Apa sing kedadeyan yen kucing nolak anake?

 

anak kucing anyar

 

Ana kalane kucing, sawise nglairake, dheweke bisa rnendhang salah sawijining keturunan manawa dheweke wis duwe malah kabeh, lan dheweke ora peduli, nanging apa sing ditindakake yaiku supaya dheweke mati.

Amarga kita ora pengin kedadeyan kasebut, amarga turunane ora disalahake, kita pengin menehi sawetara pandhuan kanggo nylametake supaya dheweke bisa urip kabeh (sanajan kita ora ngapusi sampeyan, iku soko angel entuk nanging ora mokal).

Babagan sing bakal ditindakake yaiku njupuk kucing utawa kucing sing ditolak kucing lan lebokake ing kothak (ora amba banget) ing endi bisa tanpa bebaya tiba. Kita kudu duwe kain wol ing kothak, yaiku sing bakal nyedhiyakake paling panas lan saengga bakal dadi anget. Yen ana pirang-pirang bayi, luwih becik dheweke bareng amarga bisa ngrasakake diiringi (siji bisa uga luwih gampang digedhekake nanging luwih gampang mati).

Saiki kita duwe papan ing endi. Sing sabanjure kudu dijaga yaiku sampeyan mangan, lan ing kene sampeyan kudu ketat. Yen pengin supaya slamet, kita kudu menehi panganan maksimal saben 2 jam supaya bisa sehat. Kita kudu botol bayi (salah siji sing pertama sing diwenehake) lan uga leche (sing bisa dadi formula sing kita tuku ing dokter hewan utawa susu sithik kanthi banyu (mula ora kakehan)). Aku nyaranake formula supaya ora ana masalah.

Elingi wenehi saben rong jam (klebu ing wayah wengi). Yaiku, yen wis mangan jam 12 bengi, jam 2 kudu diwenehi maneh. Uga priksa manawa dheweke anget, nganggo kemul listrik ing sangisore amben, kanthi botol banyu panas ing sandhinge, lsp.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

80 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   CATALINA ROOMS JARA ngandika

    Halo, aku duwe kucing, lan dheweke duwe 5 anak kucing, banjur dheweke nolak, aku nggawa dheweke luwih cedhak lan dheweke mlayu 🙁 Aku ora ngerti susu apa sing bakal diwenehake amarga aku ora duwe sumber daya sing bisa diwenehake susu spesialisasine, aku uga ora duwe botol, ya dudu jarum suntik tanpa jarum, sing paling ala yaiku prematur lan cilik banget, kajaba uga ana kotoran kaya ing banyu lan kabeh padha rereged, aku ora ngerti kanggo ngresiki lan aku uga ora ngerti cara menehi feed, amarga ora pengin mbukak cangkeme, apa sing dakkarepake, aku butuh pitulung, aku ora gelem Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, lan sing paling ala yaiku nalika dina mbesuk uga ana ibu sing padha lair, sejatine, aku ora ngerti kepiye laire, nanging aku nuwun sewu, muga-muga aku ngirimi sampeyan email kanthi jawaban, matur nuwun sanget: '(

  2.   Fernando ngandika

    Aku duwe kucing sing nglairake 5 anak kucing, wiwitane, aku ora nggatekake salah sawijine, uga ora ngresiki utawa menehi panganan, aku nggawa dheweke ing laci nganggo kain wol, kanggo menehi anget, nyoba nyoba kanthi cara sing beda-beda, nanging ora pengin, dheweke njupuk cangkeme saka botol, lan pungkasane, bocah cilik sing wis seda, wis tilar donya, aku ora ngerti yen bakal lara, nanging intine yaiku akeh banget, kita digawe panas, malah menehi listrik nyusoni, nanging pungkasane, kaya sing dakkandhakake, kita ora bisa nindakake apa-apa. Aneh banget kadang polah kucing (saiki aku duwe wong kepengin banget ngigit irung, nalika lagi ngetik, alon-alon, nanging abot banget, haha). Kucing sing padha iki sing ngidini bocah enom mati, muncul ing omah "tiba-tiba", nyedhak lawang saben dina, lan pungkasane, dheweke mlebu kita lan isih ana ing kene. Dheweke kucing sing curiga banget, kita ora nate nate tumindak ala, nanging dheweke nolak, dheweke ora ngidini kita ndemek, lan kanggo nambah kabeh, dheweke mung nguyuh ing mangkuk toilet, lan ora ana sing mulang. , sing dikandhani, kucing sing aneh banget.

