Kasur kucing

Kucing turu

Ora ana sing luwih lucu tinimbang ndeleng kucing utawa kucing sing turu. Iki minangka prekara sing nggugah naluri proteksi sing wis disimpen kabeh ing njero, lan ndadekake kita nyuda hormon stres, saengga bisa ngilangi semangat sedhih.

Nalika sampeyan jangka urip kanthi wulu, salah sawijining perkara sing kudu ditindakake yaiku tuku perabotan istirahat. Amarga ana akeh pilihan, aku bakal nulungi sampeyan. pilihan kasur kucing sing sampeyan mesthi bakal tresna.

Sadurunge tuku

Penting, sadurunge tuku kasur kanggo kucing, kudu dipikirake ukuran kewan kasebut dhewe, uga umur. Sanajan dianjurake kanggo tuku kucing amben miturut ukurane, sing sejatine nalika tuwuh kanthi cepet, luwih becik tuku kanggo wong-wong mau nalika wis diwasa, apamaneh yen anggaran diwatesi.

Tempat tidur ora diragukan, apa sing bakal digunakake kucing, lan sampeyan kudu milih sing paling apik. Uga sampeyan kudu nimbang cuacaAmarga yen sampeyan manggen ing kasur sing empuk utawa anget, kasur jinis karpet (kanthi tutup sirah sing endhek banget) sing digawe nganggo kain anti banyu luwih migunani tinimbang amben sing ditutupi katun. Amarga alesan sing padha, yen adhem banget ing wayah adhem utawa kucing sampeyan adhem banget, bakal ngenteni pirang-pirang jam ing kasur sing anget, sing katun, lan bakal luwih kepenak yen ana jinis guwa.

Yen wis dingerteni, waca amben sing dipilih kanggo sampeyan:

Amben wulu alus

Amben wulu alus

Iki model saka amben wulu alus Cocog banget kanggo kucing sing adhem. Ukurane 46x42x15cm. Sampeyan kasedhiya ing coklat kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing gambar, lan uga kanthi warna pink. Gambar tapak kasebut ndadekake amben, apik banget.

Tuku - Amben Fleece alus kanggo kucing

Amben radiator

Amben radiator

Iki minangka salah sawijining model amben paling anyar: ing amben sing condong ing radiator. Dheweke praktis banget yen sampeyan ora duwe ruangan. Siji-sijine sing sampeyan butuhake yaiku, mesthi wae radiator. Ukurane kaya ing ngisor iki: 48 × 3'6 × 31'6cm. Wenehi kesempatan marang kucing supaya sampeyan bisa kepenak ing papan sing sepi.

Tuku - Amben radiator

Amben Deluxe

Amben Deluxe

Nggolek amben kanthi gaya klasik? Banjur Deluxe kanggo sampeyan. Cocog banget kanggo kucing utawa kucing cilik, ditutupi kanthi plush. Ing njero bantal sing bisa dicopot kanggo ngresiki luwih apik. Kasedhiya ing rong model sing beda, sing bisa dideleng ing gambar kasebut, lan liyane kanthi nada coklat sing luwih entheng. Ukurane 45x40x45cm.

Tuku - Amben Deluxe

Amben Hamburger

Amben Hamburger

La amben burger iku mung luar biasa. Desain sing penasaran banget, lan ing wektu sing padha, kepenak tenan anak kucing sampeyan seneng, amarga dheweke seneng golek sudhut apa wae. Iki digawe nganggo katun alus sing alus. Ukurane yaiku: 31x31x46cm.

Tuku - Amben Hamburger

Tempat Tidur Internasional Koopman

Sepatu kasur

Apa sampeyan mikir manawa sepatune mung nglindhungi sikil? Model amben iki dirancang khusus kanggo manungsa sing pengin kucing supaya kepenak, nanging ing wektu sing padha amben kepengin weruh, dekorasi banget utawa, paling ora, narik kawigaten. Yen ngono, ing Kasur sepatu Koopman Internasional iku bakal dadi pilihan sing paling apik. Pangukurane cocog kanggo kucing lan kucing kanthi kabeh ukuran, amarga ukurane gedhe banget.

Tuku - Amben Koopman

Cukuran Siesta kanggo kucing

Peturon

Ing cuaca sing apik, ora ana sing liya ing kursi kursi utawa gantung ... lan seneng dhewe. Kucing uga bisa nindakake iki Sumbangan Siesta, kanthi dhukungan kayu lan bahan empuk banget (plush) sing bakal nggawe luwih saka siji pengin dadi kucing supaya bisa nggunakake. Ukurane 73x36x34cm.

