Kepiye carane nyebrang Kucing?


Salah sawijining pitakon sing paling asring ditindakake nalika duwe kucing, kepiye carane nyebrang? Lan nalika apa? Dina iki kita bakal ngrembug babagan topik iki, mula priksa.

Paling apik nyebrang kucing, yaiku ngenteni nganti wayahe kucing lagi panas, kanthi cara iki bakal dadi wayahe ideal kanggo kawin. Penting, sampeyan kudu eling yen panas pisanan, biasane kedadeyan sajrone wulan kaping enem lan kaping sanga. Mengko, mengko, kucing bakal ngalami panas sajrone musim reproduksi.

Nanging,kepiye ngerti yen kucingku lagi panas? Kanggo ngerti persis manawa kewan kewan sampeyan lagi panas, cukup priksa lan priksa cara prilaku kasebut. Kerep kaping, dheweke bakal njaluk perhatian luwih saka biasane, dheweke pengin sampeyan terus-terusan ngrusak dheweke, dheweke bakal buang air kecil saka kothak uwuh, dheweke bakal terus-terusan meong, lan bakal ngunggahake panggul lan buntut. Cara akting iki bakal ditindakake udakara seminggu lan iki bakal dadi wayahe nalika dheweke bakal siap nampa priya kasebut.

Aku nyaranake yen sampeyan duwe pria sing dituduhake, dheweke sing pindhah menyang omah wanita, amarga kanthi cara iki, kucing bakal luwih nyaman lan kawin bisa kedadeyan tanpa komplikasi gedhe. Sawise kewan padha bareng, sing lanang bakal nggawa wedok nganggo gulu ing gulu, nalika dheweke bakal wiwit ngunggahake panggul. Tumindak kasebut mung bisa ditindakake sawetara detik, nanging sawise iki, kucing bakal mulai ngetokake keprungu khas lan bakal nyoba nyerang lanang.

Yen kabeh dadi apik lan miturut rencana, kucing bakal meteng lan wektu kehamilan bakal udakara rong wulan.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.