi», Kaya sing dicritakake Zurbel Tresna meow.

Simson karo manungsa

Kucing kasebut minangka kucing paling gedhe ing New York, nanging bisa dadi sing paling gedhe ing saindenging jagad kanthi dawa, amarga rekor saiki ukuran 1,23 meter. Sing wis dingerteni nganti saiki yaiku rupane mbrontak ora nggambarake polah tingkahe. Gambar bakal ngomong dhewe…

Simson ing kursi lagi ngapusi

Simson luwih gedhe tinimbang lynx Amerika. Tanpa mangu-mangu, turu karo dheweke mesthi nyenengake, utamane ing musim salju 😉. Kulawarga ujar kaya ngono tumindakipun sae sanget, sing ora ngagetne aku. Katon yen dheweke kecanduan kucing, amarga kita bisa uga luwih saka siji.

Simson, turu

Apa sampeyan ngerti critane Simson? Kucing iki, sanajan ana ing New York, wis nggawe ati akeh wong ing saindenging jagad. Muga-muga sampeyan terus urip bahagia karo kulawarga nganti pirang-pirang taun.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.