Abah kucing

Kucing karo abah

Gambar - José Miguel

Nalika manggon karo kucing, salah sawijining perkara sing paling disaranake yaiku ajari dheweke lunga nganggo abah. Iki kewan sing seneng mlaku-mlaku ing njaba kanggo njelajah wilayahe, nanging mesthine yen sampeyan manggon ing kutha, mbebayani banget supaya ora metu, amarga uripe bisa ngancam banget.

Kanggo ngindhari iki, kudu nggawa dheweke mlaku-mlaku paling ora sapisan saben dinane ing wilayah sing sepi, sing ora rame banget. Sanajan mesthine, sampeyan kudu abah kucing. Priksa pilihan kita.

Harness Kucing Biru Aktif

Abah biru

Harness kudu nyaman lan tahan. Awak kucing luwih cilik tinimbang segawon, saengga bisa luwih gampang retak. Nanging kanthi abah iki sampeyan ora bakal kuwatir. Digawe saka bolong entheng lan alus, lan duwe tutup cepet supaya gampang dibukak lan ditutup. Uga kalebu tali 120cm.

Pangukuran sabuk:

  • Lingkar leher: udakara 28cm.
  • Lingkar pinggang: 34-44cm.

price: 16,36 Euros plus ongkos kirim.

Sampeyan bisa tuku kene

Rompi Tenaga Mesh Asu alus

Abah jambon

Iki minangka model liyane kanggo kucing sing menarik lan nyenengake. Sampeyan duwe pirang-pirang warna: ireng, jambon, biru, abang lan ungu, lan uga kanthi macem-macem ukuran, kabeh mau bisa diatur. Ing kucing, ukurane yaiku XS, ukuran S, utawa ukuran M, sing ukurane:

  • XS: Gulu 22cm; lingkar pinggang 28-38cm.
  • S: Gulu 26cm; lingkar pinggang 30-42cm.
  • M: Gulu 32cm; lingkar pinggang 35-50cm.

Regane udakara Euros 4,47, plus ongkos kirim.

Sampeyan bisa tuku kene

Ambegan ambegan

Ambegan ambegan

Apamaneh nalika musim panas, disaranake nganggo sabuk sing napas. Kanthi model iki, sampeyan uga bakal kepenak. Ora kaya sing wis kita deleng, cetakan sing apik banget bakal tetep ana ing mburi sampeyan. Digawe saka poliester kualitas dhuwur, dadi tahan banget lan alus sekaligus. Sampeyan duwe warna ireng, jambon lan biru. Sampeyan bakal ngerti manawa ana macem-macem ukuran, dianjurake kanggo kucing XS, S utawa M. Pangukuran padha karo kasus sadurunge:

  • XS: Gulu 22cm; lingkar pinggang 28-38cm.
  • S: Gulu 26cm; lingkar pinggang 30-42cm.
  • M: Gulu 32cm; lingkar pinggang 35-50cm.

Regane yaiku Euros 5,84, jacks pangiriman liyane.

Sampeyan bisa nindakake karo ngeklik ing kene

Sabuk beludru mengkilap

Desainer sabuk

Yen sampeyan pengin kucing dadi elegan banget karo abah-abah, sampeyan ora bakal ketinggalan model iki. Digawe saka kain mikrofiber alus, lan wis kepenak. Dheweke nganggo sawetara rhinestones sing ayu banget. Kaya ora cukup, sampeyan duwe biru, ireng, jambon lan ungu, lan kabeh duwe tali.

Ukurane yaiku:

  • Gulu: 25cm
  • Lingkar pinggang: 38cm

Lan regane Euros 5,99 plus ongkos kirim.

Sampeyan kasengsem? Klik kene

Sabuk katun

Sabuk katun

Nggolek abah sing pancen kepenak lan alus? Banjur sabuk katun iki kanggo sampeyan, uga kucing sampeyan 🙂. Digawe saka katun kualitas dhuwur, sing ndadekake awet lan aman banget. Kasedhiya ing pirang-pirang warna: ireng, jambon lan ungu, dadi sampeyan bisa milih sing paling disenengi. Sampeyan uga duwe macem-macem ukuran, XS, S, M, sing ukurane yaiku:

  • XS: Gulu 22cm; lingkar pinggang 28-38cm.
  • S: Gulu 26cm; lingkar pinggang 30-42cm.
  • M: Gulu 32cm; lingkar pinggang 35-50cm.

Regane yaiku Euros 4,38 plus ongkos kirim.

Gawe duwekmu ngeklik ing kene

Sabuk pengaman mobil

Sabuk pengaman

Sanajan biasane, kucing ora bakal nggawa kucing metu saka operator nalika lelungan, sejatine yen nganggo mobil lan lelungane dawa banget, kewan kasebut bisa bosen yen ana ing operator. Kanggo kasus kasebut, sabuk pengaman dianjurake lan praktis banget, amarga kita bakal bisa wulunen ing kursi mburi kanthi aman. Model khusus iki uga digawe saka nilon, bahan sing nyaman nanging tahan. Iki dituduhake kanggo kucing (utawa segawon) kanthi bobot minimal 4kg.

Sampeyan duwe rong ukuran: S lan M (35-60cm).

Regane yaiku Euros 11,95, plus ongkos kirim.

Aja tetep tanpa dheweke tuku ing kene

Denim abah nganggo tali sing luwes

Denim abah

Jinis sabuk iki, sanajan bisa uga katon beda, nanging kepenak banget. Digawe saka denim kualitas dhuwur, dadi sabuk modern lan awet banget. Lan yen ora cukup, kalebu tali sing cocog. Sampeyan duwe ukuran S, sing ukurane: gulu 26cm; lingkar pinggang 30-42cm.

Regane yaiku Euros 7,49 plus ongkos kirim.

Sampeyan seneng? Klik kene

Lan saiki pitakon yuta dolar, sing siji sing paling sampeyan seneng? 🙂


3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Miguel ngandika

    Jaajjaja sing dadi kucingku, ing abah duwe tameng para junior Boca sing dak potret !! wong gemukku misuwur ing bawana ...

    1.    Monica santos ngandika

      Kucing sing apik banget. Kita wis nyelehake jeneng sampeyan ing foto 🙂

  2.   Claudia ngandika

    Halo Aku kasengsem karo abah kaya sing ana ing foto. Ing Uruguay aku ora bisa. José Miguel, tuku ngendi? Aku mbayangake manawa nganggo tameng Boca Junior, sampeyan warga Argentina?!? Matur nuwun