Apa Furminator lan kenapa disaranake?

Kucing nganggo furminator

Yen sampeyan urip kaya aku karo kucing sing, sanajan rambuté cekak, godhong bakal katon ing endi wae, utamane nalika wulan panas, mula sampeyan butuh sikat sing diarani furminator. Iki nganti saiki, sing ngilangi rambut sing paling mati, dadi jas dadi alus lan sutra.

Nyikat saben dina nganggo sikat khusus iki minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nyegah bola rambut sing diwedeni, sing bisa nyebabake konstipasi, mutah, lan gejala liyane sing ora nyenengake.

Mantel kanca butuh perawatan dhasar, sing wis dingerteni banget, amarga dheweke nggunakake wektu sing apik kanggo ngrampungake awake dhewe. Nanging mesthine, yen akeh rambut ditelan, bisa pungkasane krasa ora enak. Dadi, kepiye carane sampeyan nyingkiri? Pancen: kanthi Furminator.

Iki minangka sikat sing gampang banget, amarga sampeyan mung kudu nyopot tutup plastik sing nglindhungi, lan nyebarke awak. Sampeyan bakal ngerti manawa mung nganggo pass pertama, sampeyan bakal ngilangi rambut sing wis mati, nanging aja gupuh: ora ngethok rambut, cukup copot untaian sing longgar tanpa ngrusak kulit.

kucing siberian oranye

Sampeyan luwih becik nggunakake kanthi rutin (utawa, luwih becik saben dina), amarga kanthi cara iki nyuda rambut sing wis mati, reaksi alergi uga dikurangi, sing babar pisan ora elek yen ana anggota kulawarga sing duwe utawa mikir bisa duwe alergi kanggo mbuwang kewan kasebut.

Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake sawetara model lan ukuran, gumantung saka dawa rambut kanca sampeyan. Aku ujar, salah sawijining sikat paling apik ing pasar sing ora bisa dilalekake ing dhaptar blanja aksesoris kucing.

Thanks kanggo dheweke, sampeyan ora bakal kudu nyopot sisa rambut ing omah. Apa sampeyan wani nyoba?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.