  3.   jus ngandika

    wingi ana kucing saka omahku duwe 4 anak kucing, mula kabeh diwiwiti kanthi apik nanging esuke aku pungkasane nolak dheweke kaya ora ana, sedhih banget

  4.   Cynthia ngandika

    Halo Kucingku wingi bengi lan nolak anake sing isih enom. Aku kudu piye? Apa aku ngenteni sesuk utawa apa aku kudu enggal nindakake perkara?
    Gracias

  5.   Monica santos ngandika

    Hello!
    Anak kucing sing nembe bayi butuh anget ibune, nanging yen dheweke nolak lan ora dipangan, dheweke kudu dipisahake lan ditutupi kemul utawa karung termal (jinis sing diisi banyu panas, lan tetep tetep suwene pirang-pirang jam). Sampeyan uga kudu menyang dokter hewan kanggo menehi pitunjuk susu apa, cara menehi, lan sepira kerepe.
    A Salam.

  6.   Estefania Puente Garcia ngandika

    Hello!
    Ing 1 November, kucingku duwe 3 anak kucing, siji mati dina esuke, dheweke diremehake lan mati klelep, nanging saiki aku ngerti yen saiki kena kucing siji. Cangkem lan bayi wedi ing jubin lan saiki aku marani dheweke lan dheweke isih urip, nanging apa sing kudu dak lakoni supaya kucing ora nggepuk dheweke ??? Amarga anak kucing pengin ngombe susu lan kucing kaya dheweke nubruk banjur aku pengin supaya mandheg, tulung tulung aku ?????

  7.   Monica santos ngandika

    Hai Estefania.
    Kanggo kesejahteraan bocah loro sing isih ana, aku nyaranake sampeyan pisah karo ibu lan jaga dhewe. Ing artikel iki, sampeyan menehi pitunjuk cara menehi panganan kanggo kucing bayi: http://www.notigatos.es/como-alimentar-a-un-gato-bebe/
    Muga-muga sukses, lan semangat!

  8.   Xavier 21 ngandika

    ooo ibune 5 anak kucing ku lunga lan ora gelem mangan apa-apa sing wis ora dipangan suwene 3 dina D:

  9.   glenys ngandika

    Aku wis ngalami pengalaman kaping 3 kucing ibu sing langsung nglairake langsung tumindak kaya ora ana kedadeyan, nilarake keturunan lan malah ninggalake omah sawetara dina. Ing saben acara, aku nyoba menehi panganan lan tetep anget, nanging dheweke ora bisa urip maneh. Jebul anget ibu iku penting banget. Aku duwe kucing sajrone uripku lan iki pertama kaline aku ndeleng prilaku kasebut. Aku wis nggoleki sebab kasebut lan mung katon ing kasus iki yen ora ana naluri ibu.

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Glenys.
      Ya pancen anget lan katenangan ibu iku penting banget kanggo kelangsungane bocah enom. Yen ora, ora ana liyane kajaba manungsa sing ngurus, lan sanajan dheweke dijaga kanthi apik, kadhang kala ora bisa urip.
      A Salam.

  10.   Gabi ngandika

    Halo, wingi aku nemokake anak kucing ing ngarep omahku, wis suwung 1-2 jam banjur dak jupuk, apa bisa biyung ditinggalake ing papan sing mbukak kanggo golek panganan?

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Gabi.
      Bakal aneh. Kucing biasane ninggali anake ing papan sing aman, kajaba dheweke wis krasa ala banget utawa ana kedadeyan sing kedadeyan.
      A Salam.

      1.    Elizabeth ngandika

        Dina iki nglairake kucingku lan ora pengin bayine ... Apa kucing liya sing nglairake wingi bisa ngganti dheweke ??? P

        1.    Monica santos ngandika

          Halo, Elizabeth.
          Ya sampeyan bisa, nanging keputusan pungkasan yaiku sampeyan dhewe. Gawanen bocah kucing cedhak dhisik kanggo ndeleng reaksi.
          Muga-muga sukses!

  11.   katherine ngandika

    Kucingku nolak anake kucing, aku kepiye? Aku ora pengin dheweke mati

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Katherine.
      Lindhungi saka kadhemen nganggo kemul, lan wenehi susu kucing bubuk sing bisa ditemokake ing klinik-klinik veterinary utawa toko pet saben 3 jam. Gunakake jarum suntik (tanpa jarum) kanggo iki. Sawise saben panganan, sampeyan kudu gosok kasa lembab (ora panas utawa adhem) ing dubur kanggo ngredhakake awake dhewe.
      Muga-muga sukses.

  12.   Erika ngandika

    Halo, kucingku wingi nglairake 4 anak kucing saiki dheweke mung ngurus loro lan aku ora ngerti sebabe, mung loro sing diwenehi susu lan panas, apa sing kudu daklakoni?
    Gracias

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Erika.
      Wah, penasaran tenan.
      Saka sing sampeyan etung, kayane ora bakal ana wong liya kajaba wong sing ngurus loro kucing kasebut. Nyedhiyakake anget nganggo kemul, wenehi susu anak kucing kanthi jarum suntik (tanpa jarum) saben 3 jam, lan stimulasi dubur kanthi kasa sing dibasahi banyu anget sawise mangan kanggo mbantu dheweke lega.
      Akeh semangat.

