8 Panganan Kucing Sampeyan Ora Kudu Mangan


Kita asring duwe pet, dadi kita wis nandur modhal karo kewan cilik, mula kita bakal ngrasakake kaya anggota kulawarga liya, lan kadhang kala rumangsa padha lan padha karo kita. Mula, ing pirang-pirang acara, kita wiwit dianggep minangka manungsa, lan malah menehi panganan, padha karo mangan.

Penting, yen kita sadhar yen ana kesalahan sing ditindakake diparingi panganan sing padha, amarga sawetara panganan bisa nyebabake cilaka lan malah ngrusak sistem kesehatan lan kekebalan awak.

Amarga iku, dina iki kita nggawa sampeyan 8 panganan sing kucing ora bisa dipangan:

  • Coklat: sanajan kucing sampeyan meh nyoba, cegah kewan mangan coklat. Panganan iki ngrangsang sistem saraf lan jantung sampeyan, lan bisa nyebabake muntah, deg-degan sing ora teratur lan cepet, kejang, nambah suhu awak, lsp.
  • Anggur: sanajan minangka woh-wohan sing ora mbebayani tumrap manungsa, saliyane racun kanggo kucing, bisa ngrusak ginjel saka kanca cilik kasebut.

  • Bawang lan Bawang Putih: Bawang putih lan bawang bisa nyebabake anemia tumrap kewan cilik lan ngracuni.
  • Permen karet: permen karet kalebu unsur sing diarani xylitol sing nyebabake sekresi insulin sing luwih gedhe, ngasilake kadar gula sing sithik ing getih kewan kita.
  • Alkohol: omben-omben jinis iki bisa ngowahi sistem saraf kucing kita, lan nyebabake kuatir lan depresi.
  • Ragi: ragi mentah bisa ngganggu fungsi saluran pencernaan kucing, ngasilake gas sing akeh.
  • Kenari: bisa nyebabake masalah ing awak khusus ing otot lan sistem saraf.
  • Alpukat: alpukat, uga dikenal kanthi alpukat, bisa ngrusak jantung amarga komposisi duwe zat sing mbebayani otot iki.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Monica santos ngandika

    We are bungah amarga iku kapentingan kanggo sampeyan 🙂.