Tuku - Cukuran Siesta kanggo kucing

Crib Alice

Bandulan

Ngédap crib kanggo kucing lan kucing. Desain lan kualitas ing amben sing bakal narik kawigaten manungsa lan kucing (lan yen sampeyan duwe segawon, dheweke uga pengin nggunakake). Kasedhiya kanthi warna krem, pangukuran njaba 54x44x60cm.

Tuku - Alice crib kanggo kucing

Clé de Tous

Clé de Tous

Kanggo sing golek desain sing apik, iki Amben Cle de Tous kanthi motif kewan sing paling cocog. Sampeyan uga becik yen kucing ngelingake sampeyan kucing gedhe ing sabana Afrika. Ukurane 60x50x18cm, tegese bakal migunani banget yen kanca sampeyan rada dawa.

Tuku - Amben Cle de Tous

Amben demarkt

Amben demarkt

La Amben demarkt Becik yen sampeyan golek amben sing murah, nanging kanthi desain penasaran. Utamane yen sampeyan duwe anak cilik lan pengin menehi sawetara sudhut omah sing nyenengake utawa nyenengake, Demarkt kanggo sampeyan ... uga, kanggo kucing sampeyan. Sampeyan duwe warna abang, jambon, biru lan lilac. Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran: 33x33x34cm cilik, medium 36x36x38cm lan 42x42x48cm gedhe.

Tuku - Amben demarkt

Tempat tidur merek gosear, kanthi titik

Amben burik abang

Tempat tidur iki bakal katon apik ing omah kanthi prabotan antik, utawa kanthi nada terang. Regane regane regane terjangkau banget, sing pancen ora bisa dihargai, apamaneh yen sampeyan kudu tuku rong kasur utawa luwih nanging kanthi desain sing elegan. Digawe nganggo katun alus, gampang dibersihake amarga dicopot. Entuk amben iki yen sampeyan duwe (utawa bakal duwe) kucing 3-4kg.

Tuku - Amben gosear

Amben bentuk mobil

Amben bentuk mobil

Desain sing luwih eksklusif yen bisa: a amben wujud mobil kanggo balap motor ... lan penyayang kucing. Kasedhiya warna ireng lan abang, model iki kagum. Tuku yen sampeyan pengin dadi bagean saka desain asli omah sampeyan. Ukuran eksternal yaiku 76x56x20cm. +

Tuku - Ranjang awujud mobil

Sofa kanggo kucing

Sofa kanggo kucing

Amarga dheweke uga pantes duwe sofa, model iki bakal katon apik ing ruang tamu. Dadi, nalika nonton televisi utawa maca buku kanthi tenang, kanca sampeyan bisa lenggah ing paturone dhewe, cedhak karo papan sing dikarepake: pengasuh. Bingkai kasebut digawe saka kayu pinus, lan ing ndhuwur ditutupi kulit mewah lan sintetis. Bantal kasebut, kanggo menehi kewan sing luwih nyenengake, digawe saka wol. Bisa dicopot, duwe zipper lan uga empuk. Ukurane 68'5x42x43cm, kanthi kursi udakara 12cm.

Tuku - Sofa ingon-ingon

Amben Songmics

Amben Songmics

La Amben Songmics Iki cocog banget kanggo kucing sing wis tuwa, utawa kanggo sing nandhang cedera ing sikile lan ora bisa mlumpat. Uga kanggo jinis sing gedhe, kayata Maine Coons. Digawe nganggo kain Oxfold lan bahan non-slip. Gampang diresiki, amarga rambut sing dipasang ora bakal tetep. Ukurane 100x70x22cm.

Tuku - Amben Songmics

Amben karpet

Amben

Model liyane iki saka amben karpet Iki uga saka merek Songmics. Cocog banget kanggo kucing sing seneng kelangan ing kasur, utawa kanggo sing seneng turu karo kanca kucing (utawa asu) nalika hawa panas utawa nalika musim panas. Isine katun lan ditutupi kain anti banyu. Ukurane 100x70x15cm.