  13.   Cynthia Alejandra Espinoza Perez ngandika

    kucingku mandheg menehi susu marang anak kucing lan dheweke sekarat ...……
    Aku sedhih banget babagan iki

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Cynthia.
      Nyedhiyakake panas lan wenehi susu anak kucing saben 3 jam. Sawise saben mangan, jupuk kain kasa sing lembab (anget), lan gosokake sisih anus kanggo mbuwang banyu.
      Paling apik begja.

  14.   Jamrud ngandika

    Halo, kucingku duwe kirik loro lan setengah minggu kepungkur. Dheweke anyar. Nanging akhir-akhir iki dheweke ora pengin turu ing endi kucing, omah sing lawang, kasunyatane dheweke lega lan minggu pertama bocah-bocah ing kana dheweke turu kanthi apik nanging saiki dheweke ora pengin ana, dheweke pengin supaya ana ing njaba kebon, nanging aku wedi yen ana kucing utawa segawon liyane teka lan nglarani bayi lan kucing dhewe. Apa sing sampeyan nyaranake? Ing wayah wengi aku nyelehake kabeh ing omah cilik lan ibu akeh banget sing ora gelem ana ing kana. Apa sing tak lakoni? Kita sakloron dadi timer pisanan babagan kucing bayi .. Matur nuwun kanthi sanget

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Esmeralda.
      Biasane, kucing ngerti carane milih papan sing apik kanggo bocah cilik, nanging kadhang kala, kayane kaya ngono, durung kaya ngono. Saran kula yaiku, yen sampeyan bisa, terus jaga kucing ibu lan anake ing omah. Yen ana kedadeyan sing ala, yaiku, ibune nolak dheweke ing sawetara wektu, sing dakkarepake, anak kirik wis umure lagi rong setengah minggu, mula gampang banget supaya kabeh nggawa botol.
      Salam, lan semangat.

      1.    Emerald ngandika

        Matur nuwun kanthi sanget kanggo saran sampeyan, aku bakal percaya karo naluri kucing, sanajan aku bakal nonton supaya bisa nonton, aku ora pengin kedadeyan apa-apa.

  15.   Elena Chavez ngandika

    Halo, 3 minggu kepungkur, kucingku duwe 5 bayi, wiwitan nalika nglairake, dheweke ana ing lantai siji karo kita, nanging banjur kudu munggah menyang lantai 2 amarga simbah nggawe masalah, kucing banjur dilebokake ing amben nganggo sprei lan aku weruh kanthi apik, kaya seminggu kepungkur aku nggawa mudhun siji bocah kucing 2 kali lan kita ora ngerti kenapa dheweke nindakake (maaf, aku ora ngerti, dheweke minangka kucing pertamaku) ibuku nutup bolongan ing endi kucing lagi mudhun supaya dheweke ora bakal mudhun maneh menyang bocah enom, nanging wiwit 3 dina kepungkur aku ora krungu bocah kucing nangis, aku banjur ora ana. Sejatine aku ora ngerti ing endi asale, nanging dheweke sedhih lan ora nangis. Payudane abuh banget amarga susu, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, dheweke ninggalke aku dhewe amarga ibuku kudu plancongan kanthi cepet. Aku pengin ngerti yen pembengkakan bakal mudhun amarga susu sing akeh, yaiku, yen dheweke bakal ngilangi cara apa wae utawa apa aku kudu nggawa dheweke menyang dokter hewan ???

    1.    Monica santos ngandika

      Hello elena
      Sampeyan luwih becik nggawa dheweke menyang dokter hewan. Akumulasi susu bisa nyebabake mastitis, yaiku pembengkakan kelenjar susu.
      Salam, lan semangat.

  16.   Marisol Rios ngandika

    Halo ... anak kucingku duwe telung bayi lan dheweke ora pengin cedhak, dheweke nolak lan ora pengin menehi panganan, aku bisa nyedhaki lan aku setengah nampa, nanging aku nyopot rambut saka loro Maksudku, aku ninggalake dheweke kaya ngono ing kulit murni. Aku pengin mangan utawa ngresiki ... wedi yen dheweke bakal mangan, aku ora pengin ... sing paling aneh yaiku dheweke wis duwe anak kucing lan dheweke dadi ibu sing apik banget, dheweke asring ngrawat dheweke malah nyusoni ... Apa sampeyan menehi saran supaya aku adoh saka dheweke?

    1.    Monica santos ngandika

      Halo marisol.
      Ya, lebokna, kanggo sing paling apik. Paringi susu karo anak kucing - didol ing klinik-klinik veterinary lan toko pasokan kewan - lan stimulasi area kelamin kanthi kasa direndhem ing banyu anget sawise saben mangan kanggo ngredhakake awake dhewe.
      Akeh semangat.

