Kepiye cara ngusir kucing

Ngusir kucing

Yen sampeyan minangka pengikut blog, sampeyan seneng kucing utawa amarga kepengin ngerti luwih akeh babagan iki, nanging kadang bisa uga ana ing kahanan kasebut kita pengin njaga supaya adoh dadi saka omah utawa kebon, ora preduli alasane.

Apa sing kudu ditindakake ing kasus kasebut? Ana sing nggunakake, miturut panemuku, solusi sing paling ala yaiku nyelehake racun. Iki ora bisa ngatasi apa-apa, lan nyatane, wong iki nindakake tindak pidana tumrap kewan. Ana solusi sing ora ngrusak kucing. Dadi yen sampeyan pengin ngerti carane ngusir kucingIng artikel iki, kita bakal menehi serangkaian ide sing bakal migunani banget kanggo ngusir.

Supaya kucing ora ana ing kebon

Yen ana kucing sing teka ing kebon sampeyan, ana sawetara perkara sing bisa sampeyan lakoni:

  • Sing pertama yaiku ndhelikake panganan ana. Dheweke bisa uga golek pangan, lan mesthine bakal bisa ditemokake ing kebon sampeyan. Amarga iku, penting ndhelikake supaya ora mambu.
  • Lebokake tanduran obat tahan kanggo kucing, kayata lavender, eucalyptus, utawa sitrella. Iki bakal mbantu sampeyan supaya dheweke tetep adoh nalika sampeyan seneng ing kebon.
  • Lebokake sawetara jeruk ing lemah: Dheweke sengit! Sampeyan uga bisa ngetokake jus saka oranye, diwutahake menyang sprayer, lan semprotake area sing masalah sing sampeyan ora pengin kucing lunga.
  • Gunakake obat pengusir kucing komersial. Sampeyan bakal nemokake ing toko pet.

Ngusir kucing ing omah

Ing omah bisa uga ana wilayah tartamtu sing ora dikarepake kucing dituju. Yen ngono, sampeyan bisa:

  • Nyegah supaya ora mlebu kamar kanthi menehi papan kanggo awake dhewe. Contone: yen sing ditindakake yaiku ngeruk prabotan, sing kudu ditindakake yaiku menehi scraper supaya bisa ngasah kuku. Sampeyan uga bisa nggunakake Feliway.
  • Singidaken lan swara banter saben sampeyan ndeleng dheweke nindakake salah. Kanthi cara iki dheweke bakal nggandhengake obyek kasebut karo swara sing ora nyenengake, lan ora bakal cedhak.
  • Gunakake obat pengusir kucing, kanthi nyemprotake oranye utawa jeruk nipis ing obyek utawa wilayah sing sampeyan ora pengin mbukak, utawa kanthi obat penghapus komersial.

Kucing oranye diwasa

Lan sabar. Suwe-suwe sampeyan bakal ngatasi masalah 🙂.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.