Cacat ing Kucing


La cacat ing pets kita beda karo cacat manungsa.

Kita, manungsa, diwenehi sensasi lan perasaan kanggo kewan sing khas kanggo kita. Contone, getun utawa sedhih. Yen kita ndeleng wong sing wis kelangan anggota awak, kita bisa langsung nuwun wong, kita bakal mikir babagan kasangsaran fisik lan mental sing ilang. Kita padha karo kewan, yen ndeleng bocah ing dalan sing ilang sikil mburi, kita bakal mikir "anak kucing miskin". Kajaba iku, ing pirang-pirang acara, sawetara pamilik seneng "turu turu ingon-ingone" supaya ora lara nalika diamputake sikil siji.

Sanajan kewan bisa uga butuh wektu kanggo mbiyantu prostesis utawa kursi roda, nanging dheweke bakal ngrasakake kaya biasane. Sing duwe omah kudu nyingkirake prasangka lan rumangsa getun lan sangsara, amarga kewan kewan kasebut ora bakal nandhang sangsara.

Saiki teknologi wis dandan banget lan bisa ditemokake Walkers utawa kursi roda khusus kanggo kucing. Piranti kasebut, saliyane ningkatake kualitas urip, ngidini supaya bisa bebas lan mandhiri, amarga bisa urip kanthi cara normal lan biasa.

Saben walker digawe kanthi adat, mesthi ngetutake kabutuhane kucing cacat. Bahan sing digunakake yaiku cahya kayata aluminium, plus bantalan digunakake kanggo nyenengake pet.

Yen sampeyan duwe a kewan cilik sing ngalami kacilakan lan sampeyan kudu duwe sikil sethithik, ora milih kanggo kurban, wenehi kesempatan kanggo pet, lan kursi roda bisa dadi solusi supaya sampeyan bisa tetep ana ing sisih sampeyan suwene luwih suwene taun.


5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Fran ngandika

    Aku duwe anak kucing (uga, dudu bocah cilik, bocah enom) lair kanthi deformasi sikil ngarep (sikil kiwa luwih dawa tinimbang sisih tengen, nanging ora fungsional) lan gerakane nanging ditekuk . Sawise nyoba mbenerake tikungan, aku ora entuk asil sing positif, kaya dokter hewan, dheweke nggawa piring lan dilempitake, nanging cacat kabeh sing ora bisa diatasi, masalah saiki ana ing sikil Wis cetha banget sanajan pijet lan latihan, aku kepengin weruh manawa kursi-kursi kasebut ana nanging kanggo sikil ngarep?

  2.   Nymphs ngandika

    Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, udakara sewulan kepungkur aku nemokake anak kucingku ing dalan, aku ora ngerti apa sing ditindakake dheweke, yen dheweke ditabrak utawa ditabrak, dheweke diulur lan aku weruh ana sing salah karo dheweke aku nggawa dheweke menyang dokter kewan sing mriksa dheweke lan Dheweke ngeterake aku menyang rumah sakit kewan ing kana, dheweke menehi sinar-ray lan ndeleng dheweke, kasus kasebut yaiku vertebra sing nyimpang (ing antarane pundhak pundhak kurang) nanging dokter hewan kaget amarga ujar manawa dheweke duwe sensitivitas ing sikil mburi, dheweke ujar manawa dheweke bisa nindakake kumandhang (€ 300) tanpa ngerti apa sing bakal kedadeyan yen dheweke ngoperasikake (udakara € 3000)
    Sayange aku nganggur lan aku ora bisa nganggep langkah kasebut, saiki kunjungan plus bensin lan anti-inflamasi (udakara € 200) menehi pangarep-arep, nanging sadurunge injeksi aku nggawa dheweke mulih, aku nindakake apa sing disaranake, ing pasangan Kanggo dina anak kucing rumangsa dijaga lan duwe kekarepan sing nyengsemake, aku duwe dheweke istirahat absolut sajrone 20 dina lan kanthi anti-inflamasi saiki dheweke mindhah sikile saka mburi sanajan dheweke terus nyusup, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake , buntute wis mati lan Saben dina aku seneng rehabilitasi. Sanajan aku tresna banget, dheweke banget ora bisa mara ing kothak jamban, apa sing kudu daklakoni sampeyan butuh sesuatu kanggo sirkulasi getih, bener?

  3.   Monica santos ngandika

    Hai Johanna.
    Aku ora ngerti yen adol ing Kolombia, nuwun sewu. (Kita ana ing Spanyol).
    Sampeyan bisa takon dokter hewan, utawa ing asosiasi kewan ing wilayah sampeyan.
    Akeh semangat.

  4.   Gus ngandika

    Cara nggawe kursi roda kanggo segawon utawa kucing:
    https://www.youtube.com/watch?v=4txTwafKlKc

    1.    Monica santos ngandika

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake link, Gus. Pancen bisa digunakake kanggo wong liya 🙂