  17.   Rembulan Kitty ngandika

    Kucingku duwe 5 anak kucing, dheweke tresna banget, nanging banjur 2 kucing mati lan mula kucing ora pengin maneh, dheweke ora mangan lan negesake lan nglilani wong liya mati lan kita nyoba kabeh, nanging loro kucing mati amarga keluwen lan mung Ana siji sing isih ana lan kucing mau dilebokake karo kucing liyane sing lagi ngandut.

    1.    Monica santos ngandika

      Wah, nuwun sewu 🙁 Muga-muga anak kucing sing tetep isih saya sehat. Kabeh sing paling apik.

  18.   l ngandika

    Halo, sampeyan ngerti, aku duwe sangsi ... anak kucingku wingi sore ... udakara jam 5 nganti 6 sore ... nglairake anak kucing loro sing kudu dilairake ... uga, bengi teka lan kepiye dheweke ora nglairake maneh ... We turu turu nalika tangi esuk aku duwe 3 anak kucing liyane sing mati ... siji ora duwe volsita cilik lan loro liyane karo volsita cilik. Aku ora ngerti apa dheweke ora ngerti kepiye supaya bisa metu saka ayy, sayangé, dheweke ora bisa urip mung keda wong loro sing nulungi aku supaya lair kanthi apik Kucingku dakkandhani yen dheweke ora sehat amarga bosok lan dheweke wis ora mangan lan dheweke terus getihen akeh banget lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake amarga aku uga duwe akeh sumber daya carane mbayar dokter hewan kanggo ndeleng dheweke lan dheweke ora iwak akeh kucing dheweke, aku kudu nyelehake dhewe supaya dheweke nyedhot lan aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni, ana sing bisa nuntun aku aaaaa lan sing paling penting yaiku suwene aku bisa operasi karo dheweke supaya dheweke ora duwe anak kucing, umure wis umur siji setengah taun lan dadi sampah pertama .

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Kassandra.
      Sampeyan bisa nggawe dheweke neuter nalika 3 wulan wis kliwat.
      Paringi duduh kaldu pitik (tanpa rambut), utawa kucing paté. Iki bakal menehi kekuwatan.
      Yen pendarahan durung mandheg, sampeyan kudu ndeleng dokter hewan.
      A Salam.

  19.   yessi ngandika

    Halo, kucingku nglairake telung minggu kepungkur lan kabeh apik, nanging saiki dheweke wis metu saka omah. Kayane saya panas. Dheweke wis ora tekan 5 dina. Ing omah nyusoni anak kucing sampeyan. Apa sampeyan mikir yen kucingku bakal bali ???? Lan sawise pirang-pirang dina ??? Aku ora duwe wektu kanggo menehi panganan, apa aku kerja sedina muput, lan dheweke mung duwe sewulan ... aku wis tinggal banyu wiskas.

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Yessi.
      Ora mungkin ngerti yen dheweke bakal bali, nuwun sewu 🙁. Yen wis ana, aku nyaranake supaya dikundur supaya ora bisa mangkat maneh.
      Kanthi sewulan kucing bisa miwiti mangan panganan padhet sing alus, kayata komplong teles kanggo kucing utawa panganan sing direndhem ing banyu.
      A Salam.

  20.   Michael Robayo ngandika

    Halo, kucingku duwe limang anak kucing telung dina kepungkur, dheweke pisanan lan dheweke njupuk dheweke saka dalan, dheweke ngrawat lan ngati-ati supaya bisa mangan, nanging bengi nalika bocah-bocah keturon lan turu klompok, kucingku turu ing kasur kanggo turu, iku normal. prilaku minangka pratandha manawa ana kedadeyan sing salah nalika isih turu karo bocah-bocah wadon sedina muput

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Michael.
      Gumantung. Dheweke bisa uga wis turu ing amben sampeyan sawetara wektu kanggo ngaso, nanging yen dheweke nindakake maneh dina iki, utawa yen dheweke ora nggatekake maneh, mula bakal kuwatir.
      Oalah, lan mung ing kasus, Kene sampeyan duwe pandhuan kanggo ngunggahake anak kucing.
      A Salam.

  21.   Kathy Lucero ngandika

    Hola
    Anak kucingku wis ngancani bocah-bocah kucing suwene 2 minggu lan wis mari, dheweke duwe 6 anak kucing dina iki, 1 ora ngerti apa sing kedadeyan, nanging dakkira dheweke mateni nanging wong liya ora apa-apa, dak kira iku paling utawa paling gedhe (aku ora ngerti jinis apa) ora ngerti aku kudu ilang utawa aku ora ngerti.
    Lan masalah liyane yaiku dina iki aku ndeleng bocah cilik sing setan lan ora bakal mbukak cangkeme, aku ora mangan suwene dheweke durung mangan nanging dheweke isih urip lan mung mbukak siji mripat, dheweke alon alon lan mlaku rada, Aku ora ngerti apa sing kudu dipakani, apa sing isih ora dipangan lan mlaku-mlaku.

