Nganggo kucing murni

Kucing Siam

Biasane, nalika ngomong babagan adopsi kucing, kita mikir babagan mongrels wulu utawa silang sing wis ora bisa rampung utawa lair ing dalan lan saiki ana ing kurungan ngenteni ana sing pengin nggawa dheweke mulih. Nanging kepiye yen dakkandhani, ana uga kucing murni ing papan perlindungan lan kennel?

Adoption kucing murni ora mesthi umum (utawa kudune) saka kucing silang, nanging minangka praktik sing ana. Dadi sadurunge tuku kucing, aja ragu-ragu ngunjungi papan perlindungan kewan ing wilayah sampeyan. Sabanjure aku bakal nerangake apa sing biasane ditakoni para adopsi.

Kucing murni, sanajan jelas, yaiku kucing. Apa tegese iki? Sampeyan kudu padha peduli tinimbang kucing liyane. Mbok mupangate dadi jenis yaiku sampeyan bisa ngerti sadurunge ukurane, utawa karaktere apa. Sanajan ngono, sampeyan kudu eling yen kucing murni sing ana ing papan perlindungan kewan (kennel lan papan perlindungan) biasane diwasa, saengga dheweke wis duwe kepribadian sing ditemtokake.

Napa kucing tulen digawa menyang papan perlindungan? Amarga alasan kewan liya njupuk:

  • Dheweke ora bisa melu sampeyan (utawa wis kesel nindakake)
  • Tumindak salah
  • Sampeyan duwe masalah kesehatan sing ora bisa mbayar perawatan
  • Masalah ekonomi
  • Pindhah
  • Putra utawa putri ora nggatekake sampeyan

Supaya kucing ora bisa nyebabake keputusan sing ala, kulawarga kudu ketemu sadurunge nggawe utawa tuku kucing supaya kabeh wong duwe pendapat manawa bisa nggabungake kucing menyang kulawarga, saliyane kanggo pendhidhikan.

Ragdoll lenggah

Apa sing dijaluk karo adopsi kasebut? Sejatine, serius lan komitmen. Yen sampeyan diadopsi saka Protector, dheweke bakal nggawe sampeyan mlebu kontrak adopsi, lan sampeyan setuju kanggo ngurus kewan kasebut kanthi bener. Kajaba iku, sampeyan bisa uga diterusake kanggo nggawe manawa wulu kasebut bener-bener pungkasane ana ing tangan sing apik.

Apa sampeyan ngerti yen kucing murni bisa diadopsi?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Maria de los angeles ngandika

    Aku duwe 2 kucing gedhe banget sing daksadhang, siji kalebu jenis Nebelung lan sing liyane yaiku Lynx Point Siam, lan sesuk dheweke nggunakake liyane Lynx Point Siam. Kabeh 3 wis diwasa; Dheweke wis ora dolanan maneh, nanging dheweke ngetutake aku ing endi wae lan turu ing ambenku