Kok nganggo kucing

Kucing cilik

Kucing minangka wulu sing, sanajan akeh wong sing urip karo sawetara, saiki isih dadi kewan sing paling ditinggalake. Ing papan perlindungan lan papan perlindungan ana akeh urip kucing sing nggoleki kulawarga sing ditresnani, ora sawetara wulan, nanging ing salawas-lawase.

Nanging, isih perlu kanggo nggawe kesadaran babagan tanggung jawab sing dibutuhake kucing ing omah. Dheweke diidini duwe layang-layang tanpa ngerti manawa umume anak kucing kasebut bakal urip ing lurung-lurung. Mula, saka kene, kita bakal nindakake apa sing kudu diwenehake karo sampeyan kok ngukut kucing.

Dheweke luwih otonom tinimbang segawon

Kucing duwe kepribadian sing luwih otonomi tinimbang segawon. Yen duwe panganan, banyu, nampan sampah lan wong sing dikunjungi supaya bisa kerja bareng, bisa plancongan sawetara dina. amarga sampeyan ngerti ora ana sing bakal kelakon.

Ya aja mbingungake mandhiri lan dadi antisosial. Kewan kasebut kudu kontak karo kulawargane; Dheweke kudu dirangkul lan dirangkul saben dina. Apa maneh, yen sampeyan kudu ngentekake wektu adoh saka omah, luwih becik kucing loro tinimbang siji.

Dheweke seneng dolanan lan seneng-seneng

Utamane anak kucing. Apa wae sing obah utawa bisa mindhah sampeyan bakal kepengin weruh. Dheweke seneng main, apa sing bakal ditindakake karo perkara pertama sing ditemokake: bal, tali, kewan boneka, ... sanajan nganggo kothak karton dheweke bakal seneng banget. Dheweke penasaran banget lan ora bakal ragu-ragu nggoleki kabeh wilayah kanggo golek kesenengan.

Iki migunani kanggo kesehatan

Purring nduwe pengaruh sing nyenengake, ora mung kanggo kucing, nanging uga kanggo kita. Nyuda stres, kuatir lan insomnia, ngewangi kita turu luwih apik. Lan ora apamaneh yen ngusap kucing, utawa mung ndeleng turu, bisa menehi rasa manteb banget.

Sampeyan nyimpen nyawa

Nganggo kucing iku sejatine nylametake kucing. Papan perlindungan lan papan ndhelik kebak karo kucing lan segawon sing ditinggalake. Nawakake kucing ing omah minangka alasan sing penting banget.

Nganggo kucing diwasa

Apa sampeyan ngerti alasan liya sing luwih becik nggunakake? 🙂


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.