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Kathy.
      Kanggo keamanan turunan, aku nyaranake sampeyan pisah karo ibu lan jaga nalika dakcritakake artikel iki.
      Akeh, akeh semangat.

  22.   Kathy Lucero ngandika

    Aku lali yen kucing pungkasan ora duwe kekuwatan.
    Lan aku pengin takon apa sing kedadeyan yen kucingku nalika dheweke duwe anak kucing aku menehi susu susu. ??
    Lan kepiye yen kabeh kucing amarga kucing nggawa dheweke menyang lawang ing wayah esuk, mesthi beda saiki, aku nggawa siji lan nalika aku lunga, aku weruh ana siji sing ilang, kayane aku ana kedadeyan aku lan dheweke dakkirim amarga arep ngeterake ing omah cilik sing ana.
    Sepira suwene wektu ing panas maneh.
    Kepiye yen aku ngoperasikake dheweke nalika menehi susu.
    Dheweke bisa mateni anake utawa mangan.
    Suwene sawise anak kucing dipangan.
    Lan sawise sawetara wektu, dheweke banjur mlaku-mlaku
    Lan nalika kucing rampung menehi susu kanggo anak kucing. ????
    Lan bab pungkasan, suwene wektu kanggo nanggapi, apa iku urgent banget, please?
    Matur nuwun !! ❤❤❤

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Kathy.
      Ayo wangsulan karo pitakon sampeyan:

      -Kucing mung bisa ngombe susu saka biyunge utawa sing khusus kanggo sampeyan, sing bakal ditemokake ing klinik-klinik hewan. Susu sapi utawa wedhus bisa gawe lara, nyebabake diare.
      -Kucing dadi panas saben 6 wulan.
      -Luwih becik operasi sawise nyusoni, yen ngono.
      -Ya, sampeyan bisa mateni yen sampeyan rumangsa ora aman utawa gelisah banget.
      -Kittens bisa miwiti panganan sing padhet -soft kanthi 3 minggu.
      -Dheweke bakal miwiti mlaku-mlaku kanthi luwih becik kanthi 5 minggu, nanging ora nganti 2 wulan dheweke bakal mlaku kanthi koordinasi gerakane.
      -Kucing mandheg nyusoni bocah nalika 6-8 minggu, nanging sawise sewulan dheweke wiwit "meksa" dheweke mangan barang liyane.

      Matur suwun, lan salam. 🙂

  23.   ailemi ngandika

    Halo, aku nekat banget, tulungi aku, kucingku duwe 3 kucing lan penolakan umure wis 6 minggu, nanging dheweke wis mbukak mripat, aku manggon ing Venezuela, aku ora duwe sumber daya sing dibutuhake kanggo menehi susu bubuk amarga ora kasedhiya lan susu cair normal sing ditemokake larang lan larang

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Ailemi.
      Kanthi 6 minggu, wis bisa mangan panganan padhet sing lembut, kayata panganan sing direndhem ing banyu, utawa komplong kanggo anak kucing.
      Wani 🙂

  24.   Indrid ngandika

    Halo, anak kucingku nglairake seminggu kepungkur… Kabeh apik banget nganti dina iki kita kabeh durung ndeleng dheweke kabeh dina… Apa dheweke golek panganan ing papan liya ??? (We live in the country)… Aku ninggalake kabeh bayine ditutupi ing papan sing aman nanging ora ngerti yen tumindak sing bener… aku butuh tulung… Apa dheweke ora pengin dheweke maneh?

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Indrid.
      Sawise seminggu dheweke kudu bareng karo dheweke, sanajan umume yen dheweke rada lunga golek pangan.
      Yen dheweke durung bali, utawa yen wis ora nggatekake bocah enom, mesthine dheweke nolak :(.
      En artikel iki Kita nerangake carane ngunggahake anak kucing yatim piatu.
      Salam lan panglipur.

  25.   Samantha ngandika

    Halo, aku duwe kucing lan saiki dheweke duwe bocah loro; sejatine ana papat nanging loro isih lair. Iki kaping pisanan yen kucing duwe bayi. Dheweke uga ora nampa bayi, dheweke trenyuh banget lan mellow karo kita. Dheweke meh ora mangan (kucing) lan meh ora ngombe banyu. Aku ora ngerti apa dheweke lara utawa kenapa dheweke tumindak kaya ngono. Kita duwe kucing ing njero omah, kanthi selimut lan dilindhungi kanthi apik.

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Samantha.
      Yen kucing ora mangan, ana kemungkinan sing bakal kedadeyan. Apa sampeyan wis nyoba menehi kaleng panganan kucing teles? Yen sampeyan isih ora pengin mangan, luwih becik nggawa dheweke menyang dokter hewan.
      Anak kucing kudu ngombe susu kucing saben 2 nganti 3 jam. Sawise mangan, sampeyan kudu menehi dheweke kertas toilet sing dibasahi banyu anget ing wilayah genital dheweke supaya bisa nindakake usaha. On artikel iki sampeyan duwe informasi luwih lengkap.
      A Salam.

