Kaluwihan tutup kucing

Kucing cilik

Apa kucing sampeyan metu? Apa sampeyan seneng pindhah saka kamar menyang kamar? Yen mangkono, aku nyaranake sampeyan sijine tutup kucing: Aku praktis banget, apamaneh yen sampeyan salah siji sing wis nutup lawang omah, lan sampeyan ora pengin tangi kanggo mbukak saben kanca sing wulune pengin mlebu utawa lunga.

Kasunyatane, digawe kanggo tujuan kasebut, supaya kewan bisa mlebu ing papan kasebut nalika dikepengini.

Apa flap kucing?

Tutup kucing yaiku menet engsel sing dipasang ing sisih njero lawang. Uga digawe kanthi cara nalika dibukak, angin lan udan ora mlebu. Ana macem-macem model: sawetara sing gampang nganggo topi miring, lan liyane uga nganggo kunci inframerah, sing mung mbukak nalika piranti sing dipasang ing gulu kucing ngirim kode sing bener menyang tutup kucing.

Sapa sing Nggawe Flap Kucing?

Sanajan wis pirang-pirang taun kepungkur, lan sanajan kasunyatane durung mesthi cetha, panemuan tutup kucing asring dipasrahake karo ilmuwan Isaac Newton, amarga, miturut Cyril Aydon ing bukune "Sejarah Ilmu Penasaran", wong iki nggawe bolongan ing sisih ngisor lawang supaya kucinge ora ngganggu dheweke saben pengin mlebu utawa metu.

Pungkasane, kucinge metu lan sawijining dina bali meteng, mula Newton nggawe bolongan sing luwih cilik kanggo sing enom. Nanging, sawijining kolumnis nyindir ilmuwan kasebut amarga wis nggawe bolongan pungkasan iki, amarga anak kucing bakal ngetutake ibune.

Kepiye wae, saiki tutup kucing iku penting banget ing pirang-pirang omah, luwih-luwih yen ana akeh kucing, utawa yen duwe idin metu.

Tutup kucing

Lan sampeyan, apa sampeyan duwe tutup kucing?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.