Tuku - Kasur ingon-ingon

Omah kucing

Omah kucing

Kaya-kaya omah boneka, kita uga bisa nemokake ing pasar omah kucing. Dheweke kepenak banget, lan bakal menehi papan sing aman nalika pengin turu. Nduwe zipper, sing gampang ngresiki. Kasedhiya kanthi macem-macem warna, kaya sing bisa dideleng ing gambar, utawa kanthi nada abang. Cocog kanggo kucing ukuran sedheng.

Tuku - Omah kucing

Amben wujud waluh

Amben empuk

Iki apik banget lan apik banget amben bentuk waluh, minangka calon kucing utawa kucing cilik sing sampurna. Iki digawe saka katun, lan dhiameter eksternal 60cm, lan diameter internal (yaiku, ing endi kewan kasebut bakal nampung) 35 nganti 45cm.
Tuku - Amben wujud waluh

Lan ing kene kita mungkasi pilihan kasur kucing kasebut, sing luwih menarik. Sing endi sing bakal sampeyan tinggal?


2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   welas asih ngandika

    Kabeh padha keren.
    Nalika kucingku nglairake, dheweke nindakake ing "omah cilik", padha karo cabang, kanthi cara dheweke resik banget, kajaba kasunyatane dheweke ora reged apa-apa nalika mandheg, sithik banget bisa noda, yaiku asor sing ana ing plasenta lan bayi kucing, dheweke dilat lan mangan kabeh, apik tenan.
    Ngomong, kanggo nulungi kucing, cukup nggawa plasenta menyang dheweke nalika wis rampung, dheweke bakal mbukak lan nguripake kucing. Aku mbukak sawetara nalika kesel, nanging ora bisa diuripake maneh !!! Kanthi nyelehake ing jejere dheweke (tanpa mbuang wektu!) Dheweke nyelehake lan menehi urip, kanthi serius, kanggo ninggalake dheweke, kita ora ngerti carane menehi "semangat urip".
    Omah cilik kasebut apik banget kanggo dheweke, supaya kabeh bisa dikontrol, anget lan intim. Sampeyan kudu priksa manawa ora ana sing kiwa ing sangisore, utawa ing antarane lipet kemul, lsp. Kanggo iku, trep banget yen atap bisa diangkat nalika dijupuk nganggo zip.
    Nalika dheweke wis tuwa, ing jejere lawang omah, kita nyelehake amben sing amba kanthi pinggiran cilik kanggo nyangga punggung kucing, padha karo Songmics ireng. Omah cilik kasebut dadi "papan dolanan" kanggo wong-wong mau, wiwitane ing njero banjur nanjak, dheweke klelep, uga turu ing njero, kanthi praktis.
    Ngomong ngono, nalika isih bocah cilik, nganti sewulan, ibune bakal ngombe nguyuh, lan ngombe yen ngombe.
    Amarga ana 8 wong lanang lan ibu ora bisa ngrampungake, kita nulungi dheweke ngerjakake PR, njupuk bocah cilik lan kain spongy, kanthi nyikat sisih ngisor amarga bakal nguyuh lan nylametake ibu. Dheweke ora nate poop, dheweke langsung nuli nampan sewulan.
    Nanging kita kudu nyelehake kasur, ing sangisore selimut serat sing garing kanthi cepet, lantai popok tanpa bagian elastis, supaya wong-wong sing pipis ora bakal udan amben komunal utawa ibu sing lagi wae tangi, mung kanggo mangan, ngombe banjur menyang jamban.
    Ranjang kasebut mesthine kudu resik, garing lan diinfeksi, yen ora bisa lunga.
    Nalika bocah-bocah lagi umur rong wulan, dheweke wis mlaku-mlaku mubeng-mubeng, ibune karo 8 bayi wis wiwit kesel nyusoni, mula ora ana sing kasur ing kasur.
    Kita njaga omah, banjur amben super, kita uga njupuk amarga ora digunakake. Kita tuku kasur igloo kanggo dheweke kaya strawberry, nanging ora pengin amben. Kabeh padha turu ing scraper gedhe sing duwe platform nganggo backrest, utawa ing sofa (kita nyelehake sheet protèktif sing diganti)
    .

    1.    Monica santos ngandika

      Pancen lucu nalika ndeleng bocah-bocah wadon lair 🙂
      Apike sampeyan duwe loro utawa luwih amben, sing ora kudu kasur kaya ngono, nanging sampeyan bisa nyelehake kemul ing sofa, lan liyane ing amben sing turu ...
      Kucing ora mesthi turu ing kana: seneng ganti gumantung saka musim, lan pilihan wulu kasebut dhewe.