  26.   Camila ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, kucingku duwe kucing udakara 2 minggu kepungkur utawa luwih lan kabeh apik-apik nganti dheweke ganti kothak ing ngendi dheweke lan bayine, saiki dheweke ora pengin lunga maneh, apa sing kudu aku lakoni?

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Camila.
      Ing umur kasebut, sampeyan bisa miwiti menehi panganan padhet sing alus, kayata panganan kucing udan. Dadi sithik mbaka sethithik, dheweke bakal biasa mangan dhewe.
      Yen wis adhem, dheweke kudu ing papan sing kepenak lan anget supaya ora kadhemen.
      A Salam.

  27.   Rose Velazquez ngandika

    Halo wingi kucingku nduwe sampah pertama ana 3 nanging kabeh padha mati amarga? Lan uga amarga dheweke mangan

    1.    Monica santos ngandika

      Halo rosa.
      Mungkin dheweke lair ala, ringkih banget. Sampeyan ora bisa ngerti kanthi nyata. Apa ibune lagi sehat?
      Hatchling sing mati kadang dipangan kanggo nyegah calon predator nemokake. Ing omah, masalah iki ora ana, nanging naluri urip isih utuh.
      A Salam.

  28.   Jennifer ngandika

    Wigati
    Mibgata nglairake telung bayi .. Endah. Nanging dheweke nolak ngurus. Umure kurang saka 24 jam. Mula nganti kucing mau durung katon ing omah wiwit esuk mau. Aku menehi formula kucing. Nanging siji mati. Aku duwe wong ing fo
    Promotor Ana sing sawise mangan yaiku cegukan. Apa sing bisa dak lakoni

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Jennyfer.
      Cilik banget, mula kudu ana ing kasur lan uga kepenak anget. Sampeyan penting supaya sampeyan nyelehake kemul supaya ora adhem, amarga nalika umure wis ora ngatur suhu awak.
      Saben 2-3 jam dheweke kudu mangan. Sawise iku, dheweke kudu dirangsang nganggo kasa kanggo ngresiki awake dhewe.
      En artikel iki sampeyan duwe informasi luwih lengkap.

      Minangka kanggo ibu, delengen manawa paling ora bisa nyedhaki bocah-bocah wadon kanthi menehi kucing.

      Sumangga.

  29.   Fatima ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, anak kucingku duwe 3 anak kucing wingi lan dina iki dheweke ora tetep bareng karo dheweke utawa menehi feed mau bengi yen dheweke bareng, nanging ora dina iki, apa sing kudu aku lakoni? Dheweke mung nggunakake mauyando, kita sijine ing kothak karo kucing nanging dheweke ora nggatekake, apa sing kudu tak lakoni?

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Fatima.
      Ing kasus kasebut, luwih becik bocah cilik duwe wong sing ngurus. Ora normal yen dadi cilik, ibu ora kepengin ngerti apa-apa maneh.
      En artikel iki kita nerangake kepiye carane ngurus bocah kucing.
      A Salam.

  30.   Lucia ngandika

    Kita wis duwe kucing ing kebon kita wiwit lair, dheweke umur 4 taun lan duwe 7 meteng lan mung sing kaping pisanan dheweke ngrawat anak-anake nalika kabeh padha mati, 2 minggu kepungkur dheweke duwe 5 anak. , siji wis mati nanging karo wong liya sing ora ngerti Apa sing kudu ditindakake, kita lebokake ing mangkuk susu nanging dheweke mesthi tumpah utawa ora ngerti cara ngombe, ing endi kita urip ora ana dokter hewan lan kita bisa ora tuku susu khusus kanggo kucing

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Lucia.
      Yen sampeyan ora bisa entuk susu kanggo anak kucing, bisa diwenehi ing botol utawa jarum suntik (tanpa jarum), campuran ing ngisor iki:
      -250ml susu sakabehane bebas laktosa.
      -A kuning telur endhog (tanpa ana putih)
      -S krim sendok teh sendok teh

      Kanthi telung minggu sampeyan bisa miwiti menehi panganan sing padhet nanging empuk banget, kayata kaleng kanggo kucing.

      A Salam.

  31.   Mary ngandika

    Halo, kucingku sing pertama menehi 4 anak kucing. Esuk iki menyang, nanging dheweke tetep mbalik aku. Giliranku kanggo nyedhaki kothak supaya dheweke bisa tetep bareng sawetara wektu. Kayane dheweke budheg amarga dheweke ora ngrungokake nalika dheweke telpon. Apa sing kudu aku lakoni supaya dheweke tetep tetep bareng karo dheweke. Utawa iku normal ???

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Maria.
      Pira umure bocah kucing? Intine, umume ibu ora sedina muput (24 jam) karo bocah cilik, nanging yen umure lagi rong minggu utawa kurang, dheweke ora kudu adoh saka dheweke.
      Sampeyan bisa nyoba menehi panganan ing cedhak bocah-bocah, lan nggunakake wektu cedhak karo amben wulu.
      A Salam.

  32.   jessica ngandika

    Halo, anak kucingku nglairake 2 anak kucing Persia sing ayu, sanajan kita adaptasi amben nganggo andhuk, dheweke nglairake ing kothak wedhi lan aku ora ngresiki. Aku nglilani mati.

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Jessica.
      Supaya ora kedadeyan maneh, luwih becik saiki ana sajrone pangiriman lan aja tumindak yen ora prelu.
      Yen sampeyan ora bisa, mung yen sampeyan ora duwe wedhi ing kothak wedhi, nanging kertas jamban utawa koran, sing luwih aman kanggo kucing.
      A Salam.

  33.   kapur ngandika

    Halo, masalahku yaiku yen aku duwe kucing sing nembe duwe kucing, kita ditinggalake ing sangisore tangga teparo karo ibune, dheweke terus ganti papan, dheweke nyelehake ing papan sing angel ditemokake, nanging sehat lan wis duwe omah anyar. Saiki, dheweke nggoleki dheweke, lan amarga dheweke ora duwe lan payune lara banget, dheweke nyolong bayi sing nembe lahir, saiki masalahe yaiku dheweke ora sithik karo dheweke, dheweke wis ora ana ing hatchery lan ora mangan dheweke. Aku wis tuku botol lan susu kanggo dheweke. Ora apa-apa? Apa aku tenan nolak dheweke?

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Giss.
      Ya, dheweke bisa uga nolak. 🙁
      Kanggo ngrawat bocah kucing, aku menehi saran supaya sampeyan maca artikel iki. Pancen nyambut gawe, nanging bisa ndeleng cara tuwuhe dadi nyenengake.
      A Salam.

  34.   Sandra ngandika

    Halo, bocah wadon sing kesasar duwe 4 bayi ing papan sing dakenggoni, aku dakwaca supaya bisa ndeleng perkembangane. Kabeh iku sampurna nalika aku pindhah menyang atap tangga sing ora ana sing urip lan aku ora duwe akses. Banjur dheweke pindhah maneh ing atap sing padha, nanging ing sangisore ranting pring (aku ora bisa ndeleng kanthi apik), udakara udakara 4 jam lan dheweke isih durung budhal siji, dheweke dhewe, dheweke pindhah lan meong. Dheweke ora adoh banget saka ngendi dheweke pindhah menyang wong liya. Apa sampeyan bakal ngalih? utawa wis nilar. Aku kuwatir karo bocah cilik. Umure udakara 1 1/2 minggu. Suwene dheweke bisa tanpa ibu lan sedulur sing anget? 🙁

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Sandra,
      Anak kucing enom sing kaya ngono ora kena dipisahake karo ibune luwih saka 4 jam.
      Yen pungkasane dheweke ora bali, ing artikel iki carane ngrawat kucing bayi diterangake.
      A Salam.

  35.   ana yuridia ngandika

    Halo, bubar, kucingku duwe kucing pertama, ana 2, wiwitane apik banget, dheweke adus lan menehi panganan, dheweke ngrawat dheweke akeh lan sawise rampung seminggu setengah pisanan, dheweke wiwit tumindak sing aneh banget karo sawetara wong sing pengin nresep dheweke utawa main, aku ora ngerti yen aser uga wiwit ganti papan, aku ora ngerti yen iki normal utawa apa sing kedadeyan

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Ana.
      Kanthi meh rong minggu, umume yen ibu wis ora ngerti maneh, utawa malah pengin pindah menyang papan liya, luwih-luwih yen dheweke anyar.
      Sing penting sampeyan terus menehi susu, paling ora nganti umur telung minggu, yaiku nalika bisa miwiti panganan padhet sing empuk (kaleng kanggo kucing).
      A Salam.

  36.   Camila Cardenas ngandika

    Halo, kucingku mung nglairake siji bocah lan wis disisihake, aku malah ora ngresiki, aku mung kari banjur kabeh! Iki pertama kaline dheweke dadi ibu lan aku kuwatir karo bocah cilik sing dhewekan, aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni.
    Kucingku isih durung duwe kucing liyane ...

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Camila.
      Aku nyaranake sampeyan maca artikel iki. Iki nerangake carane ngurus bocah cilik sing yatim piatu.
      Akeh semangat.

  37.   mili ngandika

    Halo kucingku duwe bayi rong dina kepungkur lan loro sing ana ing kasurku nanging ana sing ora nyedhot. Kucingku weruh lan nyekel dheweke lan nggawa dheweke ing mburi amben, lan yen dheweke ndeleng mung nangis, dheweke pindhah nanging amarga ora bisa digunakake, dheweke nyokot lan luwih nolak dheweke. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Milii.
      Ana ing kahanan iki, aku menehi saran supaya sampeyan kudu ngurus bayi sing isih cilik. Bakal dadi sing paling apik.
      En artikel iki nerangake apa sing dibutuhake bayi kucing.
      A Salam.

  38.   Delfina Verasaluse ngandika

    Halo! Dina iki sedulurku sing umur 4 taun lagi main lan dheweke nemokake kucing karo anake sing isih cilik, amarga dheweke ora ngerti yen bayi sing bayi ora kena disentuh, dheweke njupuk lan teka kanggo nuduhake marang kita, nanging nalika dheweke nggawa dheweke bali menyang sing enom, ibu nolak dheweke. Ngerti manawa dheweke bakal mati yen kita ninggalake dheweke dhewe, aku nggawa dheweke menyang omahku, kepiye carane ngurus dheweke supaya dheweke ora mati?

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Delfina.
      En artikel iki sampeyan duwe informasi sing digoleki.
      Salam 🙂

  39.   Silvina ngandika

    Halo Pitakonku yaiku babagan kothak pengawalku duwe bayi esuk iki, nganti pirang-pirang jam kepungkur, nanging ing kasur, amarga dheweke cuddly lan turu karo aku, wedi yen aku kudu ngganti papane karo bayine kanggo ngresiki kasurku lan saiki dheweke nolak bayi, aku sijine ing amben cilik lan ora ana apa, apa sing bisa aku lakoni? Utawa nganti dheweke mapan ing papan sing anyar?

  40.   Silvina ngandika

    Sorry, aku pengin nulis kucing?

    1.    Monica santos ngandika

      Hai Silvina.
      Panjurung supaya dheweke bareng karo anak kucing. Cedhak karo dheweke lan, tanpa ndemek, wenehake driji supaya kucing ngerti apa sing sampeyan karepake.
      Umumé, dheweke pungkasane bakal nampa dheweke; nanging yen ora, dak saranake supaya maca artikel iki.
      A Salam.

  41.   Diana Erica Ulloga ngandika

    Halo, kucingku nglairake 5 utawa 6 jam kepungkur, nanging dheweke nolak bayine, mung siji, aku ngitung dheweke meteng wulan September, luwih becik dheweke nglairake dina iki lan bayine ora bisa obah utawa ambegan. Gerakane nalika dakcekel lan kucing ditinggalake aku tetep kudu nindakake apa

    1.    Monica santos ngandika

      Hai, Diana.
      Kandhutan kucing ora kudu luwih saka 68 dina. Jarang banget yen mung siji sing nglairake lan dheweke ora nggatekake.
      Bisa uga dheweke ora lair kanthi becik, aku ora ngerti. 🙁
      Yen dheweke isih urip, sing dakkarepake, aku nyaranake nggawa dheweke menyang dokter hewan sanalika bisa.
      A Salam.

  42.   Dani madinah ngandika

    Halo, sugeng siang.
    Kucingku nglairake dina iki jam 11 esuk lan jam 12 dheweke duwe kucing liyane, mung yen kucing iki isih lair, kayane aku ngilangi amarga durung dikembangake kanthi apik.
    Intine, dheweke isih duwe weteng gedhe lan aku mikir manawa kucing liyane kurang wektu. Bisa dadi?
    Gracias

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Dani.
      Bisa uga, ya. Nanging dheweke paling katon dening dokter hewan, yen ngono.
      Yen dheweke duwe bayi ing njero bayi, bisa nyebabake dheweke akeh masalah.
      A Salam.

  43.   cristian ngandika

    Halo kucingku nglairake sawetara dina kepungkur, dheweke duwe 3 anak kucing, nanging dheweke mangan 2, aku bisa nylametake siji lan aku dilebokake ing kothak lan dak pasang kemul lan kain, aku ganti saben dina lan diwenehi susu saben 3 jam lan banjur aku nggawe gauze nganggo banyu anget ing weteng lan banjur ing dubur kaya sing dakdeleng ing tutorial yutu nanging masalahe aku wis ngrawat dheweke suwene 3 dina lan aku durung weruh kotoran, aku ora ngerti yen sithik banget utawa ora nulung tulung 🙁

    1.    Monica santos ngandika

      Halo Cristian.
      Sajrone limang menit mangan, pijet dheweke (jupuk jarum jam nganggo driji) weteng. Kaya ngene iki sauntara.
      Banjur, kanthi kasa sing dibasahi banyu sing anget, ajak dheweke supaya gerakan usus ing 15 menit mangan.
      Yen isih ora, coba coban lenga karo lenga sithik.

      Lan yen dheweke isih durung, sing paling apik yaiku nggawa dheweke menyang dokter hewan.

      Salam, mugo tambah apik 🙂